Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waarom ruikt mijn Volkswagen Routan verbrand plastic?

Altijd goed voor je auto zorgen is het beste wat je kunt doen. Desalniettemin is conventioneel routineonderhoud ontworpen om uw Volkswagen Routan in de loop van de tijd soepel te laten werken, maar sommige onvoorziene storingen kunnen uw jaarlijkse budget voor motorvoertuigen flink verhogen. In dit artikel gaan we ons concentreren op je reukvermogen en de aanwijzingen die het je kan geven over een mogelijke storing. Daarom heeft ons team deze inhoud gemaakt om je te helpen in het geval dat je merkt een verbrande plastic geur afkomstig van uw Volkswagen Routan . Om u te helpen verifiëren dat het niets belangrijks is, zullen we eerst de verschillende dingen schetsen die een verbrande plastic geur op uw motorvoertuig kunnen veroorzaken, en vervolgens, in een tweede stap, hoe lokaliseer je de oorzaak van deze verbrande plastic geur op je Volkswagen Routan? .

De verschillende mogelijke bronnen en risico’s van geur van verbrand plastic op een Volkswagen Routan

Dus we beginnen onze inhoud met de verschillende mogelijke bronnen van verbrande plastic geur op een Volkswagen Routan . Over het algemeen is het opmerken van een geur van plastic of rubber nooit een goede indicator. Moderne voertuigen zitten er namelijk vol mee en het kan een teken zijn van een belangrijke storing. Hieronder zullen we het hebben over de verschillende mogelijke oorzaken van verbrande plastic geur:

  • Transmissieolie: Dit is de belangrijkste mogelijke oorzaak van een dergelijke geur. In feite is de functie van tandwiel- of transmissieolie het smeren van de verschillende componenten van uw versnellingsbak zodat niet alle tandwielen en rondsels kapot gaan, het heeft ook een tweede functie als temperatuurregelaar. Na verloop van tijd zal de olie echter zijn doeltreffendheid verliezen en de auto-onderdelen niet smeren en ook de temperatuur niet regelen, waardoor de olie oververhit raakt en zo die verbrande plastic geur afgeeft op uw Volkswagen Routan. U loopt het risico uw versnellingsbak voor te dragen als u er niet voor zorgt.
  • De accessoiregordel: Desalniettemin zeldzamer, het is met slijtage mogelijk dat uw riem, die hoofdzakelijk van rubber is gemaakt, zal verslechteren en niet meer volledig om zijn as zal draaien. Met de wrijving die hierdoor ontstaat, zal het plastic opwarmen en uitbranden, deze reactie zal een sterke geur van verbrand plastic of rubber in het motorblok van je Volkswagen Routan veroorzaken.
  • Defecte slangslijtage: Deze omstandigheid doet zich specifiek voor bij Volkswagen Routan die een paar jaar oud begint te worden of die lange tijd zonder rollen is gebleven. In werkelijkheid zal het opbergen van uw voertuig in tegenstelling tot wat u zou denken, ervoor zorgen dat de plastic auto-onderdelen vrijer verslijten. Slangen zijn de eersten die aan dit fenomeen lijden. Het rubber zal beetje bij beetje uiteenvallen en met de stijging van de hitte van de vloeistof die erin circuleert, kan het smelten. Het risico van dit probleem is het breken van de accessoiregordel.
  • Een lichaamscomponent: Minder algemeen, specifiek aanwezig op Volkswagen Routan’s die een kleine schok hebben opgelopen. Na een aanrijding van voren of van achteren kunnen wielkasten, bumpers of andere plastic auto-onderdelen van de carrosserie die mogelijk zijn verbogen, tegen een van uw wielen wrijven en die geur van verbrand plastic afgeven. Dit kan ook uw banden voorslijten.
Weiterlesen:
Welke brandstof voor Volkswagen Routan?

Hoe kom je erachter waar de geur van brandend plastic vandaan komt op een Volkswagen Routan?

En nu, om onze inhoud af te maken, gaan we proberen u te helpen zoek de oorsprong van de geur van verbrand plastic op uw Volkswagen Routan . Nu u de verschillende mogelijke oorzaken van deze geur kent, moeten we enkele controles uitvoeren om de sporen te verwijderen die u niet aangaan en uw probleem snel oplossen. Als uw Volkswagen Routan warm ruikt, denk dan niet twee keer na om onze inhoud over dit onderwerp te bekijken.

  • Transmissieolie: Niets is eenvoudiger, open de dop van uw transmissieolie (als deze koud is) en controleer of uw olie roodachtig van kleur en vloeibaar genoeg is. Als je binnenin vuil ontdekt en het is donkerder, is het tijd om het te vervangen. Denk niet twee keer na om onze inhoud te raadplegen om erachter te komen hoe de versnellingsbakolie van een Volkswagen Routan te verversen.
  • Accessoiregordel: controleer visueel of uw accessoiregordel niet in slechte staat is, het kan ook een fluitend geluid maken als deze in slechte staat verkeert. Denk niet twee keer na om het te vervangen.
  • Slangen: voor slangen moet u al uw slangen visueel controleren om te zien of ze gerafeld of gesmolten zijn. Als dit de omstandigheid is, verander ze dan.
  • Carrosserie-auto-onderdelen: Last but not least, het laatste element dat de geur van plastic of verbrand rubber op uw Volkswagen Routan kan veroorzaken, een carrosserieonderdeel, verifieer alle wielkasten, waar geen onderdeel tegenaan wrijft

    Kijk voor meer tips over de Volkswagen Routan in de categorie Volkswagen Routan.

Weiterlesen:
Remvloeistoflek Volkswagen Routan
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector