Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Wanneer de distributieriem van een volvo xc70 vervangen?

Het kopen van een auto is voor de meesten van ons een groot budget, maar hier moet u het routineonderhoud van uw auto aan toevoegen, en voor sommige routinematige onderhoudswerkzaamheden kan de rekening behoorlijk hoog zijn. Het is zo voor de hand liggend om jezelf af te vragen wanneer het meest gelukkige moment is om deze reparaties uit te voeren en ze niet «voor niets» te doen. Vandaag gaan we je beschrijven wanneer de distributieriem van uw volvo xc70 vervangen? Daarvoor gaan we eerst en vooral ontdekken waarom het essentieel is om deze daad van routinematige dienstverlening te realiseren. wanneer de distributieriem van uw volvo xc70 doen? , dan gaan we u vrij snel demonstreren hoe deze vervanging wordt gedaan, en, tot slot, hoeveel het kost om de distributieriem van een volvo xc70 te doen.

Waarom moeten we de distributieriem van een volvo xc70 vervangen?

Zoals we u in de inleiding hebben verteld, vertegenwoordigt het vervangen van een distributieriem op een volvo xc70 een zeer belangrijk budget, dus we begrijpen dat u voorzichtig bent om het te doen en om u het voordeel van deze reparatie te laten begrijpen, dus we zullen vrij snel beschrijven waarom het is zo belangrijk om het op tijd te doen.

Het doel van de distributieriem van uw volvo xc70

De timing van een volvo xc70 speelt een essentiële rol bij het soepel draaien van uw motor. In feite zal het de missie hebben om: synchroniseer de kleppen en zuigers en om de koppeling te maken tussen de nokkenas, de waterpomp, de krukas en de injectiepomp . Hierdoor kan de motorunit effectief werken en wordt elk risico op motorbreuk voorkomen. Hoe korter de afstand die uw auto aflegt, des te meer wordt uw riem gevraagd bij het starten van de motor.

Wat zijn de risico’s als de distributieriem niet op tijd wordt vervangen?

Het probleem met de timing van een volvo xc70 is dat deze zich in de motoreenheid bevindt. En dus, in tegenstelling tot een accessoireriem, is het onmogelijk om de staat visueel te controleren. Dus je zou kunnen denken dat deze riem slechts een onbeduidend onderdeel is, maar de risico’s die je neemt als je hem niet op tijd vervangt, zijn groot. Als de timing van je volvo xc70 kapot gaat, zul je ongetwijfeld de motor van deze moeten vervangen. In feite zullen de zuigers de kleppen raken en deze beschadigen, en ook de nokkenas zal breken. Hoe sneller de motor draait op het moment van de breuk, hoe ernstiger de gevolgen zijn. Het is daarom fundamenteel om uw distributieriem op tijd te maken .

Weiterlesen:
Start Stop uitschakelen op volvo xc70

Wanneer de distributieriem van zijn volvo xc70 doen?

We zullen nu de vraag beantwoorden die jullie allemaal moeten stellen, wanneer de distributieriem van een volvo xc70 produceren? Het is noodzakelijk om te weten dat elke motor anders is en zoals we eerder hebben uitgelegd, mogen we de vervanging van dit onderdeel niet missen. Hoe verder we in de tijd komen, hoe meer de fabrikanten de distributieriem verbeteren en normaal gesproken, hoe recenter uw volvo xc70 is, hoe minder u zich zorgen hoeft te maken over uw riem. Hoe dan ook, bekijk het onderhoudsboekje van uw volvo xc70 voor de exacte levensduur en maximale kilometerstand die u kunt behalen voordat u de timing doet . Tandriemen hebben gemiddeld een levensduur van 5 tot 10 jaar en een maximale kilometerstand tussen 80 en 000km .

Hoe de distributieriem van een volvo xc70 vervangen?

Aangezien de distributieriem van een volvo xc70 een hoog budget vertegenwoordigt, kan men zich rationeel afvragen of het niet mogelijk is om deze zelf te vervangen. Helaas is het erg moeilijk om toegang te krijgen en alleen de meest ervaren amateur-monteurs en degenen die het meest zijn uitgerust met gereedschap zullen in staat zijn om dit proces te overwegen. We zullen desalniettemin vrij snel de verschillende stappen samenvatten die moeten worden uitgevoerd om deze distributieriem te vervangen:

 • Plaats de volvo xc70 op standaards en afhankelijk van uw motorunit moet u mogelijk een wiel verwijderen. Haal de timing versnellingsbakken eruit

  .

 • Om dit te doen, moet u de distributiekit kopen zodat alle onderdelen van de motoreenheid in de juiste positie blijven, anders breekt uw motoreenheid. Haal de andere elementen eruit waar je last van hebt (demperpoelie bijvoorbeeld).
 • Verwijder de oude verdeling na het losmaken van de spanrollen. Voordat u de nieuwe plaatst, moet u alle spanrollen en de waterpomp verwijderen.
 • Plaats de nieuwe waterpomp.
 • Monteer de nieuwe spanrollen, let op de locatie van elk van hen.
 • Monteer de nieuwe distributie van uw volvo xc70 door de markeringen te respecteren.
 • Span de riem zoals aangegeven door de gegevens van de fabrikant.
 • Zet de rest weer in elkaar.
 • Controleer of de motor effectief draait.
Weiterlesen:
Hoe installeer ik een autoradio op mijn volvo xc70?

De distributieriem vervangen, hoeveel kost het?

En tot slot zullen we proberen je te geven een idee van de prijs als u de distributieriem van uw volvo xc70 . wilt vervangen . Houd er rekening mee dat als u het doet in de garage van het merk of in een autocentrum als Feu Vert, de prijs behoorlijk kan variëren, maar over het algemeen schatten we dat de prijs van de distributie varieert tussen 400 en 900 euro , afhankelijk van de plaats waar je het doet en je motoreenheid. Houd er rekening mee dat de sets de riem, de loopwielen en de waterpomp bevatten.

Kijk voor meer tips over de volvo xc70 in de categorie volvo xc70.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector