Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Waarom zit mijn tankdeur vast op Volkswagen Routan?

Sommige problemen met onze auto’s zien er onbeduidend uit, maar kunnen vervelend zijn, zoals het laten piepen van uw ruitenwissers. Anderen, ongeacht of ze niet significant zijn, voorkomen dat u uw Volkswagen Routan op een normale manier gebruikt, zoals een lekke band of het hebben van de brandstofdeur zit vast op je xXX. U zult uw tank niet meer kunnen vullen en daardoor uw auto vroeg of laat niet kunnen gebruiken. Dit is precies waarom we dit artikel hebben geschreven en gepubliceerd, om u te helpen snel een antwoord te vinden op uw probleem met de brandstofval, zodat u uw auto op een normale manier kunt gebruiken. Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we eerst proberen te begrijpen waarom de brandstofdeur van uw Volkswagen Routan vastzit, en ten tweede hoe u deze kunt deblokkeren.

Waarom zit de brandstofdeur van mijn Volkswagen Routan vast?

Dus we beginnen ons artikel met de oorsprong van uw brandstofvalproblemen vastzitten op Volkswagen Routan. Houd er rekening mee dat deze brandstofdeur vaker wel dan niet wordt bediend door een elektromotor, maar in sommige jaren of op basis van de opties van uw auto wordt deze alleen bediend via een kabel. Meestal is het dat ook de kabel die vastloopt, of een elektromotor die aan het einde van zijn levensduur is. In sommige gevallen kan dat zo zijn de zekering in de brandstofdeur van uw Volkswagen Routan. Denk er dus eens over na om al deze componenten één voor één te bekijken om de oorzaak van uw brandstofdeurprobleem op Volkswagen Routan te achterhalen. Ga naar het volgende deel van dit artikel om antwoorden op uw probleem te vinden.

Weiterlesen:
Trilling van het rempedaal op Volkswagen Routan?

Wat als de brandstofdeur van mijn Volkswagen Routan vastzit?

We gaan u nu één voor één de verschillende antwoorden op elk van de triggers presenteren van een brandstofdeur vast op Volkswagen Routan, om u alvast een onmiddellijke oplossing te bieden om brandstof in uw auto te stoppen en vooral een definitieve oplossing om deze vorm van moeilijkheden niet langer te lijden.

Controleer de zekeringen van de brandstofdeur

De eerste mogelijke trigger van een vastzittende brandstofdeur op uw Volkswagen Routan is dat de zekering voor de deuropening is mislukt. Om dit probleem op te lossen, moet u de handleiding van uw auto ophalen, controleren in welke zekeringkast degene waarin u geïnteresseerd bent zich bevindt (dashboard of motorcompartiment) en eenmaal gevonden, controleer de staat en vervang eventueel de zekering door een nieuwe. Als het de tankdop is die op uw Volkswagen Routan zit, denk dan niet twee keer na om ons artikel te lezen om u te helpen uw probleem op te lossen.

Controleer de brandstofkabel bedieningskabel

De tweede mogelijke oorzaak van het vastlopen van uw benzinedeurprobleem op Volkswagen Routan is dat de brandstofcontrolekabel vastzit. Om dit probleem op te lossen, moet u proberen een platte schroevendraaier te gebruiken om het brandstofdeurslot met een platte schroevendraaier los te wrikken terwijl u dit doet terwijl u de brandstofdeuropener bedient. Denk niet twee keer na om smeermiddel van het type WD40 te gebruiken om de kabel te smeren en vermijd opnieuw dit probleem te ervaren.

Vervang de motor voor het openen van de brandstofdeur

Heel vaak zal het probleem het gevolg zijn van de motor die de opening van de brandstofdeur van uw Volkswagen Routan beheert. Als het luik vastzit, kan de motor doorgebrand zijn, om hem te vervangen, moet u de motor vervangen, hiervoor moet u toegang krijgen vanaf de binnenkant van uw kofferbak door de bekleding ervan te verwijderen.

Weiterlesen:
Volkswagen Routan die alleen accelereert

Gebruik de noodopeningstrekker in de kofferbak

Tot slot, als laatste behandeling om een ​​brandstofdeur op Volkswagen Routan te openen, je moet de noodopeningsstang in je kofferbak gebruiken. Om dit voor elkaar te krijgen, verwijdert u de kofferbakbekleding aan de zijkant van de brandstofdeur en raadpleegt u de gebruikershandleiding van uw Volkswagen Routan voor de exacte locatie van de brandstofdeur. Het enige wat u hoeft te doen, is het activeren om de brandstofklep van uw auto te ontgrendelen.

Als je meer tutorials over de Volkswagen Routan wilt, ga dan naar onze Volkswagen Routan-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector