Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Wanneer het roetfilter van Volkswagen Touran vervangen?

Het roetfilter is een vrij recente uitvinding die is ontworpen om schadelijke deeltjes uit de uitlaatgassen van moderne diesels te halen. Het is al lang ontdekt als de wonderoplossing voor deze vervuilingscomplicaties. Het werkt echter niet zo goed als ontworpen en veroorzaakt meer complicaties dan het oplost, daarom zullen we op deze pagina ontdekken bij het vervangen van het roetfilter van een Volkswagen Touran? . Om dit te doen, zullen we eerst vaststellen waarvoor het roetfilter van uw auto wordt gebruikt en wanneer het roetfilter van uw Volkswagen Touran moet worden vervangen.

Wat is het doel van het roetfilter van een Volkswagen Touran?

Dus beginnen we onze inhoud met de reden voor dit onderdeel dat onlangs in dieselvoertuigen is opgenomen. Zoals we al snel in de inleiding vermeldden, was het doel van dit filter om de complicaties van vervuiling en schadelijkheid van uitlaatgassen van Volkswagen Touran-voertuigen op te lossen. Het werkconcept is om uitlaatgassen op te slaan die onverbrand zijn of die nog steeds schadelijke deeltjes bevatten, en wanneer het op een voldoende hoge temperatuur is om een ​​tweede verbranding te veroorzaken die de verbranding zal beëindigen en al deze kankerverwekkende deeltjes zal elimineren. Helaas, om deze zeer hoge motortemperatuur te bereiken, moet je op de snelweg zijn of je Volkswagen Touran-motor op toeren hebben. We hebben dus in de loop van de tijd gemerkt dat auto’s die voornamelijk korte ritten of in de stad maken, het roetfilter niet in staat stellen deze gassen te verbranden en we zullen in het volgende deel ontdekken dat deze complicaties u kunnen dwingen om vervang het roetfilter van uw Volkswagen Touran .

Weiterlesen:
Hoe kan ik de GPS op mijn Volkswagen Touran 3 updaten?

Wanneer het roetfilter van een Volkswagen Touran vervangen?

In deze paragraaf leggen we uit waar u zich het meest aangetrokken voelt, of het nodig is om het roetfilter van een Volkswagen Touran te vervangen en zo ja, wanneer?

Is het verplicht om het roetfilter van Volkswagen Touran te vervangen?

Er zijn 2 soorten roetfilters voor auto’s, een roetfilter met additief, die niet van toepassing is op de Volkswagen Touran, maar die elke 120 km moet worden opgeladen met een additief dat de regeneratie van het roetfilter mogelijk maakt en dus alle die schadelijke roet. De tweede, degene waar we vandaag dol op zijn, werkt met edele metalen die een chemische reactie bij hoge temperatuur zullen veroorzaken en de regeneratie van het filter en de evacuatie van de kankerverwekkende materialen zullen veroorzaken. Echter, zoals hierboven onthuld, vereist het zeer hoge temperaturen, als deze niet worden bereikt, zal het filter verstopt raken. Als het filter niet handmatig wordt geregenereerd, rijd dan ongeveer 000 minuten op hoge snelheid om deze temperatuur te bereiken en zo uw filter te regenereren, u verstopt het en loopt het risico uw turbo, uw EGR-klep of uw motor te beschadigen. Als u de EGR-klep van uw Volkswagen Touran moet reinigen vanwege uw roetfilter, denk dan niet twee keer na om onze inhoud over dit onderwerp te lezen om te zien wat de procedure is.

Wanneer het roetfilter van een Volkswagen Touran vervangen?

Zoals we eerder hebben onthuld, is een roetfilter ontworpen om de levensduur van de auto te verlengen, maar sommigen van jullie vragen zich misschien af wanneer het nodig is om het roetfilter van zijn Volkswagen Touran te vervangen? Houd er rekening mee dat dit onderdeel extreem duur is, arbeid is niet het belangrijkste probleem omdat het gemakkelijk toegankelijk is. Maar het onderdeel zelf zal enorm in prijs variëren op basis van uw motorisering, u kunt nog steeds een bereik rekenen tussen 700 en 2000 €. Deze vervanging dient alleen overwogen te worden in het geval van een volledig verstopt roetfilter. Als u niet herhaaldelijk de snelweg neemt, raden wij u aan om elke maand 10 minuten rijden op de snelweg minimaal 3000 toeren . Ondanks alles is het huidige roetfilter niet goed ontworpen en blijft het lastig. Er wordt aangenomen dat u vanwege het ontbreken van een voldoende frequente temperatuurstijging en andere ontwerpcomplicaties moet beginnen met plannen om vervang uw roetfilter van 200 km als u uw XX gebruikt die meer stedelijk is en een beetje meer als deze gemengd is .

Weiterlesen:
Waar is de startzekering Volkswagen Touran 3 ?

Als je meer tutorials over de Volkswagen Touran wilt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Touran.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector