Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waarom zit mijn brandstofdeur vast op de Volvo S60?

Sommige problemen op onze auto’s klinken triviaal, maar kunnen vervelend zijn, zoals het laten piepen van uw ruitenwissers. Anderen, ongeacht of ze niet significant zijn, zullen voorkomen dat u uw Volvo S60 op een normale manier gebruikt, zoals een lekke band of het hebben van brandstofdeur zit vast op je xXX. U zult niet langer de mogelijkheid hebben om uw tank te vullen en daardoor op lange termijn uw auto niet meer kunnen gebruiken. Dit is precies waarom we dit artikel hebben gepost, om u te helpen een snelle oplossing te vinden voor uw probleem met de brandstofval, zodat u uw motorvoertuig op een normale manier kunt gebruiken. Om dit te doen, zullen we eerst proberen te achterhalen waarom de brandstofdeur van uw Volvo S60 vastzit, en ten tweede hoe u deze kunt deblokkeren.

Waarom zit de brandstofdeur van mijn Volvo S60 vast?

Dus we beginnen ons artikel met de oorsprong van uw problemen met de brandstofvanger zitten vast op de Volvo S60. Realiseer je dat deze brandstofdeur over het algemeen wordt aangedreven door een elektromotor, maar in sommige jaren of volgens de opties van je auto wordt hij alleen bediend via een kabel. Meestal is het dat ook de kabel die vastloopt, of een elektromotor die aan het einde van zijn levensduur is. In sommige gevallen kan dat zo zijn de zekering van de brandstofdeur die defect is aan uw Volvo S60. Dus denk erover na om al deze componenten één voor één te onderzoeken om de oorsprong van uw probleem met de brandstofdeur op de Volvo S60 te achterhalen. Ga naar het volgende deel van dit artikel om oplossingen voor uw probleem te vinden.

Weiterlesen:
Het sleutellampje op de Volvo S60 blijft branden

Wat als de brandstofdeur van mijn Volvo S60 vastzit?

We gaan u nu één voor één de verschillende oplossingen voor elk van de triggers beschrijven van een brandstofdeur vast op Volvo S60, om u al een onmiddellijke oplossing te bieden waarmee u brandstof in uw auto kunt stoppen en vooral een definitieve oplossing om dit soort problemen niet langer te lijden.

Controleer de zekeringen van de brandstofdeur

De eerste mogelijke trigger van een vastzittende brandstofdeur op uw Volvo S60 is dat de zekering voor de deuropening is mislukt. Om dit probleem op te lossen, moet u de handleiding van uw auto ophalen, onderzoeken op welke zekeringkast degene waarop u zich concentreert zich bevindt (dashboard of motorcompartiment) en eenmaal gelokaliseerd, onderzoek de staat en vervang misschien de zekering door een nieuwe. Als het de tankdop is die op uw Volvo S60 zit, denk dan niet twee keer na om door onze richtlijn te bladeren om u te helpen uw probleem op te lossen.

Controleer de brandstofkabel bedieningskabel

De tweede mogelijke oorzaak van het vastlopen van uw brandstofdeurprobleem op de Volvo S60 is dat de brandstofcontrolekabel vastzit. Om dit probleem op te lossen, moet u proberen een platte schroevendraaier te gebruiken om het brandstofdeurslot los te wrikken met bijvoorbeeld een platte schroevendraaier terwijl u de brandstofdeuropener bedient. Denk niet twee keer na om smeermiddel van het type WD40 te gebruiken om de kabel te smeren en vermijd herhaling van dit probleem.

Vervang de motor voor het openen van de brandstofdeur

Vaak zal het probleem afkomstig zijn van de motor die de opening van de brandstofdeur van uw Volvo S60 regelt. Als het luik is geblokkeerd, kan de motor zijn uitgebrand, om hem te vervangen, moet u de motor vervangen, om dit te bereiken, moet u deze vanaf de binnenkant van uw kofferbak bereiken door de bekleding ervan te verwijderen.

Weiterlesen:
Acceleratietrillingen op Volvo S60, wat te doen?

Gebruik de noodopeningstrekker in de kofferbak

Eindelijk als laatste manier om een ​​brandstofdeur te ontgrendelen op de Volvo S60, je moet de noodopeningsstang in je kofferbak gebruiken. Om dit te doen, verwijdert u de kofferbakbekleding aan de zijkant van de brandstofdeur en raadpleegt u de gebruikershandleiding van uw Volvo S60 voor het exacte gebied van de brandstofdeur. Het enige wat u hoeft te doen, is het activeren om de brandstofklep van uw auto te ontgrendelen.

Kijk voor meer tips over de Volvo S60 in de categorie Volvo S60.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector