Automakeover.nl

Vragen en antwoorden
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Wanneer komen Avery en April weer bij elkaar?

Zijn April en Jackson weer aan het daten?

In de aflevering had ze een gastoptreden en krijgt April bezoek van Jackson, die haar vraagt ​​om met hem naar Boston te verhuizen. Er wordt ook onthuld dat ze het uitgemaakt heeft met Matthew. Dus de kans dat April en Jackson weer bij elkaar komen, lijkt erg groot.

Wanneer komen April en Jackson seizoen 13 weer bij elkaar?

Tijdens hun verblijf realiseert April zich dat Jackson in de stad naar zijn vader heeft gezocht en hem heeft gevonden. Hij heeft zijn zoon nog niet gemist en daarom staat April Jackson bij als hij tot dit schokkende besef komt. De twee komen dan dichterbij en slapen samen.

Met wie gaat Avery trouwen?

Jackson was getrouwd met April Kepner, met wie hij een dochter en een overleden zoon heeft.

Wanneer kunnen April en Jackson seizoen 12 met elkaar vinden?

De relatie tussen april Kepner en Jackson Avery rockt in seizoen 12. Na de dood van hun kind lijken de twee elkaar niet meer te vinden.

De begrafenis van de dochter van Ashley Cain was zo emotioneel

30 gerelateerde vragen gevonden

In welk seizoen komen April en Jackson weer bij elkaar?

seizoensfinale terug. Jesse Williams en Sarah Drew hernemen hun rollen als Jackson en April aka Japril in Grey’s Anatomy.

Wanneer kunnen April en Jackson met elkaar opschieten?

Na drie maanden in Jordanië te hebben doorgebracht, keert April terug in de hoop zich te verzoenen met Jackson.

Weiterlesen:
Welke cress is het gezondst?

In welke aflevering sterft April Kepner?

Gelukkig einde voor April Kepner

Allereerst moet worden onthuld: noch Arizona, noch April stierven seriedood. In een eerdere aflevering leek het er aanvankelijk op dat April dit niet ongebruikelijke lot van «Grey’s Anatomy» zou ondergaan. Maar ze overleefde en iedereen kwam ermee weg.

Wanneer gaan Avery en April trouwen?

Aflevering van het negende seizoen. Precies een seizoen later gaan ze trouwen.

Zullen April en Jackson uit elkaar gaan?

In de tweede aflevering van seizoen 2 geeft Jackson (Jesse Williams) toe dat hij zijn huwelijk met April (Sarah Drew) allang heeft opgegeven en dat er geen reden meer is om voor haar te vechten.

Wanneer sterft Jackson Avery?

Jackson Avery gaat niet dood. In plaats daarvan besluit hij in aflevering 14 van seizoen 17 het Gray Sloan Memorial Hospital te verlaten om meer tijd te besteden aan zijn familiestichting in Boston.

Wat gebeurt er met April Kepner in seizoen 14?

Aprils verleden haalt haar in als ze een zwangere Karen behandelt. Als ze gaat bevallen en haar man het op tijd haalt, komt April erachter dat dit haar ex-verloofde Matthew is.

Wanneer sterft de baby van April?

Vooral Amelia Shepherd (Caterina Scorsone) lijdt onder het nieuws over het overlijden van de baby van haar collega’s. Fans van de serie van de ‘Grey’s Anatomy’ spin-off ‘Private Practice’ weten ook waarom: de dokter verloor zelf haar baby. Haar eigen kind leefde nog maar 43 minuten voordat het stierf.

Wat gebeurt er met de 2e baby van april?

April stond erop dat Ben thuis een spoedkeizersnede zou uitvoeren. Met behulp van een keukenmes en de telefonische ondersteuning van Arizona beviel hij van de baby. Daarna zijn ze naar het ziekenhuis gebracht.

Weiterlesen:
Hoeveel pk's heeft een Formule 1-auto tegenwoordig?

Is April Zwanger Seizoen 9?

April denkt dat ze zwanger is. Jackson staat haar bij en wil met haar trouwen. De twee stellen zich hun toekomst voor en draaien even rond — totdat April beseft dat het vals alarm was.

Wanneer wordt April weer zwanger?

Aflevering: #12.15 Beslissingsondersteuning. Jackson ontdekt dat April zwanger is, terwijl Alex en een team van chirurgen een urenlange transplantatie van drie organen uitvoeren.

Wanneer komt April Kepner terug in seizoen 18?

Vanaf mei 2023 is ze in meerdere afleveringen te zien.

Waarom is April Kepner weg?

Het was de beslissing van Shonda Rhimes en Krista Vernoff om April van de show af te schrijven. De twee zagen simpelweg geen toekomst voor hun karakter. Als dat op een dag verandert, zou Sarah Drew zeker openstaan ​​voor een terugkeer. “Op dit moment is alles goed zoals het is.

Zullen Arizona en Callie weer bij elkaar komen?

Natuurlijk was Callie ook een algemeen onderwerp. Arizona verhuist nu immers ook naar New York. En we kwamen er ook achter dat Callie weer vrijgezel is. Het is de vraag of we de twee nog terugzien nu Arizona-actrice Jessica Capshaw de serie heeft verlaten.

In welke aflevering komt April Kepner terug?

In aflevering 14, getiteld «Look Up Child», is April Kepner (Sarah Drew) eindelijk teruggekeerd van seizoen 14 en is verrast door Jacksons bezoek.

Wanneer gaan Kelly en Arizona uit elkaar?

Maar de natte en vrolijke avond laat Callie de problemen niet vergeten en zo is het voor hen aan het einde van hun scheiding van 30 dagen duidelijk dat ze gelukkiger zijn zonder Arizona en daarom niet opnieuw met haar willen beginnen: “Ik heb constant probeerde contact met ons op te nemen om het op te lossen, maar dat begon me langzaam te doden», redeneerde …

Weiterlesen:
Wat is een jargon?

Is April zwanger van Jackson?

Na ondertekening bood Arizona april alcohol aan en maakte toen grapjes over de vraag of ze zwanger was toen ze een drankje weigerde. April antwoordde dat zij het was. April en Jackson gingen uit eten en bespraken de plannen voor hun baby.

Wat gebeurt er met het kind van April en Jackson?

Jackson en April noemen hun zoon Samuel Harper Avery en genieten van het korte geluk met hem na de geboorte.

Hoe zit het met April en Jackson?

«Grey’s Anatomy» – afscheid te triest

In 2021 verscheen April Kepner slechts in één aflevering om afscheid te nemen van Boston, waar ze ondanks de scheiding hun dochter Harriet wil opvoeden met Jackson Avery. Ze had het ondertussen uitgemaakt met Matthew.

Vorige artikel

Zijn diepvriesfriet ongezond?

Volgende artikel

Waarom kun je niet zo diep boren?

Ссылка на основную публикацию