Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waarom zit mijn brandstofklep vast op Volkswagen Up! ?

Sommige zorgen over onze auto’s lijken onbeduidend, maar kunnen hinderlijk zijn, zoals piepende ruitenwissers bijvoorbeeld. Anderen, of ze nu wel of niet ernstig zijn, zullen u ervan weerhouden uw Volkswagen Up! op een normale manier, zoals een lekke band hebben of de brandstofdeur zit vast op je xXX. U zult uw tank niet meer kunnen vullen en daardoor op den duur uw auto niet meer kunnen gebruiken. Dit is precies waarom we deze inhoudspagina hebben gemaakt, om u te helpen een snelle oplossing voor uw probleem met de brandstofvanger te vinden, zodat u uw auto op een normale manier kunt gebruiken. Om dit voor elkaar te krijgen, gaan we eerst proberen te ontdekken waarom de brandstofklep van uw Volkswagen Up! vastzit, en ten tweede, hoe u deze kunt deblokkeren.

Waarom is de brandstofklep van mijn Volkswagen Up! vast?

Dus we beginnen onze inhoudspagina met de bron van uw zorgen over de brandstofafscheider zitten vast op Volkswagen Up!. Vergeet niet dat deze brandstofdeur soms wordt bediend door een elektromotor, maar in sommige jaren of afhankelijk van de opties van uw auto, wordt hij alleen bediend via een kabel. Meestal is het dat ook de kabel die vastloopt, of een elektromotor die aan het einde van zijn levensduur is. In sommige gevallen kan dat zo zijn de brandstofdeurzekering die defect is op uw Volkswagen Up!. Overweeg dus om al deze elementen een voor een te bekijken om de oorzaak van uw brandstofdeurprobleem op Volkswagen Up! te achterhalen. Ga naar het volgende deel van deze inhoudspagina om oplossingen voor uw probleem te vinden.

Weiterlesen:
Hoe de koplampen op Volkswagen Up! ?

Wat als de brandstofklep op mijn Volkswagen Up! zit vast?

We gaan u nu één voor één de verschillende oplossingen voor elk van de oorzaken laten zien van een brandstofklep vast op Volkswagen Up!, om u al een onmiddellijke oplossing te bieden waarmee u brandstof in uw auto kunt stoppen en vooral een definitieve oplossing om deze vorm van problemen niet langer te lijden.

Controleer de zekeringen van de brandstofdeur

Het eerste mogelijke motief van een vastzittende brandstofklep op uw Volkswagen Up! is dat de zekering voor de deuropening defect is. Om dit probleem op te lossen, moet u de handleiding van uw auto ophalen, onderzoeken in welke zekeringkast degene waarin u geïnteresseerd bent zich bevindt (dashboard of motorruimte) en eenmaal gevonden, onderzoek de toestand en vervang eventueel de zekering door een nieuwe. Als het de tankdop is die vastzit op uw Volkswagen Up!, aarzel dan niet om advies in te winnen in ons artikel om u te helpen uw probleem op te lossen.

Controleer de brandstofkabel bedieningskabel

De tweede mogelijke oorzaak van het vastlopen van uw brandstofdeurprobleem op Volkswagen Up! is dat de brandstofregelkabel vastzit. Om dit probleem op te lossen, moet u proberen een platte schroevendraaier te gebruiken om bijvoorbeeld het brandstofdeurslot met een platte schroevendraaier los te wrikken terwijl u de brandstofdeuropener bedient. Aarzel niet om smeermiddel van het type WD40 te gebruiken om de kabel te smeren en om herhaling van dit probleem te voorkomen.

Vervang de motor voor het openen van de brandstofdeur

Vaak zal het probleem zijn oorsprong vinden in de motor die het openen van de brandstofklep van uw Volkswagen Up!. Als het luik is geblokkeerd, kan de motor zijn uitgebrand, om hem te vervangen, moet u de motor vervangen, om dit te bereiken, moet u deze vanaf de binnenkant van uw kofferbak bereiken door de bekleding ervan te verwijderen.

Weiterlesen:
Hoe installeer ik een autoradio op mijn Volkswagen Up! ?

Gebruik de noodopeningstrekker in de kofferbak

Tot slot, als laatste behandeling om een ​​brandstofklep op Volkswagen Up!, moet u de noodopeningsstang in uw kofferbak gebruiken. Om dit voor elkaar te krijgen, verwijdert u de kofferbakbekleding aan de zijkant van de brandstofklep en bladert u door uw Volkswagen Up! gebruikershandleiding voor de exacte locatie van de brandstofdeur. Het enige wat u hoeft te doen is deze te activeren om de tankklep van uw auto te ontgrendelen.

Als je meer tutorials over de Volkswagen Up! nodig hebt, ga dan naar onze Volkswagen Up! categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector