Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Wanneer remschijven Volkswagen Lupo vervangen?

De veiligheid van een motorvoertuig is essentieel. Of de Volkswagen Lupo nu economische gaten zijn of niet, bepaalde onderhoudshandelingen zijn onmisbaar. In dit artikel leggen we het je uit wanneer de remschijven van uw Volkswagen Lupo vervangen? Om dit te bereiken, zullen we eerst ontdekken waarvoor de remschijven van uw motorvoertuig worden gebruikt, vervolgens wanneer de remschijven van uw Volkswagen Lupo moeten worden vervangen en tot slot hoe u ze kunt vervangen door nieuwe.

Voordeel van de remschijven van een Volkswagen Lupo

We beginnen onze inhoudspagina door uit te leggen waarvoor de remschijven van een Volkswagen Lupo worden gebruikt, zodat u begrijpt waarom het essentieel is om ervoor te zorgen dat ze altijd in goede staat verkeren.

Remschijven zijn het belangrijkste onderdeel van uw remsysteem. In feite is remmen op een Volkswagen Lupo hydraulisch, het is een systeem van slangen en olie onder druk dat in werking treedt wanneer u het rempedaal indrukt. Deze druk zal een zuiger in werking stellen die de remblokken op uw remschijf zal duwen die op uw wiel is gemonteerd. Wanneer de remblokken in de schijven knijpen, waardoor uw Volkswagen Transporter gaat remmen.

Wanneer de remschijven van een Volkswagen Lupo vervangen?

We gaan nu verder met het deel dat u zeker naar deze inhoudspagina trekt, namelijk: bij het vervangen van de remschijven van een Volkswagen Lupo? Hoe we het u eerder al vertelden, de remschijven en remblokken werken in osmose, maar deze twee elementen zijn dat wel auto-onderdelen dragen en ze zullen na verloop van tijd en vooral de wrijving bij het remmen verslijten en remkracht verliezen. We zullen nu de verschillende technieken benadrukken om te weten wanneer ze moeten worden gewijzigd:

  • Wij zijn van mening dat de remschijven bij een Volkswagen Lupo over het algemeen elke 80 — 000 km vervangen moeten worden, maar het is belangrijk om te weten dat dit op basis van uw rijstijl en het soort rit aanzienlijk kan veranderen. In werkelijkheid, als u specifiek op de snelweg rijdt en uw remmen maar een klein beetje worden gebruikt, kan deze waarde toenemen, aan de andere kant kan deze waarde afnemen als u alleen in de bebouwde kom rijdt.
  • Een eenvoudige en goede manier om de staat van de remschijven van uw motorrijtuig te achterhalen is tijdens de technische keuring. In werkelijkheid controleert deze grondige controle de staat van uw remmen en de controller zal u vertellen of ze in goede staat zijn of moeten worden vervangen.
  • Een zeer eenvoudige visuele manier om te weten wanneer u de remschijven van uw Volkswagen Lupo moet vervangen, is door de wielen te verwijderen nadat het voertuig op standaards is geplaatst. Eenmaal verwijderd, hebt u toegang tot uw schijven en kunt u hun status controleren. Als ze die hebben grote krassen of vervormingen zult u ze moeten vervangen. In elk ander geval is de tweede indicator die moet worden gecontroleerd, het meten van de diepte van de schijf ten opzichte van de rand, als deze waarde groter is dan 1 mm, moet u ze vervangen door nieuwe.
Weiterlesen:
Trilling van het rempedaal op Volkswagen Lupo ?

.

Hoe de remschijven van uw Volkswagen Lupo vervangen?

Ten slotte zullen we, om deze inhoudspagina te beëindigen, snel uitleggen hoe vervang je de remschijven van je Volkswagen Lupo. U moet weten dat als u de remschijven van uw auto vervangt, u absoluut de remblokken van uw Volkswagen Lupo moet vervangen, aarzel niet om advies in te winnen op onze inhoudspagina die u leert hoe u deze kunt vervangen.

Wat het wisselen van schijven betreft, zijn hier de belangrijkste stappen om aan vast te houden:

  • Zet uw Volkswagen Lupo op standaards, verwijder de wielen waar u aan wilt werken.
  • Wrik met een grote platte schroevendraaier op uw remblokken om de remklauwzuiger zoveel mogelijk samen te drukken en voldoende speling te hebben om al uw wijzigingen aan te brengen.
  • Verwijder met behulp van grote Torx-bits de twee moeren die het bovenste deel van uw remklauw vergrendelen, verwijder deze.
  • Haal je remblokken eruit en ontgrendel je remschijven dankzij de twee torxschroeven aan de zijkant van de schijf. Mogelijk heb je een hamer nodig om de schijven te verwijderen.
  • Vervang de schijven en draai ze vast met de nieuwe meegeleverde torx-schroeven, vervang uw remblokken, zet het bovenste deel van de remklauw weer in elkaar en draai alles stevig vast.
  • Monteer uw wielen en vergeet niet om een ​​reminbraak van 500 kilometer te doen voordat u hard remt.

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Lupo in de categorie Volkswagen Lupo.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector