Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waarom ruikt mijn volvo v90 verbrand plastic?

Altijd goed voor je auto zorgen is het beste wat je kunt doen. Desalniettemin is standaard routineonderhoud bedoeld om uw volvo v90 in de loop van de tijd soepel te laten werken, maar sommige onvoorziene storingen kunnen uw jaarlijkse budget voor motorvoertuigen flink verhogen. In dit artikel gaan we het hebben over je reukvermogen, en de aanwijzingen die het je kan geven over een mogelijke storing. Daarom heeft ons team dit artikel geschreven om je te helpen in het geval je identificeert een geur van verbrand plastic afkomstig van uw volvo v90 . Om u te helpen controleren of het niets ernstigs is, zullen we eerst de verschillende dingen beschrijven die een verbrande plastic geur op uw motorvoertuig kunnen veroorzaken, en vervolgens, in een tweede stap, hoe vind je de oorsprong van deze geur van verbrand plastic op je volvo v90? .

De verschillende mogelijke bronnen en risico’s van geur van verbrand plastic op een volvo v90

Dus beginnen we onze inhoudspagina met de verschillende mogelijke bronnen van geur van verbrand plastic op een volvo v90 . Over het algemeen is het opmerken van een geur van plastic of rubber nooit een goed signaal. In feite staan ​​recente voertuigen er vol mee en dit kan het teken zijn van een kritieke storing. Hieronder zullen we het hebben over de verschillende mogelijke oorzaken van de geur van verbrand plastic:

  • Transmissieolie: Dit is de belangrijkste mogelijke bron van een dergelijke geur. In feite is de functie van tandwiel- of transmissieolie om de verschillende elementen van uw versnellingsbak te smeren zodat alle tandwielen en rondsels niet beschadigd raken, het heeft ook een tweede functie als temperatuurregelaar. Desalniettemin zal de olie na verloop van tijd zijn prestaties verliezen en de auto-onderdelen niet smeren en ook de temperatuur niet regelen, waardoor de olie oververhit raakt en dus die verbrande plastic geur op uw volvo v90 afgeeft. U loopt het risico uw versnellingsbak te slijten als u er niet voor zorgt.
  • De accessoiregordel: Desalniettemin, zeldzamer, is het mogelijk dat door slijtage uw riem, die voornamelijk van rubber is, verslechtert en niet meer volledig om zijn as draait. Met de wrijving die hierdoor ontstaat zal het plastic opwarmen en uitbranden, deze reactie zal een sterke geur van verbrand plastic of rubber in het motorblok van je volvo v90 genereren.
  • Defecte slangslijtage: Deze omstandigheid doet zich met name voor bij volvo v90 die een paar jaar oud beginnen te worden of die lang zijn gebleven zonder te rollen. In werkelijkheid zal het opslaan van uw voertuig in tegenstelling tot wat u zou denken, ervoor zorgen dat de plastic auto-onderdelen sneller verslijten. Slangen zijn de eersten die door dit fenomeen worden beïnvloed. Het rubber zal beetje bij beetje desintegreren en met de stijgende warmte van de vloeistof die erin circuleert, kan het mogelijk smelten. Het risico van dit probleem is het breken van de accessoireriem.
  • Een lichaamscomponent: Minder basaal, specifiek aanwezig op volvo v90’s die een kleine schok hebben gehad. Na een aanrijding van voren of van achteren kunnen wielkasten, bumpers of andere kunststof carrosseriedelen die mogelijk verbogen zijn, mogelijk tegen een van uw wielen wrijven en die geur van verbrand plastic afgeven. Dit kan ook leiden tot slijtage van uw banden.
Weiterlesen:
Waar vind ik de kilometertellerzekering op volvo v90?

Hoe herken je waar de geur van brandend plastic vandaan komt op een volvo v90?

En nu, om ons artikel af te maken, gaan we proberen u te helpen vind de bron van de geur van verbrand plastic op uw volvo v90 . Nu je de verschillende mogelijke oorzaken van deze geur kent, hoeven we alleen maar wat controles uit te voeren om de sporen te verwijderen die je niet aangaan en je probleem snel op te lossen. Als uw volvo v90 warm ruikt, aarzel dan niet om ons artikel over dit onderwerp te lezen.

  • Transmissieolie: Niets is eenvoudiger, open uw transmissieoliedop (wanneer deze koud is) en controleer of uw olie roodachtig van kleur is en voldoende vloeibaar is. Als je vuil binnenin ziet en het is donkerder, dan is het tijd om het te vervangen. Denk niet twee keer na om advies in te winnen uit ons artikel om te bepalen hoe u de versnellingsbakolie op een volvo v90 kunt verversen.
  • Accessoiregordel: Controleer visueel of uw accessoiregordel niet in slechte staat is, het kan mogelijk ook een fluitend geluid maken als deze in slechte staat verkeert. Denk niet twee keer na om het te vervangen.
  • Slangen: voor slangen moet u al uw slangen visueel controleren om te zien of ze gerafeld of gesmolten zijn. Als dit de omstandigheid is, verander ze dan.
  • Carrosserie-auto-onderdelen: Last but not least, het laatste element dat de geur van plastic of verbrand rubber op uw volvo v90 kan veroorzaken, een lichaamsdeel, controleer alle wielkasten, waar geen enkel onderdeel tegenaan wrijft

    Indien u nog vragen heeft over de volvo v90, aarzel dan niet om onze categorie volvo v90 te raadplegen.

Weiterlesen:
Venster vast op volvo v90, wat kan ik doen?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector