Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Wanneer het roetfilter op Volkswagen T-Cross vervangen?

Het roetfilter is een vrij moderne technologie die tot doel heeft schadelijke deeltjes uit de uitlaatgassen van moderne diesels te halen. Het wordt al lang gezien als de wonderoplossing voor deze vervuilingscomplicaties. Het werkt echter niet zo goed als verwacht en veroorzaakt meer complicaties dan het aankan, daarom zullen we vandaag zien bij het vervangen van het roetfilter van een Volkswagen T-Cross? . Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we om te beginnen vaststellen waarvoor het roetfilter van uw motorvoertuig bedoeld is en wanneer het roetfilter van uw Volkswagen T-Cross moet worden vervangen.

Wat is het doel van het roetfilter van een Volkswagen T-Cross?

Dus beginnen we onze inhoudspagina met de reden voor dit onderdeel dat onlangs in dieselvoertuigen is opgenomen. Zoals we in de inleiding kort hebben uitgelegd, was de bedoeling van dit filter om de complicaties van vervuiling en schadelijkheid van uitlaatgassen van Volkswagen T-Cross-voertuigen op te lossen. Het werkconcept is om onverbrande uitlaatgassen op te slaan of die nog schadelijke deeltjes bevatten, en bij voldoende hoge temperatuur een tweede verbranding tot stand te brengen die de verbranding zal beëindigen en al deze kankerverwekkende deeltjes zal elimineren. Helaas, om deze zeer hoge motorbloktemperatuur te bereiken, moet je op de snelweg zijn of je Volkswagen T-Cross-motorblok laten draaien. We hebben dus in de loop van de tijd gemerkt dat voertuigen die specifiek op korte ritten of in de stad rijden niet toestaan ​​dat het roetfilter deze gassen verbrandt en we zullen in het volgende deel zien dat deze complicaties u kunnen dwingen om vervang het roetfilter van uw Volkswagen T-Cross .

Weiterlesen:
Waar kan ik de kilometertellerzekering op Volkswagen T-Cross vinden?

Wanneer het roetfilter van een Volkswagen T-Cross vervangen?

In deze paragraaf leggen we uit wat u hier zeker aantrekt, of het nodig is om het roetfilter van een Volkswagen T-Cross te vervangen en zo ja, wanneer?

Is het nodig om het roetfilter op Volkswagen T-Cross te vervangen?

Er zijn 2 soorten roetfilters voor voertuigen, een roetfilter met additief, wat de Volkswagen T-Cross niet uitmaakt, maar die elke 120 km moet worden opgeladen met een additief dat de regeneratie van het roetfilter mogelijk maakt en dus verbrand al die schadelijke roet. De tweede, waar we vandaag dol op zijn, werkt met edele metalen die bij hoge temperatuur een chemische reactie zullen veroorzaken en de regeneratie van het filter en de evacuatie van de kankerverwekkende materialen zullen bewerkstelligen. Echter, zoals hierboven beschreven, zijn zeer hoge temperaturen nodig, als deze niet worden bereikt zal het filter verstopt raken. Als het filter niet handmatig wordt geregenereerd, rijd dan ongeveer 000 minuten op hoge snelheid om deze temperatuur te bereiken en zo uw filter te regenereren, u verstopt het en loopt het risico uw turbo, uw EGR-klep of uw motoreenheid te beschadigen. Als u de EGR-klep van uw Volkswagen T-Cross moet reinigen als gevolg van uw roetfilter, aarzel dan niet om onze inhoud over dit onderwerp te lezen om te zien wat het proces is.

Wanneer het roetfilter van een Volkswagen T-Cross vervangen?

Zoals we eerder hebben beschreven, zou een roetfilter de levensduur van de auto moeten verlengen, maar sommigen van jullie vragen zich misschien af wanneer het nodig is om het roetfilter van zijn Volkswagen T-Cross te vervangen? Houd er rekening mee dat dit onderdeel extreem duur is, arbeid is niet het belangrijkste probleem omdat het gemakkelijk toegankelijk is. Maar het onderdeel zelf zal enorm in prijs variëren, afhankelijk van uw motorisering, u kunt nog steeds een bereik rekenen tussen 700 en 2000 €. Deze vervanging dient alleen overwogen te worden bij een volledig verstopt roetfilter. Als u niet vaak de snelweg neemt, raden wij u aan, elke maand 10 minuten rijden op de snelweg minimaal 3000 toeren . Ondanks alles is het huidige roetfilter niet goed ontworpen en blijft het problematisch, men denkt dat als gevolg van het ontbreken van een voldoende frequente temperatuurstijging en andere ontwerpcomplicaties, u moet beginnen met plannen om vervang uw roetfilter van 200 km als u uw XX gebruikt die meer stedelijk is en een beetje meer als deze gemengd is .

Weiterlesen:
Hoe een Volkswagen T-Cross vergrendelen met een lege batterij?

Kijk voor meer tips over de Volkswagen T-Cross in de categorie Volkswagen T-Cross.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector