Automakeover.nl

Vragen en antwoorden
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Wanneer eindigt de RTL-competitie?

Wanneer eindigt de RTL-competitie?

De RTL & VOX-campagne vindt plaats van 04 t/m 12 maart 2023. Alle sweepstakes die deelnemen aan de MEGA GEHALT zijn gemarkeerd met het MEGA GEHALT-logo.

Wanneer eindigt de extra loonsweepstakes?

Voor het grote jubileum geven we tot 09 oktober elke dag mooie prijzen weg! En bovendien maak je nog steeds kans op onze extra prijs van 50.000 euro!

Wanneer eindigt de punt 12-competitie?

De officiële wedstrijd ‘Punkt 12’ van RTL: doe online mee en win met een beetje geluk de jackpot! Van 04.09.2022 september 12.09.2022 tot en met XNUMX september XNUMX vindt in enkele RTL- en VOX-programma’s het wedstrijdevenement ‘MEGA GEHALT’ plaats. De sweepstakes die deelnemen aan de ‘MEGA SALARY’ zijn aangegeven bij winario.

Hoe kom je erachter of je gewonnen hebt op RTL?

RTL interactive GmbH zal de winnaars bekendmaken door het via telefoon/sms verzonden telefoonnummer terug te bellen. verifiëren. Indien een winnaar telefonisch niet bereikbaar is bij een prijsvraag die tijdens een uitzending wordt afgelast of indien de informatie niet kan worden bevestigd, vervalt het recht op een prijs.

RTL Jackport werd op 20.02.2014 februari XNUMX getroffen

15 gerelateerde vragen gevonden

Heeft iemand ooit gewonnen op RTL?

Op 21.09.2022 september 21.09.2022 won Michael P. de Shopping Queen-wedstrijd met het wachtwoord MODE. Op 12 september 12 won Irene P. de wedstrijd Punkt XNUMX met het wachtwoord Punkt XNUMX.

Heeft iemand ooit gewonnen op punt 12?

Ik won 12 EURO op punt 18.05.2006 (K. Burkhard) op 2.000,00 mei 10.000,00. Ik denk dat de jackpot toen XNUMX EURO was, dus hij moet kort daarvoor gevallen zijn.

Weiterlesen:
Hoe goed is Schorpioen in bed?

Heeft iemand ooit gewonnen bij Winario?

Ik ben er al een goede 2 jaar, alleen maandelijks en nu heb ik het nieuwjaarsarrangement. Doe mee aan maar liefst 700 wedstrijden op RTL en Vox. Het pakket kopen geeft je in eerste instantie een goed gevoel. Ik heb nog niets gewonnen, maar ik wil toch mijn aanbeveling doen.

Welk nummer belt RTL terug?

Let tijdens het seizoen op je naam in het programma van 104.6 RTL en bel naar 030 884 84 84. Je hebt 20 minuten om te bellen.

Hoeveel kost een oproep naar Punkt 12?

U kunt de Duitse vaste lijn of sms gebruiken om deel te nemen. Elke oproep naar het Duitse vaste netwerk kost EUR 0,50, mits er een verbinding tot stand is gebracht.

  |  

Wie heeft de Bulli gewonnen?

Waldkraiburg — Cetin Günes won dinsdag een VW Bulli ter waarde van 60.000 euro.

Hoeveel kost een sms naar 44644?

per sms naar 44644 ​​(kosten: EUR 0,50/sms)

Deelnemers kunnen ook deelnemen via sms door het relevante wachtwoord/gelukswoord dat wordt geadverteerd in de RTL- en VOX-programma’s die deelnemen aan de actie te sturen naar shortcode 44644.

Wie won het huis op RTL?

€ 250.000 kans om te winnen! Op 02.05.2022 mei XNUMX heeft Beatrice B. de loterij Traumhaus oder Geld gewonnen!

Wie wordt miljonair nummer 44644?

Stuur een sms met “WWM” naar 44644 ​​​​(€ 0,50/sms) om je aan te melden, en vervolgens nog een sms naar 44644 ​​(€ 0,50/sms) met informatie over je leeftijd, baan en hobby (max. 160 tekens). U kunt natuurlijk ook telefonisch solliciteren: bel gewoon 01377 – 10 10 10 (1€/gesprek, Duits).

Weiterlesen:
Welke lavendel voor hommels?

Hoe hoog is de jackpot op RTL Punkt 12?

Als je liever voor de grote jackpot speelt, hebben we goed nieuws, want de jackpot stijgt elke dag met € 2.000 en wacht erop om gewonnen te worden. Je kunt online meedoen op winario en wie weet beslis je LIVE bij ‘punt 12’ als onze telefonische deelnemer tussen ‘deal’ of ‘play’.

Wat kost een oproep naar RTL-competitie?

Elke oproep naar het Duitse vaste netwerk kost EUR 0,50, mits er een verbinding tot stand is gebracht. Dit geldt ook voor mededelingen als: «Helaas had je deze keer geen geluk…».

Wat is de beste manier om door een prijsvraag te komen?

Het juiste toestel is cruciaal om snel door te komen. Een ISDN-telefoon zet het snelst de verbinding op. Zo heb je de meeste kans om bij de eersten te zijn. Als u nog steeds analoog belt, heeft u wat meer tijd nodig voordat de oproep binnenkomt.

Kun je winnen op tv?

In principe kan worden gesteld dat de kans om te winnen bij sweepstakes op televisie altijd erg klein is. Zeker als vermoedelijk veel mensen bellen in het kader van omvangrijke uitzendingen. En het blijkt dat een winkans heel anders gedefinieerd kan worden.

Welk telefoonnummer heeft RTL?

RTL — kijkerstelefoon

01805 — 20 2000 (14 cent/min., mobiele telefoon max.

Wat is de kans om te winnen bij Winario?

Alle aangeboden competities zijn 100% serieus en een uitbetaling is gegarandeerd. Ook zijn uw kansen om te winnen via winario net zo hoog als wanneer u per telefoon of sms zou deelnemen!

Weiterlesen:
Is een schooluur een werkuur?

Hoeveel kost Winario per maand?

winario all-inclusive maandpakket: Voor een lage prijs van € 4,99 per maand kunt u deelnemen aan alle wedstrijden die op winario worden aangeboden. Elke maand heb je meer dan 60 kansen om te winnen. Meer informatie vindt u hier. 30 dagen gratis testen: U kunt winario All-Inclusive ook 30 dagen gratis testen.

Is Winario de gratis?

Kan ik winario gratis testen? U kunt het winario all-inclusive pakket en de automatische optie 30 dagen gratis testen. Je hebt tot 80 kansen om elke maand te winnen. Als bedankje voor je test krijg je permanent gratis de automatische optie.

Wat is de vraag in punt 12?

Het niveau van een vraag in het RTL-programma «Point 12» baarde echter opzien. «Wat leeft er in de zee? ”, wilde moderator Roberta Bieling weten in de maandageditie van het RTL-lunchmagazine. De antwoordopties: «A: Shark» en «B: Prettige dag verder».

Hoe veilig is Winning Arena?

100% gerenommeerd — Wij zijn het officiële platform van de ProSiebenSat. 1 stationsgroep. Bij ons zijn alle sweepstakes en prijzen echt. En de uitbetaling is gegarandeerd.

Hoeveel kijken naar punt 12?

In totaal werd «Point 12» bekeken door gemiddeld 1,87 miljoen kijkers. Dit komt overeen met een sterk marktaandeel van 25,9 procent.

Vorige artikel

Wat gebeurt er als je gekleurd wasgoed wast met wasmiddel voor intensief gebruik?

Volgende artikel

Is het mogelijk om Google Maps op de pc te installeren?

Ссылка на основную публикацию