Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Wanneer remschijven vervangen Volkswagen Touran 2 ?

De veiligheid van een auto staat voorop. Zelfs als de Volkswagen Touran 2 economische gaten zijn, zijn bepaalde onderhoudsacties van fundamenteel belang. In dit artikel leggen we het je uit wanneer de remschijven van uw Volkswagen Touran 2 vervangen? Om dit te bereiken, zullen we eerst ontdekken waarvoor de remschijven van uw auto worden gebruikt, vervolgens wanneer de remschijven van uw Volkswagen Touran 2 moeten worden vervangen en tot slot hoe u ze kunt vervangen door nieuwe.

Voordeel van de remschijven van een Volkswagen Touran 2

We beginnen ons artikel door uit te leggen waarvoor de remschijven van een Volkswagen Touran 2 worden gebruikt, zodat u kunt ontdekken waarom het essentieel is om er zeker van te zijn dat ze altijd in goede staat verkeren.

Remschijven zijn het hoofdbestanddeel van uw remsysteem. In werkelijkheid is remmen op een Volkswagen Touran 2 hydraulisch, het is een systeem van slangen en olie onder druk dat in werking treedt wanneer u het rempedaal indrukt. Deze druk zal een zuiger in werking stellen die de remblokken op uw remschijf zal duwen die op uw wiel wordt geplaatst. Wanneer de remblokken de schijven beknellen, waardoor uw Volkswagen Touran 2 gaat remmen.

Wanneer de remschijven van een Volkswagen Touran 2 vervangen?

We gaan nu verder met het gedeelte dat u ongetwijfeld naar deze inhoud trekt, namelijk: bij het vervangen van de remschijven van een Volkswagen Touran 2? Hoe we het je net hebben uitgelegd, de remschijven en remblokken werken in osmose, toch zijn deze twee componenten dat wel auto-onderdelen dragen en ze zullen na verloop van tijd en met name de wrijving bij het remmen verslijten en remkracht verliezen. We zullen nu de verschillende methoden benadrukken om te weten wanneer ze moeten worden vervangen:

  • Wij zijn van mening dat de remschijven bij een Volkswagen Touran 80 in het algemeen om de 000 – 100 km vervangen moeten worden, maar het is belangrijk om te weten dat dit, afhankelijk van uw rijstijl en het soort rit, aanzienlijk kan veranderen. Inderdaad, als je specifiek op de snelweg rijdt en je remmen maar weinig worden gebruikt, kan deze waarde stijgen, aan de andere kant kan deze waarde dalen als je alleen binnen de bebouwde kom rijdt.
  • Een eenvoudige en succesvolle methode om de staat van de remschijven op uw auto te identificeren, is tijdens de technische inspectie. Deze grondige controle controleert inderdaad de staat van uw remmen en de controller zal u vertellen of ze in goede staat zijn of veranderd moeten worden.
  • Een eenvoudige visuele methode om te weten wanneer u de remschijven van uw Volkswagen Touran 2 moet vervangen, is door de wielen te verwijderen nadat de auto op standaards heeft gezet. Eenmaal verwijderd, hebt u toegang tot uw schijven en kunt u hun status controleren. Als ze die hebben grote krassen of vervormingen zult u ze moeten vervangen. In elk ander geval is de tweede indicator die moet worden gecontroleerd, het meten van de diepte van de schijf ten opzichte van de rand, als deze waarde groter is dan 1 mm, moet u ze vervangen door nieuwe.
Weiterlesen:
Hoe de kentekenplaatlamp Volkswagen Touran 3 vervangen?

.

Hoe de remschijven van uw Volkswagen Touran 2 vervangen?

Tot slot, om deze inhoud af te sluiten, zullen we je vrij snel laten zien hoe vervang je de remschijven van je Volkswagen Touran 2. U moet weten dat als u de remschijven van uw auto vervangt, u absoluut de remblokken van uw Volkswagen Touran 2 moet vervangen, aarzel niet om onze inhoud te raadplegen die u leert hoe u deze kunt vervangen.

Wat het wisselen van schijven betreft, volgen hier de belangrijkste stappen:

  • Zet je Volkswagen Touran 2 op standaards, verwijder de wielen waar je aan wilt werken.
  • Wrik met een grote platte schroevendraaier op uw remblokken om de remklauwzuiger zoveel mogelijk samen te drukken en voldoende speling te hebben om al uw wijzigingen aan te brengen.
  • Verwijder met behulp van grote Torx-bits de twee moeren die het bovenste onderdeel van uw remklauw vergrendelen, verwijder deze.
  • Haal je remblokken eruit en ontgrendel je remschijven dankzij de twee torx-schroeven aan de zijkant van de schijf. Mogelijk heb je een hamer nodig om de schijven te verwijderen.
  • Vervang de schijven en draai ze vast met de nieuwe meegeleverde torx-schroeven, plaats uw remblokken terug, zet het bovenste deel van de remklauw weer in elkaar en draai alles stevig vast.
  • Monteer uw wielen en zorg ervoor dat u een reminbraak van 500 kilometer maakt voordat u hard remt.

Voor meer tips over de Volkswagen Touran 2, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Touran 2.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector