Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Wanneer moet u de distributieriem van de Volvo S90 vervangen?

Het kopen van een auto is voor de meesten van ons een groot budget, maar hieraan moet je het onderhoud van je auto toevoegen en voor sommige onderhoudswerkzaamheden kan de rekening behoorlijk hoog oplopen. Het ligt voor de hand om u af te vragen wanneer u deze reparaties het beste kunt uitvoeren en niet “voor niets”. In dit artikel gaan we het u beschrijven wanneer moet u de distributieriem van uw Volvo S90 vervangen? Daarvoor gaan we om te beginnen zien waarom het essentieel is om deze onderhoudswerkzaamheden te realiseren, wanneer u de distributieriem van uw Volvo S90 moet doen , dan gaan we u snel beschrijven hoe deze vervanging wordt uitgevoerd en, tot slot, hoeveel het kost om de distributieriem van een Volvo S90 te doen.

Waarom moeten we de distributieriem van een Volvo S90 vervangen?

Zoals we u bij de introductie al vertelden, betekent het vervangen van een distributieriem op een Volvo S90 een aanzienlijk budget, dus we begrijpen dat u aarzelt om het te doen en dat u de waarde van deze reparatie begrijpt, dus we zullen snel beschrijven waarom het is zo belangrijk om het op tijd te doen.

Het doel van de distributieriem van uw Volvo S90

De timing van een Volvo S90 speelt een belangrijke rol bij het soepel laten lopen van uw motor. Het zal inderdaad de missie hebben synchroniseer de kleppen en zuigers en om de koppeling te maken tussen de nokkenas, de waterpomp, de krukas en de injectiepomp . Hierdoor kan de motor effectief werken en wordt elk risico op motorbreuk voorkomen. Hoe korter de afstand die uw auto aflegt, des te meer wordt uw riem gevraagd bij het starten van de motor.

Wat zijn de risico’s als de distributieriem niet op tijd wordt vervangen?

Het probleem met de timing van een Volvo S90 is dat deze intern in de motor zit. En dus is het, in tegenstelling tot een accessoiregordel, onhaalbaar om de staat visueel te verifiëren. Dus je zou kunnen denken dat deze riem maar een onbeduidend onderdeel is, maar de risico’s die je neemt als je hem niet op tijd verandert, zijn groot. Als de timing van uw Volvo S90 kapot gaat, moet u zeker de motor van deze vervangen. Inderdaad, de zuigers zullen de kleppen raken en ze beschadigen, en de nokkenas zal ook breken. Hoe sneller de motor draait op het moment van de breuk, hoe ernstiger de gevolgen zijn. Het is daarom cruciaal om uw distributieriem op tijd te maken .

Weiterlesen:
Olielampje Volvo S90 die blijft branden

Wanneer moet u de distributieriem van zijn Volvo S90 doen?

We zullen nu de vraag beantwoorden die jullie allemaal moeten stellen, wanneer de distributieriem van een Volvo S90 produceren? Het is vereist om te weten dat elke motoreenheid anders is en zoals we eerder vermeldden, mogen we de vervanging van dit onderdeel niet missen. Hoe meer we in de tijd vooruitgaan, hoe meer de fabrikanten de distributieriem verbeteren en hoe recenter uw Volvo S90 zal zijn, hoe minder u zich zorgen hoeft te maken over uw riem. Niettemin, Raadpleeg het onderhoudsboekje van uw Volvo S90 voor de exacte levensduur en het maximale aantal kilometers dat u kunt behalen voordat u de timing uitvoert . Over het algemeen hebben tandriemen een levensduur van 5 tot 10 jaar en een maximale kilometerstand tussen 80 en 000km .

Hoe de distributieriem van een Volvo S90 vervangen?

Aangezien de distributieriem van een Volvo S90 een hoog budget vertegenwoordigt, kan men zich logischerwijs afvragen of het niet mogelijk is om deze zelf te veranderen. Helaas is het erg lastig om toegang te krijgen en alleen de meest ervaren amateurmonteurs en de meest uitgeruste met gereedschap zullen deze procedure kunnen overwegen, we zullen echter snel de verschillende stappen illustreren die moeten worden uitgevoerd om deze distributieriem te vervangen:

 • Plaats de Volvo S90 op standaards en op basis van uw motor moet u mogelijk een wiel verwijderen. Verwijder de tandwielkasten

  .

 • Om dit te bereiken, moet u de distributiekit kopen zodat alle motorelementen in de juiste positie blijven, anders breekt uw motor. Verwijder de andere elementen die u storen (bijvoorbeeld demperpoelie).
 • Verwijder de oude verdeling na het losmaken van de spanrollen. Voordat u de nieuwe plaatst, moet u alle spanrollen en de waterpomp verwijderen.
 • Monteer de nieuwe waterpomp.
 • Installeer de nieuwe spanrollen, let op de locatie van elke rol.
 • Installeer de nieuwe distributie van uw Volvo S90 met respect voor de markeringen.
 • Span de riem zoals aangegeven door de informatie van de fabrikant.
 • Zet de rest weer in elkaar.
 • Controleer of de motorunit effectief draait.
Weiterlesen:
Hoe kan ik de GPS op mijn Volvo S90 updaten?

Hoeveel kost de distributieriem?

En tot slot zullen we proberen je te geven een idee van de prijs als je de distributieriem van je Volvo S90 wilt vervangen . Houd er rekening mee dat als je het doet bij de monteur van het merk of in een autocentrum als Feu Vert, de prijs erg kan variëren, maar over het algemeen schatten we dat de prijs van de distributie varieert tussen 400 en 900 euro , gebaseerd op de plaats waar je het doet en je motor. Houd er rekening mee dat de sets de riem, de loopwielen en de waterpomp bevatten.

Kijk voor meer tips over de Volvo S90 in de categorie Volvo S90.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector