Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Wanneer het roetfilter op een Volkswagen Rabbit vervangen?

Het roetfilter is een vrij recente uitvinding die is ontworpen om schadelijke deeltjes uit de uitlaatgassen van de nieuwste dieselmotoren te verwijderen. Het wordt lang gezien als de wonderoplossing voor deze vervuilingscomplicaties. Desalniettemin werkt het niet zo goed als verwacht en veroorzaakt het meer complicaties dan het oplost, daarom zullen we het vandaag ontdekken bij het vervangen van het roetfilter van een Volkswagen Rabbit? . Om dit te bereiken, zullen we allereerst uitvinden waarvoor het roetfilter op uw motorvoertuig wordt gebruikt en vervolgens wanneer het roetfilter op uw Volkswagen Rabbit moet worden vervangen.

Wat is het nut van het roetfilter van een Volkswagen Rabbit?

Dus beginnen we onze artikelinhoud met de reden om dit onderdeel te doen dat recentelijk is ingebouwd in dieselauto’s. Zoals we in de inleiding kort schetsten, was het doel van dit filter om de complicaties van vervuiling en schadelijkheid van uitlaatgassen van Volkswagen Rabbit-auto’s op te lossen. Het werkingsprincipe is om uitlaatgassen op te slaan die onverbrand zijn of die nog steeds schadelijke deeltjes bevatten, en wanneer deze op een voldoende hoge temperatuur is om een ​​tweede verbranding tot stand te brengen die de verbranding zal beëindigen en al deze kankerverwekkende deeltjes zal elimineren. Om deze zeer hoge motorunit-temperatuur te bereiken, moet je helaas op de snelweg zijn of je Volkswagen Rabbit-motor laten draaien. We hebben dus gemerkt dat naarmate de tijd verstrijkt, voertuigen die specifiek op korte ritten of in de stad zijn, niet toestaan ​​dat het roetfilter deze gassen verbrandt en we zullen in het volgende deel zien dat deze complicaties u kunnen dwingen om vervang het roetfilter van uw Volkswagen Konijn .

Weiterlesen:
Hoe kan ik de mistlamp van mijn Volkswagen Rabbit vervangen?

Wanneer het roetfilter van een Volkswagen Rabbit vervangen?

In deze rubriek komen we erachter waar u zeker op afkomt, of het nodig is om het roetfilter van een Volkswagen Rabbit te vervangen en zo ja, wanneer?

Moet het roetfilter van Volkswagen Rabbit worden vervangen?

Er zijn 2 soorten roetfilters voor voertuigen, een roetfilter met additief, die niet de Volkswagen Rabbit betreft, maar die elke 120 km moet worden opgeladen met een additief dat de regeneratie van het roetfilter mogelijk maakt en daardoor alle die schadelijke roet. De tweede, waar we vandaag de dag naar uitkijken, werkt met edelmetalen die bij hoge temperatuur een chemische reactie zullen opwekken en de regeneratie van het filter en de evacuatie van de kankerverwekkende materialen zullen bewerkstelligen. Niettemin, zoals eerder beschreven, heeft het zeer hoge temperaturen nodig, als deze niet worden bereikt, zal het filter verstoppen. Als het filter niet handmatig wordt geregenereerd, rijd dan ongeveer 000 minuten met hoge snelheid om deze temperatuur te bereiken en regenereer zo uw filter, u verstopt het en loopt het risico uw turbo, uw EGR-klep of uw motoreenheid te beschadigen. Als u de EGR-klep van uw Volkswagen Rabbit moet reinigen vanwege uw roetfilter, denk dan niet twee keer na om onze inhoud over dit onderwerp te bekijken om erachter te komen wat de procedure is.

Wanneer het roetfilter van een Volkswagen Rabbit vervangen?

Zoals we eerder hebben uitgelegd, is een roetfilter ontworpen om de levensduur van het voertuig te verlengen, maar sommigen van jullie vragen zich misschien af wanneer moet het roetfilter van zijn Volkswagen Rabbit worden vervangen? Houd er rekening mee dat dit onderdeel extreem duur is, arbeid is niet het grootste probleem omdat het gemakkelijk toegankelijk is. Maar het onderdeel zelf zal enorm variëren in prijs, afhankelijk van je motorisering, je kunt nog steeds een bereik rekenen tussen 700 en 2000 €. Deze vervanging moet alleen worden overwogen in het geval van een volledig verstopt deeltjesfilter. Als u niet regelmatig de snelweg neemt, adviseren wij u, elke maand 10 minuten rijden op de snelweg minimaal 3000 toeren . Ondanks alles is het huidige roetfilter niet goed ontworpen en blijft het lastig. Er wordt aangenomen dat u vanwege het ontbreken van een voldoende frequente temperatuurstijging en andere ontwerpcomplicaties moet beginnen met plannen om vervang uw roetfilter van 200 km als u uw XX gebruikt die meer stedelijk is en een beetje meer als deze gemengd is .

Weiterlesen:
Waar zit de krik op Volkswagen Rabbit?

Als je meer tutorials over de Volkswagen Rabbit wilt, ga dan naar onze Volkswagen Rabbit-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector