Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Wanneer remschijven Volkswagen Scirocco vervangen?

De veiligheid van een motorvoertuig is erg belangrijk. Of de Volkswagen Scirocco nu wel of niet economische gaten zijn, bepaalde routinematige onderhoudsbeurten zijn essentieel. Vandaag leggen we het je uit wanneer de remschijven van uw Volkswagen Scirocco vervangen? Om dit te bereiken, zullen we om te beginnen uitzoeken waarvoor de remschijven van uw auto worden gebruikt, wanneer u de remschijven van uw Volkswagen Scirocco moet vervangen en tot slot hoe u ze kunt vervangen door nieuwe.

Belang van de remschijven van een Volkswagen Scirocco

We beginnen ons artikel door uit te leggen waarvoor de remschijven van een Volkswagen Scirocco worden gebruikt, zodat u kunt ontdekken waarom het essentieel is om ervoor te zorgen dat ze constant in goede staat verkeren.

Remschijven zijn het belangrijkste onderdeel van uw remsysteem. In feite is remmen op een Volkswagen Scirocco hydraulisch, het is een systeem van slangen en olie onder druk dat in werking treedt wanneer u het rempedaal indrukt. Deze druk zal een zuiger in werking stellen die de remblokken op uw remschijf zal duwen die op uw wiel wordt geplaatst. Wanneer de remblokken de schijven beknellen, waardoor uw Volkswagen Scirocco gaat remmen.

Wanneer de remschijven van een Volkswagen Scirocco vervangen?

We gaan nu verder met het gedeelte dat u zeker naar dit artikel trekt, namelijk: bij het vervangen van de remschijven van een Volkswagen Scirocco? Hoe we het je eerder hebben uitgelegd, de remschijven en -blokken werken in osmose, maar deze twee elementen zijn dat wel slijtdelen en ze zullen na verloop van tijd en met name de wrijving bij het remmen verslijten en remkracht verliezen. We zullen nu de verschillende methoden schetsen om te weten wanneer ze moeten worden vervangen:

  • We zijn van mening dat over het algemeen de remschijven elke 80 — 000 km moeten worden vervangen op een Volkswagen Scirocco , maar het is essentieel om te weten dat dit, afhankelijk van uw rijstijl en het type rit, aanzienlijk kan veranderen. Inderdaad, als je voornamelijk op de snelweg rijdt en je remmen maar een klein beetje worden gebruikt, kan dit bedrag oplopen, als je daarentegen alleen binnen de bebouwde kom rijdt, kan het afnemen.
  • Een eenvoudige en succesvolle techniek om de staat van de remschijven van uw motorrijtuig te achterhalen is tijdens de technische keuring. Deze grondige controle controleert inderdaad de staat van uw remmen en de controller zal u vertellen of ze in goede staat zijn of moeten worden vervangen.
  • Een eenvoudige visuele techniek om te weten wanneer u de remschijven van uw Volkswagen Scirocco moet vervangen, is door de wielen te verwijderen nadat het voertuig op standaards is gezet. Eenmaal verwijderd, hebt u toegang tot uw schijven en kunt u hun staat controleren. Als ze die hebben grote krassen of vervormingen zult u ze moeten vervangen. Anders is de tweede indicator die moet worden gecontroleerd, het meten van de diepte van de schijf ten opzichte van de rand, als deze waarde groter is dan 1 mm, moet u ze vervangen door nieuwe.
Weiterlesen:
Hoe de massale luchtstroomsensor op Volkswagen Scirocco reinigen?

.

Hoe de remschijven van uw Volkswagen Scirocco vervangen?

Om dit artikel af te sluiten, zullen we tot slot vrij snel beschrijven hoe vervang je de remschijven van je Volkswagen Scirocco. U moet weten dat als u de remschijven van uw auto vervangt, u absoluut de remblokken van uw Volkswagen Scirocco moet vervangen, aarzel niet om ons artikel te raadplegen waarin wordt uitgelegd hoe u deze vervanging kunt uitvoeren.

Wat het wisselen van schijven betreft, volgen hier de belangrijkste stappen:

  • Zet uw Volkswagen Scirocco op standaards, verwijder de wielen waar u aan wilt werken.
  • Wrik met een grote platte schroevendraaier op uw remblokken om de remklauwzuiger zoveel mogelijk samen te drukken en voldoende speling te hebben om al uw veranderingen te produceren.
  • Verwijder met behulp van grote Torx-bits de twee moeren die het bovenste deel van uw remklauw vergrendelen, verwijder deze.
  • Haal je remblokken eruit en ontgrendel vervolgens je remschijven dankzij de twee torxschroeven aan de zijkant van de schijf, mogelijk heb je een hamer nodig om de schijven te verwijderen.
  • Vervang de schijven en draai ze vast met de nieuwe meegeleverde torx-schroeven, vervang uw remblokken, zet het bovenste deel van de remklauw weer in elkaar en draai alles stevig vast.
  • Monteer uw wielen en vergeet niet om een ​​reminbraak van 500 kilometer te doen voordat u hard remt.

Mocht u nog vragen hebben over de Volkswagen Scirocco, aarzel dan niet om onze Volkswagen Scirocco categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector