Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Wanneer de distributieriem van een Volkswagen Passat 8 vervangen?

Het kopen van een auto is voor velen van ons een groot budget, maar hier moet u het routineonderhoud van uw auto aan toevoegen, en voor sommige routinematige onderhoudshandelingen kan de rekening behoorlijk hoog zijn. Het is dan ook logisch om je af te vragen wanneer het juiste moment is om deze reparaties uit te voeren en niet “voor niets” te doen. Op deze pagina gaan we het je uitleggen wanneer de distributieriem van uw Volkswagen Passat 8 vervangen? Om te beginnen gaan we daarom uitvinden waarom het belangrijk is om dit routinematige werk te doen. wanneer de distributieriem van uw Volkswagen Passat 8 . doen , dan gaan we je snel uitleggen hoe deze verandering tot stand komt, en tot slot, hoeveel het kost om de distributieriem van een Volkswagen Passat 8 te doen.

Waarom moeten we de distributieriem van een Volkswagen Passat 8 vervangen?

Zoals we u in de inleiding vertelden, vertegenwoordigt het vervangen van een distributieriem op een Volkswagen Passat 8 een zeer belangrijk budget, dus we ontdekken dat u terughoudend bent om het te doen en om u het voordeel van deze reparatie te laten ontdekken, dus we zullen snel uitleggen waarom het is zo belangrijk om het op tijd te doen.

De distributieriemactie van uw Volkswagen Passat 8

De timing van een Volkswagen Passat 8 heeft een belangrijke functie bij het soepel laten lopen van uw motor. In feite zal het de missie hebben om: synchroniseer de kleppen en zuigers en om de koppeling te maken tussen de nokkenas, de waterpomp, de krukas en de injectiepomp . Hierdoor kan de motoreenheid naar behoren werken en wordt elk risico op motorbreuk vermeden. Hoe korter de afstand die uw voertuig aflegt, des te meer wordt er om uw riem gevraagd wanneer u de motor start.

Wat zijn de risico’s als de distributieriem niet op tijd wordt vervangen?

Het probleem met de timing van een Volkswagen Passat 8 is dat deze zich in de motoreenheid bevindt. En dus, in tegenstelling tot een accessoireriem, is het onmogelijk om de staat visueel te controleren. Je zou dus kunnen denken dat deze riem maar een onbelangrijk onderdeel is, maar de risico’s die je neemt als je hem niet op tijd verwisselt zijn groot. Als de timing van uw Volkswagen Passat 8 kapot gaat, moet u zeker de motor van deze vervangen. In feite zullen de zuigers de kleppen raken en ze vernietigen, en ook de nokkenas zal breken. Hoe sneller de motor draait op het moment van de breuk, hoe ernstiger de gevolgen zijn. Het is bijgevolg: essentieel om uw distributieriem op tijd te maken .

Weiterlesen:
Volkswagen Passat 7 DIE stationair draaiende problemen hebben

Wanneer de distributieriem van zijn Volkswagen Passat 8 doen?

We zullen nu de vraag beantwoorden die jullie allemaal moeten stellen, wanneer de distributieriem van een Volkswagen Passat 8 produceren? Het is noodzakelijk om te weten dat elke motoreenheid anders is en zoals we hierboven hebben onthuld, mogen we de vervanging van dit onderdeel niet missen. Hoe verder we in de tijd komen, hoe meer de fabrikanten de distributieriem verbeteren en normaal gesproken, hoe recenter uw Volkswagen Passat 8 zal zijn, hoe minder u zich zorgen hoeft te maken over uw riem. Echter, kijk in het onderhoudsboekje van uw Volkswagen Passat 8 voor de exacte levensduur en maximale kilometerstand die u kunt bereiken voordat u de timing doet . Over het algemeen hebben tandriemen een levensduur van 5 tot 10 jaar en een maximale kilometerstand tussen 80 en 000km .

Hoe de distributieriem van een Volkswagen Passat 8 vervangen?

Aangezien de distributieriem van een Volkswagen Passat 8 een hoog budget vertegenwoordigt, kan men zich logischerwijs afvragen of het niet mogelijk is om deze zelf te vervangen. Helaas is het erg lastig om toegang te krijgen en alleen de meest ervaren amateur-monteurs en de meest uitgeruste met gereedschap zullen in staat zijn om over deze procedure na te denken. We zullen echter snel de verschillende stappen beschrijven die moeten worden uitgevoerd om deze distributieriem te vervangen:

 • Zet de Volkswagen Passat 8 op standaards, en afhankelijk van je motorblok moet je eventueel een wiel verwijderen. Haal de timing versnellingsbakken eruit

  .

 • Om dit te doen, moet u de distributiekit kopen zodat alle onderdelen van de motoreenheid in de juiste positie blijven, anders breekt uw motoreenheid. Verwijder de andere componenten die u storen (bijvoorbeeld een demperpoelie).
 • Verwijder de oude verdeling na het losmaken van de spanrollen. Voordat u de nieuwe plaatst, moet u alle spanrollen en de waterpomp verwijderen.
 • Plaats de nieuwe waterpomp.
 • Installeer de nieuwe spanrollen, let op de locatie van elke rol.
 • Installeer de nieuwe distributie van uw Volkswagen Passat 8 door de markeringen te respecteren.
 • Span de riem zoals aangegeven door de specificaties van de fabrikant.
 • Zet de rest weer in elkaar.
 • Controleer of de motoreenheid goed werkt.
Weiterlesen:
Volkswagen Passat die tijdens het rijden sterft

Hoeveel kost de distributieriem?

En tot slot zullen we proberen je te geven een idee van de prijs als u de distributieriem van uw Volkswagen Passat 8 . wilt vervangen . Houd er rekening mee dat als u het doet in de garage van het merk of in een autocentrum als Feu Vert, de prijs erg kan variëren, maar over het algemeen schatten we dat de prijs van de distributie varieert tussen 400 en 900 euro , afhankelijk van de plaats waar je het doet en je motoreenheid. Houd er rekening mee dat de sets de riem, de loopwielen en de waterpomp bevatten.

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Passat 8 in de categorie Volkswagen Passat 8.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector