Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Wanneer remschijven vervangen Volkswagen T-Cross?

De veiligheid van een auto is erg belangrijk. Ongeacht of de Volkswagen T-Cross financiële gaten zijn, bepaalde onderhoudsacties zijn cruciaal. Vandaag leggen we het je uit wanneer de remschijven van uw Volkswagen T-Cross vervangen? Om dit voor elkaar te krijgen, bekijken we eerst waarvoor de remschijven van uw motorvoertuig worden gebruikt, wanneer u de remschijven van uw Volkswagen T-Cross vervangt en tot slot hoe u ze vervangt door nieuwe degenen.

Voordeel van de remschijven van een Volkswagen T-Cross

We beginnen onze inhoudspagina door uit te leggen waarvoor de remschijven van een Volkswagen T-Cross worden gebruikt, zodat u begrijpt waarom het noodzakelijk is om er zeker van te zijn dat ze altijd in goede staat verkeren.

Remschijven zijn het belangrijkste onderdeel van uw remsysteem. Remmen op een Volkswagen T-Cross is uiteraard hydraulisch, het is een systeem van slangen en olie onder druk dat in werking treedt wanneer u het rempedaal indrukt. Deze druk zal een zuiger in werking stellen die de remblokken op uw remschijf zal duwen die op uw wiel wordt geplaatst. Wanneer de remblokken de schijven beknellen, waardoor uw Volkswagen T-Cross gaat remmen.

Wanneer de remschijven van een Volkswagen T-Cross vervangen?

We gaan nu verder met het deel dat u zeker naar deze inhoudspagina trekt, namelijk: bij het vervangen van de remschijven van een Volkswagen T-Cross? Hoe we het u eerder al vertelden, de remschijven en remblokken werken in osmose, toch zijn deze twee componenten dat wel auto-onderdelen dragen en dat zal ook gebeuren, naarmate de tijd verstrijkt en met name de wrijving bij het remmen verslijt en het remvermogen verliest. We zullen nu de verschillende methoden beschrijven om te weten wanneer ze moeten worden vervangen:

  • We zijn van mening dat de remschijven over het algemeen elke 80 — 000 km moeten worden vervangen op een Volkswagen T-Cross, maar het is noodzakelijk om te weten dat dit, afhankelijk van uw rijstijl en het type rit, aanzienlijk kan variëren. Sterker nog, als je voornamelijk op de snelweg rijdt en je remmen maar een klein beetje worden gebruikt, kan dit bedrag oplopen, omgekeerd, als je alleen binnen de bebouwde kom rijdt, kan het afnemen.
  • Een basis en krachtige techniek om de staat van de remschijven van uw auto te achterhalen is tijdens de technische keuring. In werkelijkheid controleert deze grondige controle de staat van uw remmen en de controller zal u vertellen of ze in goede staat zijn of moeten worden vervangen.
  • Een visuele basistechniek om te weten wanneer u de remschijven van uw Volkswagen T-Cross moet vervangen, is door de wielen te verwijderen nadat het voertuig op standaards is gezet. Eenmaal verwijderd, hebt u toegang tot uw schijven en kunt u hun status controleren. Als ze die hebben grote krassen of vervormingen zult u ze moeten vervangen. In elk ander geval is de tweede indicator die moet worden gecontroleerd, het meten van de diepte van de schijf ten opzichte van de rand, als deze waarde groter is dan 1 mm, moet u ze door nieuwe vervangen.
Weiterlesen:
Hoe kan ik de gloeilamp van het dimlicht op mijn Volkswagen T-Cross vervangen?

.

Hoe de remschijven van uw Volkswagen T-Cross vervangen?

Tot slot, om deze inhoudspagina af te sluiten, zullen we snel beschrijven hoe vervang je de remschijven van je Volkswagen T-Cross. U moet weten dat als u de remschijven van uw auto vervangt, u absoluut de remblokken van uw Volkswagen T-Cross moet vervangen, denk niet twee keer na om advies in te winnen op onze inhoudspagina die u leert hoe u dit kunt doen vervangen .

Wat het wisselen van schijven betreft, volgen hier de belangrijkste stappen:

  • Zet je Volkswagen T-Cross op standaards, haal de wielen eraf waar je aan wilt werken.
  • Wrik met een grote platte schroevendraaier op uw remblokken om de remklauwzuiger zoveel mogelijk samen te drukken en voldoende speling te hebben om al uw wijzigingen aan te brengen.
  • Verwijder met behulp van grote Torx-bits de twee moeren die het bovenste deel van uw remklauw vergrendelen, verwijder deze.
  • Verwijder uw remblokken en ontgrendel vervolgens uw remschijven dankzij de twee torx-schroeven aan de zijkant van de schijf. Mogelijk hebt u een hamer nodig om de schijven te verwijderen.
  • Vervang de schijven en draai ze vast met de nieuwe meegeleverde torx-schroeven, vervang uw remblokken, zet het bovenste deel van de remklauw weer in elkaar en draai alles stevig vast.
  • Monteer uw wielen en vergeet niet om een ​​reminbraak van 500 kilometer te doen voordat u hard remt.

Wil je meer tutorials over de Volkswagen T-Cross, ga dan naar onze Volkswagen T-Cross categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector