Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Wanneer het roetfilter van Volkswagen Scirocco vervangen?

Het roetfilter is een vrij moderne technologie die is ontworpen om schadelijke deeltjes uit de uitlaatgassen van moderne diesels te halen. Het is al lang ontdekt als de wonderoplossing voor deze vervuilingsproblemen. Desalniettemin werkt het niet zo goed als verwacht en veroorzaakt het meer problemen dan het oplost, daarom zullen we het vandaag ontdekken bij het vervangen van het roetfilter van een Volkswagen Scirocco? . Om dit te bereiken gaan we allereerst in kaart brengen waarvoor het roetfilter van uw motorvoertuig wordt gebruikt en wanneer het roetfilter van uw Volkswagen Scirocco moet worden vervangen.

Wat is het nut van het roetfilter van een Volkswagen Scirocco?

Dus we beginnen onze inhoudspagina met de uitleg om dit element onlangs in dieselauto’s te doen. Zoals we in de inleiding al snel hebben uitgelegd, was de bedoeling van dit filter om de problemen van vervuiling en schadelijkheid van uitlaatgassen van Volkswagen Scirocco-auto’s op te lossen. Het werkingsprincipe is om uitlaatgassen op te slaan die onverbrand zijn of die nog steeds schadelijke deeltjes bevatten, en wanneer het op een voldoende hoge temperatuur is om een ​​tweede verbranding te veroorzaken die zal eindigen met branden en al deze kankerverwekkende deeltjes kwijtraken. Helaas, om deze zeer hoge motortemperatuur te bereiken, moet je op de snelweg zijn of je Volkswagen Scirocco-motor op toeren hebben. We hebben dus in de loop van de tijd gemerkt dat auto’s die voornamelijk korte ritten of in de stad rijden, het roetfilter niet inschakelen om deze dampen te verbranden en we zullen in het volgende deel ontdekken dat deze problemen u kunnen dwingen om vervang het roetfilter van uw Volkswagen Scirocco .

Weiterlesen:
Oranje lampje Volkswagen Scirocco dat blijft branden

Wanneer het roetfilter van een Volkswagen Scirocco vervangen?

In deze paragraaf leggen we uit wat u hier zeker aantrekt, of het nodig is om het roetfilter van een Volkswagen Scirocco te vervangen en zo ja, wanneer?

Is het verplicht om het roetfilter op Volkswagen Scirocco te vervangen?

Er zijn 2 soorten roetfilters voor auto’s, een roetfilter met additief, die niet van toepassing is op de Volkswagen Scirocco, maar die elke 120 km moet worden opgeladen met een additief dat de regeneratie van het roetfilter mogelijk maakt en dus alles verbrandt die schadelijke roet. De tweede, degene waar we vandaag dol op zijn, werkt met edele metalen die bij hoge temperatuur een chemische reactie zullen veroorzaken en de regeneratie van het filter en de evacuatie van de kankerverwekkende materialen zullen veroorzaken. Desalniettemin zijn, zoals eerder vermeld, zeer hoge temperaturen nodig, als deze niet worden bereikt, zal het filter verstopt raken. Als het filter niet handmatig wordt geregenereerd, rijd dan ongeveer 000 minuten op hoge snelheid om deze temperatuur te bereiken en zo uw filter te regenereren, u verstopt het en loopt het risico uw turbo, uw EGR-klep of uw motor te beschadigen. Als u de EGR-klep van uw Volkswagen Scirocco moet reinigen vanwege uw roetfilter, denk dan niet twee keer na en kijk op onze inhoudspagina over dit onderwerp om te zien wat het proces is.

Wanneer het roetfilter van een Volkswagen Scirocco vervangen?

Zoals we eerder hebben gedefinieerd, zou een roetfilter de levensduur van het voertuig moeten verlengen, maar sommigen van u vragen zich misschien af wanneer het nodig is om het roetfilter van zijn Volkswagen Scirocco te vervangen? Houd er rekening mee dat dit onderdeel extreem duur is, arbeid is niet het belangrijkste probleem omdat het gemakkelijk toegankelijk is. Maar het onderdeel zelf zal enorm in prijs variëren op basis van uw motorisering, u kunt nog steeds een bereik rekenen tussen 700 en 2000 €. Deze vervanging dient alleen overwogen te worden bij een volledig verstopt roetfilter. Als u niet vaak de snelweg neemt, raden wij u aan om elke maand 10 minuten rijden op de snelweg minimaal 3000 toeren . Ondanks alles is het huidige roetfilter niet goed ontworpen en blijft het problematisch, men is van mening dat u vanwege het ontbreken van een voldoende frequente temperatuurstijging en andere ontwerpproblemen moet beginnen met plannen om vervang uw roetfilter van 200 km als u uw XX gebruikt die meer stedelijk is en een beetje meer als deze gemengd is .

Weiterlesen:
Hoe Volkswagen Scirocco openen met een lege batterij?

Als u nog vragen heeft over de Volkswagen Scirocco, aarzel dan niet om onze Volkswagen Scirocco-categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector