Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Wanneer moet u het roetfilter op Volkswagen Routan vervangen?

Het roetfilter is een vrij recente uitvinding die is ontworpen om schadelijke deeltjes uit de uitlaatgassen van moderne dieselmotoren te verwijderen. Het is al lang ontdekt als de wonderoplossing voor deze vervuilingscomplicaties. Het werkt echter niet zo goed als bedoeld en veroorzaakt meer complicaties dan het oplost, daarom zullen we het vandaag ontdekken bij het vervangen van het roetfilter van een Volkswagen Routan? . Om dit te doen, zullen we allereerst vaststellen waarvoor het roetfilter van uw auto wordt gebruikt en wanneer u het roetfilter van uw Volkswagen Routan moet vervangen.

Wat is het nut van het roetfilter van een Volkswagen Routan?

Dus beginnen we onze artikelinhoud met de uitleg om dit onderdeel niet zo lang geleden ingebouwd in dieselauto’s te doen. Zoals we in de inleiding snel schetsten, was de bedoeling van dit filter om de complicaties van vervuiling en schadelijkheid van uitlaatgassen van Volkswagen Routan-auto’s op te lossen. Het functionerende concept is om uitlaatgassen op te slaan die onverbrand zijn of die nog steeds schadelijke deeltjes bevatten, en wanneer deze op een voldoende hoge temperatuur is om een ​​tweede verbranding te veroorzaken die de verbranding zal beëindigen en al deze kankerverwekkende deeltjes zal elimineren. Helaas, om deze zeer hoge motortemperatuur te bereiken, moet je op de snelweg zijn of je Volkswagen Routan-motor laten draaien. Zo hebben we na verloop van tijd gemerkt dat auto’s die specifiek op korte ritten of in de stad rijden het roetfilter niet toestaan ​​om deze gassen te verbranden en we zullen in het volgende deel ontdekken dat deze complicaties je kunnen dwingen om vervang het roetfilter van uw Volkswagen Routan .

Weiterlesen:
Motorlicht blijft op Volkswagen Routan

Wanneer het roetfilter van een Volkswagen Routan vervangen?

In deze sectie zullen we aangeven waar u zich hier zeker door aangetrokken voelt, of het nodig is om het roetfilter van een Volkswagen Routan te vervangen en zo ja, wanneer?

Is het nodig om het roetfilter op Volkswagen Routan te vervangen?

Er zijn 2 soorten roetfilters voor auto’s, een roetfilter met additief, die niet de Volkswagen Routan betreft, maar die elke 120 km moet worden opgeladen met een additief dat de regeneratie van het roetfilter mogelijk maakt en daardoor alle die schadelijke roet. De tweede, waar we in dit artikel in geïnteresseerd zijn, functioneert met edelmetalen die bij hoge temperatuur een chemische reactie zullen opwekken en de regeneratie van het filter en de evacuatie van de kankerverwekkende materialen zullen veroorzaken. Echter, zoals hierboven onthuld, vereist het zeer hoge temperaturen, als deze niet worden bereikt, zal het filter verstoppen. Als het filter niet handmatig wordt geregenereerd, rijd dan ongeveer 000 minuten met hoge snelheid om deze temperatuur te bereiken en regenereer zo uw filter, u verstopt het en loopt het risico uw turbo, uw EGR-klep of uw motor te beschadigen. Als u de EGR-klep van uw Volkswagen Routan moet reinigen vanwege uw roetfilter, denk dan niet twee keer na om onze inhoud over dit onderwerp te lezen om te zien wat de procedure is.

Wanneer het roetfilter van een Volkswagen Routan vervangen?

Zoals we net eerder hebben onthuld, zou een roetfilter de levensduur van de auto moeten verlengen, maar sommigen van jullie vragen zich misschien af wanneer moet het roetfilter van zijn Volkswagen Routan worden vervangen? Houd er rekening mee dat dit onderdeel extreem duur is, arbeid is niet het grootste probleem omdat het gemakkelijk toegankelijk is. Maar het onderdeel zelf zal enorm variëren in prijs op basis van je motorisering, je kunt nog steeds een bereik rekenen tussen 700 en 2000 €. Deze verandering moet alleen worden overwogen in het geval van een volledig verstopt deeltjesfilter. Als u niet herhaaldelijk de snelweg neemt, raden wij u aan, elke maand 10 minuten rijden op de snelweg minimaal 3000 toeren . Ondanks alles is het huidige roetfilter niet goed ontworpen en blijft het problematisch. Er wordt aangenomen dat u vanwege het ontbreken van een voldoende regelmatige temperatuurstijging en andere ontwerpcomplicaties moet beginnen met plannen om verander uw roetfilter van 200, 000km als u uw XX gebruikt die meer stedelijk is en een beetje meer als het gemengd is .

Weiterlesen:
Hoe de trekhaak elektrisch installeren Volkswagen Routan?

Als u meer handleidingen over de Volkswagen Routan wenst, ga dan naar onze categorie Volkswagen Routan.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector