Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Wanneer de distributieriem van een Volkswagen T-roc vervangen?

Het kopen van een auto is voor velen van ons een groot budget, maar hier komt het onderhoud van uw auto bij en voor sommige onderhoudswerkzaamheden kan de rekening behoorlijk hoog oplopen. Het ligt daarom voor de hand om u af te vragen wanneer het meest gelukkige moment is om deze reparaties uit te voeren en ze niet «voor niets» te doen. Op deze pagina gaan we het je uitleggen wanneer de distributieriem van uw Volkswagen T-roc vervangen? Daarvoor gaan we om te beginnen zien waarom het belangrijk is om deze onderhoudshandeling te bereiken, wanneer de distributieriem van uw Volkswagen T-roc doen? , dan gaan we u snel demonstreren hoe deze vervanging wordt gedaan, en tot slot, hoeveel het kost om de distributieriem van een Volkswagen T-roc te doen.

Waarom moeten we de distributieriem van een Volkswagen T-roc vervangen?

Zoals we u in de inleiding vertelden, vertegenwoordigt het vervangen van een distributieriem op een Volkswagen T-roc een aanzienlijk budget, dus we komen erachter dat u terughoudend bent om het te doen en om u het belang van deze reparatie te laten inzien, dus we zullen snel uitleggen waarom het zo belangrijk is om het op tijd te doen.

De distributieriem doelstelling van uw Volkswagen T-roc

De timing van een Volkswagen T-roc speelt een cruciale rol in de goede werking van uw motor. Het zal inderdaad de missie hebben om: synchroniseer de kleppen en zuigers en om de koppeling te maken tussen de nokkenas, de waterpomp, de krukas en de injectiepomp . Hierdoor kan de motorunit effectief werken en wordt elk risico op motorbreuk voorkomen. Hoe korter de afstand die uw voertuig aflegt, des te meer wordt er om uw riem gevraagd wanneer u de motor start.

Wat zijn de risico’s als de distributieriem niet op tijd wordt vervangen?

Het probleem met de timing van een Volkswagen T-roc is dat deze zich in de motoreenheid bevindt. En daarom is het, in tegenstelling tot een accessoireriem, onhaalbaar om de staat ervan visueel te verifiëren. Je zou dus kunnen denken dat deze riem maar een onbelangrijk onderdeel is, maar de risico’s die je neemt als je hem niet op tijd vervangt, zijn enorm. Als de timing van uw Volkswagen T-roc kapot gaat, zult u zeker de motor van deze moeten vervangen. Inderdaad, de zuigers zullen de kleppen raken en ze vernietigen, en ook de nokkenas zal breken. Hoe sneller de motor draait op het moment van de breuk, hoe significanter de resultaten zijn. Het is bijgevolg: essentieel om uw distributieriem op tijd te maken .

Weiterlesen:
Oranje lampje Volkswagen T-roc dat blijft branden

Wanneer de distributieriem van zijn Volkswagen T-roc doen?

We zullen nu de vraag beantwoorden die jullie allemaal moeten stellen, wanneer de distributieriem van een Volkswagen T-roc produceren? Het is noodzakelijk om te weten dat elke motoreenheid anders is en zoals we hierboven hebben uitgelegd, mogen we de vervanging van dit onderdeel niet missen. Hoe verder we in de tijd komen, hoe meer de fabrikanten de distributieriem verbeteren en normaal gesproken, hoe recenter uw Volkswagen T-roc is, hoe minder u zich zorgen hoeft te maken over uw riem. Echter, kijk in het onderhoudsboekje van uw Volkswagen T-roc voor de exacte levensduur en maximale kilometerstand die u kunt bereiken voordat u de timing doet . Tandriemen hebben gemiddeld een levensduur van 5 tot 10 jaar en een maximale kilometerstand tussen 80 en 000km .

Hoe de distributieriem van een Volkswagen T-roc vervangen?

Aangezien de distributieriem van een Volkswagen T-roc een hoog budget vertegenwoordigt, kan men zich logischerwijs afvragen of het niet mogelijk is om deze zelf te vervangen. Helaas is het erg moeilijk om toegang te krijgen en alleen de meest deskundige amateur-monteurs en de meest uitgeruste met gereedschappen zullen de mogelijkheid hebben om over dit proces na te denken, we zullen echter snel de verschillende stappen beschrijven die moeten worden uitgevoerd om deze distributieriem te vervangen:

 • Plaats de Volkswagen T-roc op standaards en afhankelijk van uw motorunit moet u mogelijk een wiel verwijderen. Haal de timing versnellingsbakken eruit

  .

 • Om dit voor elkaar te krijgen, moet u de distributieset kopen, zodat alle elementen van de motoreenheid op de juiste plaats blijven, in elk ander geval zal uw motoreenheid kapot gaan. Haal de andere onderdelen eruit die je storen (demperpoelie bijvoorbeeld).
 • Verwijder de oude verdeling na het losmaken van de spanrollen. Voordat u de nieuwe plaatst, moet u alle spanrollen en de waterpomp verwijderen.
 • Plaats de nieuwe waterpomp.
 • Monteer de nieuwe spanrollen, let op de locatie van elk van hen.
 • Monteer de nieuwe distributie van uw Volkswagen T-roc door de markeringen te respecteren.
 • Span de riem volgens de gegevens van de fabrikant.
 • Zet de rest weer in elkaar.
 • Controleer of de motorunit effectief draait.
Weiterlesen:
Hoe de kilometerteller op Volkswagen T-roc . te resetten

De distributieriem vervangen, hoeveel kost het?

En tot slot zullen we proberen je te geven een idee van de prijs als u de distributieriem van uw Volkswagen T-roc . wilt vervangen . Houd er rekening mee dat als u het in de garage van het merk of in een autocentrum als Feu Vert doet, de prijs behoorlijk kan variëren, maar over het algemeen schatten we dat de prijs van de distributie varieert tussen 400 en 900 euro , afhankelijk van de plaats waar je het doet en je motoreenheid. Houd er rekening mee dat de sets de riem, de loopwielen en de waterpomp bevatten.

Indien u nog vragen heeft over de Volkswagen T-roc, aarzel dan niet om onze Volkswagen T-roc categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector