Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Wanneer de distributieriem van een Volkswagen Rabbit vervangen?

Het kopen van een auto is voor veel mensen een groot budget, maar hieraan moet u het routineonderhoud van uw motorvoertuig toevoegen, en voor sommige routineonderhoudshandelingen kan de rekening behoorlijk hoog oplopen. Het is zo logisch om u af te vragen wanneer het juiste moment is om deze reparaties uit te voeren en ze niet “voor niets” te doen. Op deze pagina gaan we het je uitleggen wanneer moet u de distributieriem van uw Volkswagen Rabbit vervangen? Om dat te beginnen, zullen we ontdekken waarom het nodig is om deze handeling van routine-dienst te bereiken, dan, wanneer u de distributieriem van uw Volkswagen Rabbit moet doen , dan gaan we u snel uitleggen hoe deze wijziging is doorgevoerd en, ten slotte, hoeveel het kost om de distributieriem van een Volkswagen Rabbit te doen.

Waarom moeten we de distributieriem van een Volkswagen Rabbit vervangen?

Zoals we u bij de introductie hebben uitgelegd, betekent het vervangen van een distributieriem op een Volkswagen Rabbit een aanzienlijk budget, dus we ontdekken dat u aarzelt om het te doen en dat u de waarde van deze oplossing kunt ontdekken, dus we zullen snel uitleggen waarom het is zo belangrijk om het op tijd te doen.

De distributieriemfunctie van uw Volkswagen Rabbit

De timing van een Volkswagen Rabbit heeft een essentiële functie bij het soepel laten lopen van uw motor. Het zal duidelijk de missie zijn synchroniseer de kleppen en zuigers en om de koppeling te maken tussen de nokkenas, de waterpomp, de krukas en de injectiepomp . Hierdoor kan de motor goed werken en wordt elk risico op motorbreuk voorkomen. Hoe korter de afstand die uw auto aflegt, des te meer wordt uw riem gevraagd bij het starten van de motor.

Wat zijn de risico’s als de distributieriem niet op tijd wordt vervangen?

Het probleem met de timing van een Volkswagen Rabbit is dat deze intern in de motor zit. En daardoor is het, in tegenstelling tot een accessoiregordel, moeilijk om de toestand ervan visueel te verifiëren. Je zou dus kunnen denken dat deze riem slechts een onbelangrijk onderdeel is, maar de risico’s die je neemt als je hem niet op tijd vervangt, zijn enorm. Mocht de timing van je Volkswagen Rabbit kapot gaan, dan zul je ongetwijfeld de motor van deze moeten vervangen. Het is duidelijk dat de zuigers de kleppen raken en ze verwonden, en de nokkenas zal ook breken. Hoe sneller de motor draait op het moment van de breuk, hoe groter de uitkomsten zijn. Het is daarom essentieel om uw distributieriem op tijd te maken .

Weiterlesen:
Waar vind ik een elektrische raamzekering op Volkswagen Rabbit?

Wanneer moet u de distributieriem van zijn Volkswagen Rabbit doen?

We zullen nu de vraag beantwoorden die jullie allemaal moeten stellen, wanneer de distributieriem van een Volkswagen Rabbit maken? Het is noodzakelijk om te weten dat elke motor anders is en zoals we hierboven hebben onthuld, mogen we de vervanging van dit onderdeel niet missen. Hoe meer we in de tijd vooruitgaan, hoe meer de fabrikanten de distributieriem verbeteren en hoe recenter uw Volkswagen Rabbit zal zijn, hoe minder u zich zorgen hoeft te maken over uw riem. Niettemin, kijk in het onderhoudsboekje van uw Volkswagen Rabbit voor de exacte levensduur en het maximale aantal kilometers dat u kunt behalen voordat u de timing uitvoert . Meestal hebben tandriemen een levensduur van 5 tot 10 jaar en een maximale kilometerstand tussen 80 en 000km .

Hoe de distributieriem van een Volkswagen Rabbit vervangen?

Aangezien de distributieriem van een Volkswagen Rabbit een hoog budget vertegenwoordigt, kan men zich logischerwijs afvragen of het niet mogelijk is om deze zelf te vervangen. Helaas is het erg moeilijk toegankelijk en alleen de meest ervaren amateurmonteurs en de meest uitgeruste met tools zullen deze procedure kunnen overwegen, we zullen echter snel de verschillende stappen samenvatten die moeten worden uitgevoerd om deze distributieriem te veranderen:

 • Plaats de Volkswagen Rabbit op standaards en afhankelijk van uw motor moet u mogelijk een wiel verwijderen. Verwijder de tandwielkasten

  .

 • Om dit te bereiken, moet u de distributiekit kopen zodat alle motorcomponenten op de juiste positie blijven, in elk ander geval zal uw motor kapot gaan. Verwijder de andere elementen die u storen (bijvoorbeeld demperpoelie).
 • Verwijder de oude verdeling na het losmaken van de spanrollen. Voordat u de nieuwe plaatst, moet u alle spanrollen en de waterpomp verwijderen.
 • Monteer de nieuwe waterpomp.
 • Monteer de nieuwe spanrollen, let op de locatie van elk van hen.
 • Monteer de nieuwe distributie van uw Volkswagen Rabbit door de markeringen te respecteren.
 • Span de riem zoals aangegeven door de gegevens van de fabrikant.
 • Zet de rest weer in elkaar.
 • Controleer of de motor goed draait.
Weiterlesen:
Hoe koplampen op Volkswagen Rabbit aanpassen?

Hoeveel kost de distributieriem?

En tot slot zullen we proberen je te geven een idee van de prijs als je de distributieriem van je Volkswagen Rabbit wilt vervangen . Houd er rekening mee dat als u het doet in de garage van het merk of in een motorvoertuigcentrum zoals Feu Vert, de prijs erg kan variëren, maar over het algemeen schatten we dat de prijs van de distributie varieert tussen 400 en 900 euro , afhankelijk van de plaats waar je het doet en je motor. Houd er rekening mee dat de sets de riem, de loopwielen en de waterpomp bevatten.

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Rabbit in de categorie Volkswagen Rabbit.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector