Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Wanneer remschijven Volkswagen Touareg vervangen?

De veiligheid van een auto is essentieel. Of de Volkswagen Touareg nu financiële gaten zijn of niet, bepaalde routinematige servicehandelingen zijn van fundamenteel belang. Vandaag leggen we het je uit wanneer de remschijven van uw Volkswagen Touareg vervangen? Om dit te doen, zullen we om te beginnen uitzoeken waarvoor de remschijven van uw auto worden gebruikt, wanneer u de remschijven van uw Volkswagen Touareg moet vervangen en tot slot hoe u ze kunt vervangen door nieuwe.

Belang van de remschijven van een Volkswagen Touareg

We beginnen onze inhoudspagina door uit te leggen waarvoor de remschijven van een Volkswagen Touareg worden gebruikt, zodat u kunt ontdekken waarom het belangrijk is om ervoor te zorgen dat ze altijd in goede staat verkeren.

Remschijven zijn het hoofdbestanddeel van uw remsysteem. In werkelijkheid is remmen op een Volkswagen Touareg hydraulisch, het is een systeem van slangen en olie onder druk dat in werking treedt wanneer u het rempedaal indrukt. Deze druk zal een zuiger in werking stellen die de remblokken op uw remschijf zal duwen die op uw wiel is geïnstalleerd. Wanneer de remblokken de schijven bekneld raken waardoor uw Volkswagen Touareg gaat remmen.

Wanneer de remschijven van een Volkswagen Touareg vervangen?

We gaan nu verder met het deel dat u zeker naar dit artikel trekt, namelijk: bij het vervangen van de remschijven van een Volkswagen Touareg? Zoals we het u eerder hebben beschreven, werken de remschijven en -blokken in osmose, maar deze twee elementen zijn dat wel auto-onderdelen dragen en ze zullen, na verloop van tijd en met name de wrijving bij het remmen, slijten en het remvermogen verliezen. We zullen nu de verschillende technieken beschrijven om te weten wanneer ze moeten worden gewijzigd:

  • We zijn van mening dat over het algemeen de remschijven bij een Volkswagen Touareg elke 80 — 000 km moeten worden vervangen, maar het is belangrijk om te weten dat dit, afhankelijk van uw rijstijl en het type rit, aanzienlijk kan veranderen. Inderdaad, als je specifiek op de snelweg rijdt en je remmen maar een klein beetje worden gebruikt, kan deze waarde stijgen, als je alleen binnen de bebouwde kom rijdt, kan deze juist dalen.
  • Een eenvoudige en succesvolle methode om de staat van de remschijven op uw auto te identificeren, is tijdens de technische inspectie. Deze grondige controle controleert inderdaad de staat van uw remmen en de controller zal u vertellen of ze in goede staat zijn of veranderd moeten worden.
  • Een eenvoudige visuele methode om te weten wanneer u de remschijven van uw Volkswagen Touareg moet vervangen, is door de wielen te verwijderen nadat het voertuig op standaards is geplaatst. Eenmaal verwijderd, hebt u toegang tot uw schijven en kunt u hun status controleren. Als ze die hebben grote krassen of vervormingen zult u ze moeten vervangen. Anders is de tweede indicator die moet worden gecontroleerd, het meten van de diepte van de schijf ten opzichte van de rand, als deze waarde groter is dan 1 mm, moet u ze vervangen door nieuwe.
Weiterlesen:
Waar is de startzekering Volkswagen Touareg ?

.

Hoe de remschijven van uw Volkswagen Touareg vervangen?

Om dit artikel af te sluiten, zullen we tot slot vrij snel beschrijven hoe u de remschijven van uw Volkswagen Touareg vervangt. U moet weten dat als u de remschijven van uw auto vervangt, u absoluut de remblokken van uw Volkswagen Touareg moet vervangen, denk niet twee keer na om advies in te winnen in ons artikel waarin wordt uitgelegd hoe u deze wijziging kunt aanbrengen.

Wat het wisselen van schijven betreft, volgen hier de belangrijkste stappen:

  • Zet uw Volkswagen Touareg op standaards, verwijder de wielen waar u aan wilt werken.
  • Wrik met een grote platte schroevendraaier op uw remblokken om de remklauwzuiger zoveel mogelijk samen te drukken en voldoende speling te hebben om al uw veranderingen te produceren.
  • Verwijder met behulp van grote Torx-bits de twee moeren die het bovenste onderdeel van uw remklauw vergrendelen, verwijder deze.
  • Verwijder uw remblokken en ontgrendel vervolgens uw remschijven dankzij de twee torx-schroeven aan de zijkant van de schijf. Mogelijk hebt u een hamer nodig om de schijven te verwijderen.
  • Vervang de schijven en draai ze vast met de nieuwe meegeleverde torx-schroeven, vervang uw remblokken, monteer het bovenste onderdeel van de remklauw weer en draai alles stevig vast.
  • Monteer uw wielen en vergeet niet om een ​​reminbraak van 500 kilometer te doen voordat u hard remt.

Mocht u wellicht nog vragen hebben over de Volkswagen Touareg, aarzel dan niet om onze Volkswagen Touareg categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector