Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Wanneer de distributieriem van een volvo v70 vervangen?

Het kopen van een auto is voor veel mensen een groot budget, maar hier moet u het routineonderhoud van uw auto aan toevoegen, en voor sommige routinematige onderhoudshandelingen kan de rekening behoorlijk hoog zijn. Het is dan ook logisch om u af te vragen wanneer u deze reparaties het beste kunt uitvoeren en niet “voor niets” doet. Op deze pagina gaan we je laten zien wanneer de distributieriem van uw volvo v70 vervangen? Daarvoor gaan we eerst zien waarom het nodig is om dit werk van routine-dienst te doen, dan, wanneer de distributieriem van uw volvo v70 doen? , dan gaan we je vrij snel uitleggen hoe deze verandering tot stand komt, en tot slot, hoeveel het kost om de distributieriem van een volvo v70 te doen.

Waarom moeten we de distributieriem van een volvo v70 vervangen?

Zoals we u in de inleiding hebben geïnformeerd, vertegenwoordigt het vervangen van een distributieriem op een volvo v70 een enorm budget, dus we komen erachter dat u terughoudend bent om het te doen en om u de waarde van deze reparatie te laten bepalen, dus we zullen vrij snel laten zien waarom het zo belangrijk is om het op tijd te doen.

Het doel van de distributieriem van uw volvo v70

De timing van een volvo v70 heeft een essentiële functie bij het soepel laten lopen van uw motor. Het zal inderdaad de missie hebben om: synchroniseer de kleppen en zuigers en om de koppeling te maken tussen de nokkenas, de waterpomp, de krukas en de injectiepomp . Hierdoor kan de motorunit effectief werken en wordt elk risico op motorbreuk voorkomen. Hoe korter de afstand die uw voertuig aflegt, des te meer wordt er om uw riem gevraagd wanneer u de motor start.

Wat zijn de risico’s als de distributieriem niet op tijd wordt vervangen?

Het probleem met de timing van een volvo v70 is dat deze zich in de motoreenheid bevindt. En als gevolg hiervan is het, in tegenstelling tot een accessoireriem, onmogelijk om de staat visueel te controleren. Je zou dus kunnen veronderstellen dat deze riem slechts een onbeduidend onderdeel is, maar de risico’s die je neemt als je hem niet op tijd vervangt, zijn aanzienlijk. Als de timing van uw volvo v70 kapot gaat, zult u zeker de motor van deze moeten vervangen. Inderdaad, de zuigers zullen de kleppen raken en deze beschadigen, en ook de nokkenas zal breken. Hoe sneller de motor draait op het moment van de breuk, hoe ernstiger de gevolgen zijn. Het is daarom primordiaal om uw distributieriem op tijd te maken .

Weiterlesen:
Hoe een volvo v70 te slepen?

Wanneer de distributieriem van zijn volvo v70 doen?

We zullen nu de vraag beantwoorden die jullie allemaal moeten stellen, wanneer maak je de distributieriem van een volvo v70? Het is noodzakelijk om te weten dat elke motoreenheid anders is en zoals we eerder hebben onthuld, mogen we de vervanging van dit onderdeel niet missen. Hoe verder we in de tijd komen, hoe meer de fabrikanten de distributieriem verbeteren en normaal gesproken, hoe recenter uw volvo v70 is, hoe minder u zich zorgen hoeft te maken over uw riem. Hoe dan ook, bekijk het onderhoudsboekje van uw volvo v70 voor de exacte levensduur en maximale kilometerstand die u kunt bereiken voordat u de timing doet . Tandriemen hebben gemiddeld een levensduur van 5 tot 10 jaar en een maximale kilometerstand tussen 80 en 000km .

Hoe de distributieriem van een volvo v70 vervangen?

Aangezien de distributieriem van een volvo v70 een hoog budget vertegenwoordigt, kan men zich rationeel afvragen of het niet mogelijk is om deze zelf te vervangen. Helaas is het erg lastig om toegang te krijgen en alleen de meest ervaren amateur-monteurs en de meest uitgeruste met gereedschap zullen in staat zijn om deze operatie te overwegen, we zullen niettemin vrij snel de verschillende stappen beschrijven die moeten worden uitgevoerd om deze distributieriem te vervangen:

 • Plaats de volvo v70 op standaards, en op basis van uw motorunit moet u mogelijk een wiel verwijderen. Verwijder de distributie versnellingsbakken

  .

 • Om dit te doen, moet u de distributiekit kopen zodat alle onderdelen van de motoreenheid in de juiste positie blijven, anders breekt uw motoreenheid. Verwijder de andere elementen die u storen (bijvoorbeeld demperpoelie).
 • Verwijder de oude verdeling na het losmaken van de spanrollen. Voordat u de nieuwe plaatst, moet u alle spanrollen en de waterpomp verwijderen.
 • Plaats de nieuwe waterpomp.
 • Installeer de nieuwe spanrollen, let op de locatie van elke rol.
 • Installeer de nieuwe distributie van uw volvo v70 door de markeringen te respecteren.
 • Span de riem volgens de informatie van de fabrikant.
 • Zet de rest weer in elkaar.
 • Controleer of de motorunit effectief draait.
Weiterlesen:
Hoe kan ik de achterste richtingaanwijzerlamp op mijn volvo v70 vervangen?

De distributieriem vervangen, hoeveel kost het?

En tot slot zullen we proberen je te geven een idee van de prijs als je de distributieriem van je volvo v70 wilt vervangen . Houd er rekening mee dat als u het doet in de garage van het merk of in een autocentrum als Feu Vert, de prijs behoorlijk kan variëren, maar over het algemeen schatten we dat de prijs van de distributie varieert tussen 400 en 900 euro , gebaseerd op de plaats waar u het doet en uw motoreenheid. Houd er rekening mee dat de sets de riem, de loopwielen en de waterpomp bevatten.

Als je meer handleidingen over de volvo v70 nodig hebt, ga dan naar onze volvo v70-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector