Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Wanneer de distributieriem van een Volkswagen Scirocco vervangen?

Het kopen van een auto is voor de meesten van ons een groot budget, maar hieraan moet u het onderhoud van uw motorvoertuig toevoegen en voor sommige onderhoudswerkzaamheden kan de rekening behoorlijk hoog zijn. Het is dan ook logisch om u af te vragen wanneer u deze reparaties het beste kunt uitvoeren en niet “voor niets” doet. Op deze pagina gaan we je beschrijven: wanneer de distributieriem van uw Volkswagen Scirocco vervangen? Daarvoor gaan we om te beginnen ontdekken waarom het essentieel is om deze onderhoudswerkzaamheden te realiseren, wanneer de distributieriem van uw Volkswagen Scirocco doen? , dan gaan we je vrij snel beschrijven hoe deze vervanging wordt gedaan, en tot slot, hoeveel het kost om de distributieriem van een Volkswagen Scirocco te doen.

Waarom moeten we de distributieriem van een Volkswagen Scirocco vervangen?

Zoals we u in de inleiding hebben geïnformeerd, vertegenwoordigt het vervangen van een distributieriem op een Volkswagen Scirocco een zeer belangrijk budget, dus we ontdekken dat u aarzelt om het te doen en om u het belang van deze reparatie te laten ontdekken, dus we zullen vrij snel beschrijven waarom het is zo belangrijk om het op tijd te doen.

De distributieriemfunctie van uw Volkswagen Scirocco

De timing van een Volkswagen Scirocco heeft een essentieel doel bij het soepel laten lopen van uw motor. Het zal duidelijk de missie hebben om: synchroniseer de kleppen en zuigers en om de koppeling te maken tussen de nokkenas, de waterpomp, de krukas en de injectiepomp . Hierdoor kan de motor goed werken en wordt elk risico op motorbreuk voorkomen. Hoe korter de afstand die uw auto aflegt, des te meer wordt uw riem gevraagd bij het starten van de motor.

Wat zijn de risico’s als de distributieriem niet op tijd wordt vervangen?

Het probleem met de timing van een Volkswagen Scirocco is dat deze intern in de motor zit. En als gevolg daarvan is het, in tegenstelling tot een accessoireriem, moeilijk om de staat ervan visueel te verifiëren. Je zou dus kunnen denken dat deze riem maar een onbelangrijk onderdeel is, maar de risico’s die je neemt als je hem niet op tijd vervangt zijn enorm. Als de timing van uw Volkswagen Scirocco kapot gaat, zult u ongetwijfeld de motor van deze moeten vervangen. Het is duidelijk dat de zuigers de kleppen zullen raken en deze vernietigen, en ook de nokkenas zal breken. Hoe sneller de motor draait op het moment van de breuk, hoe ernstiger de gevolgen zijn. Het is bijgevolg: primordiaal om uw distributieriem op tijd te maken .

Weiterlesen:
Versnellingstrillingen op Volkswagen Scirocco, wat te doen ?

Wanneer de distributieriem van zijn Volkswagen Scirocco doen?

We zullen nu de vraag beantwoorden die jullie allemaal moeten stellen, wanneer de distributieriem van een Volkswagen Scirocco maken? Het is noodzakelijk om te weten dat elke motoreenheid anders is en zoals we eerder hebben onthuld, mogen we de vervanging van dit onderdeel niet missen. Hoe verder we in de tijd komen, hoe meer de fabrikanten de distributieriem verbeteren en normaal gesproken, hoe recenter uw Volkswagen Scirocco is, hoe minder u zich zorgen hoeft te maken over uw riem. Hoe dan ook, kijk in het onderhoudsboekje van uw Volkswagen Scirocco voor de exacte levensduur en maximale kilometerstand die u kunt bereiken voordat u de timing doet . Tandriemen hebben gemiddeld een levensduur van 5 tot 10 jaar en een maximale kilometerstand tussen 80 en 000km .

Hoe de distributieriem van een Volkswagen Scirocco vervangen?

Aangezien de distributieriem van een Volkswagen Scirocco een hoog budget vertegenwoordigt, kan men zich logisch afvragen of het niet mogelijk is om deze zelf te vervangen. Helaas is het erg moeilijk om toegang te krijgen en alleen de meest deskundige amateur-mechanica en de meest uitgeruste met gereedschap zullen de mogelijkheid hebben om dit proces te overwegen, we zullen desalniettemin vrij snel de verschillende stappen samenvatten die moeten worden uitgevoerd om deze distributieriem te vervangen:

 • Zet de Volkswagen Scirocco op standaards, en afhankelijk van je motor kan het zijn dat je een wiel moet verwijderen. Verwijder de distributie versnellingsbakken

  .

 • Om dit te bereiken, moet u de distributiekit kopen zodat alle motorelementen in de juiste positie blijven, anders breekt uw motor. Verwijder de andere componenten die u storen (demperpoelie bijvoorbeeld).
 • Verwijder de oude verdeling na het losmaken van de spanrollen. Voordat u de nieuwe plaatst, moet u alle spanrollen en de waterpomp verwijderen.
 • Monteer de nieuwe waterpomp.
 • Installeer de nieuwe spanrollen, let op de locatie van elke rol.
 • Installeer de nieuwe distributie van uw Volkswagen Scirocco door de markeringen te respecteren.
 • Span de riem zoals aangegeven door de specificaties van de fabrikant.
 • Zet de rest weer in elkaar.
 • Controleer of de motoreenheid goed werkt.
Weiterlesen:
Koppeling slipt op mijn Volkswagen Scirocco, wat te doen?

Hoeveel kost de distributieriem?

En tot slot zullen we proberen je te geven een idee van de prijs als u de distributieriem van uw Volkswagen Scirocco wilt vervangen . Houd er rekening mee dat als u het doet in de garage van het merk of in een motorvoertuigcentrum zoals Feu Vert, de prijs behoorlijk kan variëren, maar over het algemeen schatten we dat de prijs van de distributie varieert tussen 400 en 900 euro , afhankelijk van de plaats waar je het doet en je motor. Houd er rekening mee dat de sets de riem, de loopwielen en de waterpomp bevatten.

Om meer tips over de Volkswagen Scirocco te ontdekken, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Scirocco.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector