Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Wanneer remschijven Volkswagen Passat 8 vervangen?

De veiligheid van een auto staat voorop. Ook al zijn de Volkswagen Passat 8 financiële gaten, bepaalde onderhoudswerkzaamheden zijn onmisbaar. In dit artikel leggen we het je uit wanneer de remschijven van uw Volkswagen Passat 8 vervangen? Om dit voor elkaar te krijgen, zullen we om te beginnen uitzoeken waarvoor de remschijven van uw auto worden gebruikt, wanneer u de remschijven van uw Volkswagen Passat 8 moet vervangen en tot slot hoe u ze kunt vervangen door nieuwe.

Belang van de remschijven van een Volkswagen Passat 8

We beginnen de inhoud van ons artikel door uit te leggen waarvoor de remschijven van een Volkswagen Passat 8 worden gebruikt, zodat u kunt ontdekken waarom het belangrijk is om ervoor te zorgen dat ze altijd in goede staat verkeren.

Remschijven zijn het hoofdbestanddeel van uw remsysteem. Het is duidelijk dat remmen op een Volkswagen Passat 8 hydraulisch is, het is een systeem van slangen en olie onder druk dat in werking treedt wanneer u het rempedaal indrukt. Deze druk zal een zuiger in werking stellen die de remblokken op uw remschijf zal duwen die op uw wiel wordt geplaatst. Wanneer de remblokken de schijven beknellen, waardoor uw Volkswagen Passat 8 gaat remmen.

Wanneer de remschijven van een Volkswagen Passat 8 vervangen?

We gaan nu verder met het gedeelte dat u zeker naar deze inhoudspagina trekt, namelijk: bij het vervangen van de remschijven van een Volkswagen Passat 8? Zoals we het u eerder hebben onthuld, werken de remschijven en -blokken in osmose, maar deze twee elementen zijn dat wel auto-onderdelen dragen en dat zal ook gebeuren, naarmate de tijd verstrijkt en vooral de wrijving bij het remmen verslijt en het remvermogen verliest. We zullen nu de verschillende methoden beschrijven om te weten wanneer ze moeten worden gewijzigd:

  • We zijn van mening dat over het algemeen de remschijven elke 80 — 000 km moeten worden vervangen op een Volkswagen Passat 100 , maar het is belangrijk om te weten dat dit, afhankelijk van uw rijstijl en het type rit, aanzienlijk kan variëren. Inderdaad, als je voornamelijk op de snelweg rijdt en je remmen maar een klein beetje worden gebruikt, kan dit bedrag oplopen, als je alleen binnen de bebouwde kom rijdt, kan het juist afnemen.
  • Een eenvoudige en krachtige manier om de staat van de remschijven van uw auto vast te stellen, is tijdens de technische inspectie. Deze grondige controle controleert inderdaad de staat van uw remmen en de controller zal u vertellen of ze in goede staat zijn of moeten worden vervangen.
  • Een zeer eenvoudige visuele manier om te weten wanneer u de remschijven van uw Volkswagen Passat 8 moet vervangen, is door de wielen te verwijderen nadat het voertuig op standaards is geplaatst. Eenmaal verwijderd, hebt u toegang tot uw schijven en kunt u hun staat controleren. Als ze die hebben grote krassen of vervormingen zult u ze moeten vervangen. Anders is de tweede indicator die moet worden gecontroleerd, het meten van de diepte van de schijf ten opzichte van de rand, als deze waarde groter is dan 1 mm, moet u ze vervangen door nieuwe.
Weiterlesen:
Hoe kan ik de batterij van mijn Volkswagen Passat 8 loskoppelen?

.

Hoe de remschijven van uw Volkswagen Passat 8 vervangen?

Als laatste, om deze inhoudspagina te beëindigen, zullen we je vrij snel laten zien hoe vervang je de remschijven van je Volkswagen Passat 8. U moet weten dat als u de remschijven van uw motorvoertuig vervangt, u absoluut de remblokken van uw Volkswagen Passat 8 moet vervangen, denk niet twee keer na om onze inhoudspagina te raadplegen die u leert hoe u deze moet vervangen.

Wat het wisselen van schijven betreft, volgen hier de belangrijkste stappen:

  • Zet uw Volkswagen Passat 8 op standaards, verwijder de wielen waar u aan wilt werken.
  • Wrik met een grote platte schroevendraaier op uw remblokken om de remklauwzuiger zoveel mogelijk samen te drukken en voldoende speling te hebben om al uw veranderingen te produceren.
  • Verwijder met behulp van grote Torx-bits de twee moeren die het bovenste onderdeel van uw remklauw vergrendelen, verwijder deze.
  • Haal je remblokken eruit en ontgrendel vervolgens je remschijven dankzij de twee torxschroeven aan de zijkant van de schijf, mogelijk heb je een hamer nodig om de schijven te verwijderen.
  • Vervang de schijven en draai ze vast met de nieuwe meegeleverde torx-schroeven, plaats uw remblokken terug, zet het bovenste deel van de remklauw weer in elkaar en draai alles stevig vast.
  • Monteer uw wielen en vergeet niet om een ​​reminbraak van 500 kilometer te doen voordat u hard remt.

Als u meer handleidingen over de Volkswagen Passat 8 wenst, ga dan naar onze categorie Volkswagen Passat 8.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector