Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Wanneer de distributieriem van een Volkswagen Up! ?

Het kopen van een auto is voor velen van ons een groot budget, maar hieraan moet u het routine-onderhoud van uw motorvoertuig toevoegen, en voor sommige routine-onderhoudshandelingen kan de rekening behoorlijk hoog zijn. Het is zo logisch om je af te vragen wanneer je deze reparaties het beste kunt uitvoeren en niet “voor niets” doet. In dit artikel gaan we u beschrijven: wanneer de distributieriem van uw Volkswagen Up! vervangen? Daarvoor gaan we om te beginnen ontdekken waarom het essentieel is om dit proces van routinematige dienstverlening te bereiken, wanneer de distributieriem van uw Volkswagen Up! , dan gaan we je vrij snel uitleggen hoe deze verandering tot stand komt, en tot slot, hoeveel het kost om de distributieriem van een Volkswagen Up! te doen.

Waarom moeten we de distributieriem van een Volkswagen Up! vervangen?

Zoals we u in de inleiding al vertelden, is het vervangen van een distributieriem op een Volkswagen Up! vertegenwoordigt een enorm budget, dus we begrijpen dat u terughoudend bent om het te doen en om u het voordeel van deze reparatie te laten begrijpen, dus we zullen vrij snel beschrijven waarom het zo belangrijk is om het op tijd te doen.

De distributieriemactie van uw Volkswagen Up!

De timing van een Volkswagen Up! speelt een cruciale rol in de goede werking van uw motor. In feite zal het de missie hebben om: synchroniseer de kleppen en zuigers en om de koppeling te maken tussen de nokkenas, de waterpomp, de krukas en de injectiepomp . Hierdoor kan de motor goed werken en wordt elk risico op motorbreuk voorkomen. Hoe korter de afstand die uw voertuig aflegt, des te meer wordt uw riem gevraagd bij het starten van de motor.

Wat zijn de risico’s als de distributieriem niet op tijd wordt vervangen?

Het probleem met de timing van een Volkswagen Up! is dat het in de motor zit. En daarom is het, in tegenstelling tot een accessoireriem, onhaalbaar om de staat ervan visueel te controleren. Je zou dus kunnen denken dat deze riem maar een onbeduidend onderdeel is, maar de risico’s die je neemt als je hem niet op tijd verwisselt, zijn enorm. Als de timing van uw Volkswagen Up! breekt, zul je ongetwijfeld de motor van deze moeten veranderen. In feite zullen de zuigers de kleppen raken en deze vernietigen, en de nokkenas zal ook breken. Hoe sneller de motor draait op het moment van de breuk, hoe significanter de resultaten zijn. Het is bijgevolg: cruciaal om uw distributieriem op tijd te maken .

Weiterlesen:
Waar is starter op Volkswagen Up! ?

Wanneer de distributieriem van zijn Volkswagen Up!

We zullen nu de vraag beantwoorden die jullie allemaal moeten stellen, wanneer de distributieriem van een Volkswagen Up! produceren? Het is noodzakelijk om te weten dat elke motoreenheid anders is en zoals we eerder vermeldden, mogen we de vervanging van dit onderdeel niet missen. Hoe verder we in de tijd komen, hoe meer de fabrikanten de distributieriem verbeteren en hoe recenter uw Volkswagen Up! zal zijn, des te minder hoeft u zich zorgen te maken over uw riem. Echter, kijk in het onderhoudsboekje van uw Volkswagen Up! voor de exacte levensduur en maximale kilometerstand die u kunt behalen voordat u de timing doet . Meestal hebben tandriemen een levensduur van 5 tot 10 jaar en een maximale kilometerstand tussen 80 en 000km .

Hoe de distributieriem van een Volkswagen Up! vervangen?

Als distributieriem van een Volkswagen Up! een hoog budget vertegenwoordigt, kan men zich rationeel afvragen of het niet mogelijk is om het zelf te veranderen. Helaas is het erg lastig om toegang te krijgen en alleen de meest deskundige amateur-monteurs en de meest uitgeruste met gereedschap zullen de mogelijkheid hebben om dit proces te overwegen, we zullen zelfs zo vrij snel de verschillende stappen beschrijven die moeten worden uitgevoerd om deze distributieriem te vervangen:

 • Plaats de Volkswagen Up! op standaards, en afhankelijk van uw motor moet u mogelijk een wiel verwijderen. Haal de timing versnellingsbakken eruit

  .

 • Om dit voor elkaar te krijgen, moet je de distributiekit kopen zodat alle motorelementen in de juiste positie blijven, anders zal je motor kapot gaan. Verwijder de andere componenten die u storen (bijvoorbeeld een demperpoelie).
 • Verwijder de oude verdeling na het losmaken van de spanrollen. Voordat u de nieuwe plaatst, moet u alle spanrollen en de waterpomp verwijderen.
 • Plaats de nieuwe waterpomp.
 • Installeer de nieuwe spanrollen, let op de locatie van elke rol.
 • Installeer de nieuwe distributie van uw Volkswagen Up! door de markeringen te respecteren.
 • Span de riem zoals aangegeven door de specificaties van de fabrikant.
 • Zet de rest weer in elkaar.
 • Controleer of de motoreenheid goed werkt.
Weiterlesen:
Waar vind je de kilometertellerzekering op Volkswagen Up! ?

De distributieriem vervangen, hoeveel kost het?

En tot slot zullen we proberen je te geven een idee van de prijs als u de distributieriem van uw Volkswagen Up! . Houd er rekening mee dat als u het doet in de garage van het merk of in een motorvoertuigcentrum zoals Feu Vert, de prijs erg kan variëren, maar over het algemeen schatten we dat de prijs van de distributie varieert tussen 400 en 900 euro , afhankelijk van de plaats waar je het doet en je motor. Houd er rekening mee dat de sets de riem, de loopwielen en de waterpomp bevatten.

Als je meer handleidingen nodig hebt over de Volkswagen Up!, ga dan naar onze Volkswagen Up! categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector