Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waarom ruikt mijn Volkswagen Passat verbrand plastic?

Permanent voor uw auto zorgen is het beste wat u kunt doen. Desalniettemin wordt verondersteld dat klassiek onderhoud ervoor zorgt dat uw Volkswagen Passat in de loop van de tijd soepel blijft werken, sommige onverwachte storingen kunnen een grote bijdrage leveren aan uw jaarlijkse autobudget. In dit artikel gaan we het hebben over je reukvermogen en de aanwijzingen die het je kan geven over een mogelijke storing. Daarom heeft ons team deze inhoud gemaakt om je te helpen als je merkt een geur van verbrand plastic uit uw Volkswagen Passat . Om u te helpen controleren of het niets ernstigs is, zullen we eerst de verschillende dingen belichten die een verbrande plastic geur op uw auto kunnen veroorzaken, en vervolgens, in een tweede stap, hoe ontdek je de oorzaak van deze geur van verbrand plastic op je Volkswagen Passat? .

De verschillende mogelijke bronnen en risico’s van geur van verbrand plastic op een Volkswagen Passat

Dus beginnen we ons artikel met de verschillende mogelijke bronnen van verbrande plastic geur op een Volkswagen Passat . Over het algemeen is het opmerken van een geur van plastic of rubber bijna nooit een goed teken. In werkelijkheid zitten moderne voertuigen er vol mee en dit kan het teken zijn van een significante storing. Hieronder zullen we het hebben over de verschillende mogelijke oorzaken van de geur van verbrand plastic:

  • Transmissieolie: Dit is de belangrijkste mogelijke oorsprong van een dergelijke geur. In werkelijkheid is het doel van tandwiel- of transmissieolie om de verschillende componenten van uw versnellingsbak te smeren zodat alle tandwielen en rondsels niet worden beschadigd, het heeft ook een tweede doel als temperatuurregelaar. Desalniettemin zal de olie op de lange termijn zijn effectiviteit verliezen en de auto-onderdelen niet smeren en ook de temperatuur niet regelen, waardoor de olie oververhit raakt en dus die verbrande plastic geur op uw Volkswagen Passat afgeeft . U loopt het risico uw versnellingsbak te slijten als u er niet voor zorgt.
  • De accessoiregordel: Desalniettemin zeldzamer is het mogelijk dat door slijtage uw riem, die speciaal van rubber is gemaakt, verslechtert en niet meer volledig om zijn as draait. Met de wrijving die dit zal veroorzaken zal het plastic opwarmen en uitbranden, deze reactie zal een sterke geur van verbrand plastic of rubber in het motorblok van uw Volkswagen Passat veroorzaken.
  • Defecte slangslijtage: Dit geval doet zich specifiek voor bij Volkswagen Passat die een paar jaar oud beginnen te worden of die lange tijd stil hebben gestaan. In werkelijkheid zal het opslaan van uw auto in tegenstelling tot wat u misschien denkt ervoor zorgen dat de plastic auto-onderdelen sneller verslijten. Slangen hebben als eerste last van dit fenomeen. Het rubber zal beetje bij beetje uiteenvallen en met de stijging van de hitte van de vloeistof die erin circuleert, kan het smelten. Het risico van dit probleem is het breken van de accessoiregordel.
  • Een lichaamscomponent: Minder vaak voorkomend, specifiek aanwezig op Volkswagen Passat’s die een kleine schok hebben gehad. Na een voor- of achteraanrijding kunnen wielkasten, bumpers of andere kunststof carrosseriedelen die mogelijk verbogen zijn, tegen een van uw wielen wrijven en die geur van verbrand plastic afgeven. Dit kan ook leiden tot slijtage van uw banden.
Weiterlesen:
Waar vind ik de zekering van de airconditioning op Volkswagen Passat 8 ?

Hoe herken je waar de geur van brandend plastic op een Volkswagen Passat vandaan komt?

En nu, om onze inhoud af te maken, gaan we proberen u te helpen ontdek de oorsprong van de geur van verbrand plastic op uw Volkswagen Passat . Nu u de verschillende mogelijke oorzaken van deze geur kent, hoeven we alleen maar wat controles uit te voeren om de sporen te verwijderen die u niet aangaan en uw probleem snel op te lossen. Als uw Volkswagen Passat heet ruikt, denk dan niet twee keer na om door onze inhoud over dit onderwerp te bladeren.

  • Transmissieolie: Niets is minder ingewikkeld, open de dop van uw transmissieolie (als deze koud is) en controleer of uw olie roodachtig van kleur en vloeibaar genoeg is. Als je binnenin puin ontdekt en het is donkerder, is het tijd om het te veranderen. Denk niet twee keer na om onze inhoud te raadplegen om te zien hoe de versnellingsbakolie van een Volkswagen Passat moet worden ververst .
  • Accessoiregordel: Controleer visueel of uw accessoiregordel niet in slechte staat is, het kan ook een fluitend geluid maken als deze in slechte staat is. Denk niet twee keer na om het te veranderen.
  • Slangen: voor slangen moet u al uw slangen visueel controleren om te zien of ze gerafeld of gesmolten zijn. Als dit het geval is, verander ze dan.
  • Carrosserie-auto-onderdelen: Last but not least, het laatste element dat de geur van plastic of verbrand rubber op uw Volkswagen Passat kan veroorzaken, een carrosserieonderdeel, controleer alle wielkasten, waar geen onderdeel tegenaan wrijft

    Kijk voor meer tips over de Volkswagen Passat in de categorie Volkswagen Passat.

Weiterlesen:
Aarzeling tijdens acceleratie Volkswagen Passat 8
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector