Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waarom ruikt mijn volvo v70 verbrand plastic?

Uw auto regelmatig in de gaten houden is het beste wat u kunt doen. Desalniettemin is klassiek onderhoud bedoeld om uw volvo v70 in de loop van de tijd soepel te laten werken, maar sommige onvoorziene storingen kunnen uw jaarlijkse autobudget flink opdrijven. Vandaag gaan we kijken naar je reukvermogen en de aanwijzingen die het je kan geven over een mogelijke storing. Daarom heeft ons team deze inhoudspagina geschreven om je te helpen in het geval dat je merkt een geur van verbrand plastic afkomstig van uw volvo v70 . Om u te helpen verifiëren dat het niets ernstigs is, zullen we eerst de verschillende dingen beschrijven die een verbrande plastic geur in uw auto kunnen veroorzaken, en vervolgens, in een tweede stap, hoe ontdek je de bron van deze geur van verbrand plastic op je volvo v70? .

De verschillende mogelijke wortels en risico’s van geur van verbrand plastic op een volvo v70

Dus beginnen we onze artikelinhoud met de verschillende mogelijke wortels van verbrand plastic geur op een volvo v70 . Over het algemeen is het opmerken van een geur van plastic of rubber bijna nooit een goed signaal. Sterker nog, moderne voertuigen staan ​​er vol mee en het kan een teken zijn van een belangrijke storing. Hieronder zullen we het hebben over de verschillende mogelijke oorzaken van de geur van verbrand plastic:

  • Transmissieolie: Dit is de belangrijkste mogelijke bron van een dergelijke geur. In feite is de werking van tandwiel- of transmissieolie om de verschillende componenten van uw versnellingsbak te smeren, zodat alle tandwielen en rondsels niet worden beschadigd, het heeft ook een tweede werking als temperatuurregelaar. Desalniettemin zal de olie na verloop van tijd zijn prestaties verliezen en de onderdelen niet smeren en ook de temperatuur niet regelen, waardoor de olie oververhit raakt en die geur van verbrand plastic op uw volvo v70 vrijkomt. U loopt het risico uw versnellingsbak te slijten als u er niet voor zorgt.
  • De accessoiregordel: Desalniettemin, zeldzamer, is het mogelijk dat door slijtage uw riem, die voornamelijk van rubber is gemaakt, verslechtert en niet meer volledig om zijn as draait. Met de wrijving die dit veroorzaakt zal het plastic opwarmen en uitbranden, deze reactie zal een sterke geur van verbrand plastic of rubber in het motorblok van je volvo v70 genereren.
  • Defecte slangslijtage: Deze omstandigheid doet zich vooral voor bij volvo v70 die een paar jaar oud beginnen te worden of die lang zijn gebleven zonder te rollen. Als u uw voertuig opbergt in tegenstelling tot wat u misschien denkt, zullen de plastic onderdelen sneller verslijten. Slangen zijn de eersten die door dit fenomeen worden beïnvloed. Het rubber zal beetje bij beetje uiteenvallen en met de stijgende warmte van de vloeistof die erin circuleert, kan het smelten. Het risico van dit probleem is het breken van de accessoireriem.
  • Een lichaamscomponent: Minder basaal, vooral aanwezig op volvo v70’s die een kleine schok hebben gehad. Na een voor- of achteraanrijding kunnen wielkasten, bumpers of andere kunststof carrosseriedelen die mogelijk verbogen zijn, tegen een van uw wielen schuren en die geur van verbrand plastic afgeven. Dit kan ook leiden tot slijtage van uw banden.
Weiterlesen:
Waar vind ik een zekering voor de elektrische ruitbediening op een volvo v70?

Hoe kom je erachter waar de geur van brandend plastic vandaan komt op een volvo v70?

En nu, om onze inhoudspagina af te maken, gaan we proberen u te helpen ontdek de bron van de geur van verbrand plastic op uw volvo v70 . Nu je de verschillende mogelijke oorsprong van deze geur kent, hoeven we alleen maar wat controles uit te voeren om de sporen te verwijderen die je niet aangaan en je probleem snel op te lossen. Als uw volvo v70 warm ruikt, aarzel dan niet om onze inhoudspagina over dit onderwerp te lezen.

  • Transmissieolie: Niets is eenvoudiger, open de dop van uw transmissieolie (als deze koud is) en controleer of uw olie roodachtig van kleur en vloeibaar genoeg is. Als je binnenin vuil ziet en het is donkerder, is het tijd om het te vervangen. Denk niet twee keer na om onze inhoudspagina te raadplegen om erachter te komen hoe de versnellingsbakolie van een volvo v70 te verversen.
  • Accessoiregordel: Controleer visueel of uw accessoiregordel niet in slechte staat is, het kan ook een fluitend geluid maken als deze in slechte staat is. Denk niet twee keer na om het te vervangen.
  • Slangen: voor slangen moet u al uw slangen visueel controleren om te zien of ze gerafeld of gesmolten zijn. Als dit de omstandigheid is, verander ze dan.
  • Carrosseriedelen: Last but not least, het laatste element dat de geur van plastic of verbrand rubber op uw volvo v70 kan veroorzaken, een lichaamsdeel, controleer alle wielkasten waar geen enkel onderdeel tegenaan wrijft

    Als u nog vragen heeft over de volvo v70, aarzel dan niet om onze volvo v70 categorie te raadplegen.

Weiterlesen:
Hoe kan ik de mistlamp op mijn volvo v70 vervangen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector