Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Wanneer schokbrekers Volkswagen Jetta vervangen?

Schokdempers zijn een van de meest essentiële componenten van de algehele prestaties van een auto, dus het is noodzakelijk om ervoor te zorgen dat ze altijd in goede werkomstandigheden verkeren. Toch is het niet gemakkelijk om te weten wanneer moet u de schokdempers van uw Volkswagen Jetta vervangen? Dat is precies waarom ons team dit artikel heeft gemaakt om u te helpen een antwoord op deze vraag te vinden. Eerst zullen we zien waarom het nodig is om de schokdempers van uw auto te vervangen. wanneer u de schokdempers van uw Volkswagen Jetta moet vervangen, en tot slot, wat is de prijs om ze te veranderen.

Waarom schokdempers Volkswagen Jetta vervangen?

Voordat u een gedetailleerde beschrijving krijgt bij het vervangen van de dempers van uw Volkswagen Jetta , we zullen zien waarom het nodig kan zijn om ze te wijzigen. Het is niet eenvoudig om de toestand van uw schokdempers te analyseren, maar het is noodzakelijk om te weten met welk doel ze worden gespeeld om erachter te komen hoe belangrijk het is om ze in goede staat te houden. De schokdempers op uw Volkswagen Jetta zijn onderdeel van de veiligheidsvoorzieningen. De waarheid is dat zij degenen zijn die ervoor zorgen dat uw voertuig beschikt goede wegligging, wielcontact houden met de grond en het gewicht van het voertuig gelijkmatig in evenwicht houden. Daarnaast zorgen de schokdempers voor de rijcomfort van uw Volkswagen Jetta , als ze opgebruikt zijn, zult u sneller moe worden en zal het autorijden gevaarlijker zijn. Eindelijk zal het hebben van schokdempers in slechte staat de slijtage van andere auto-onderdelen, zoals de stille blokken of de banden, versnellen.

Weiterlesen:
Hoe de voorstoel neerklappen op een Volkswagen Jetta?

Wanneer schokbrekers Volkswagen Jetta vervangen?

.

We zullen nu het onderdeel zien dat u zeker naar dit artikel zal brengen, wanneer de schokdempers van zijn Volkswagen Jetta vervangen? Nadat we hebben gezien hoe belangrijk het is om schokdempers in goede staat te hebben, zullen we beschrijven hoe u kunt weten of ze moeten worden vervangen en wanneer u moet overwegen om deze wijziging aan te brengen.

Hiervoor zijn er niet veel mogelijkheden, maar we zullen de verschillende manieren noemen om te weten wanneer de schokdempers van een Volkswagen Jetta moeten worden vervangen, hier zijn ze:

  • We schatten dat de schokdempers van een auto ongeveer 80 km meegaan, dus probeer de vorige datum van schokdemperwissel te weten als je een gebruikte Volkswagen Jetta hebt, of om de kilometers te controleren als het uit de eerste hand is.
  • We denken er eigenlijk niet over na, maar de technische controle is een goede manier om te weten wanneer de schokdempers van uw Volkswagen Jetta moeten worden vervangen. Deze grondige controle van uw wagen (zeker sinds zijn evolutie in 2019) laat toe om de staat van een wagen goed te controleren. In feite zal het uw schokdempers controleren de aanwezigheid van lekkage, de vervorming van de stang, de aanwezigheid van corrosie en de bevestiging hiervan . Als je enige kennis van mechanica hebt, kun je zelf al kijken of er olie op de schokdempers zit die je waarschuwt voor een mogelijk lek.
  • Als u merkt dat uw Volkswagen Jetta piept of abnormaal presteert in bochten of wanneer u bijvoorbeeld verkeersdrempels doorgeeft, aarzel dan niet om ons artikel over dit probleem te bekijken. Een van deze indicaties kan u waarschuwen voor een uitgesproken slijtage van uw schokdempers en dus de relevantie om ze te veranderen.
  • Plaats uw Volkswagen Jetta op een vlakke ondergrond en kijk naar de motorkap en controleer of een van de hoeken van de auto lager is dan de andere. Denk niet twee keer na om een ​​meetlint te gebruiken om nauwkeurige metingen te krijgen. Dit kan u waarschuwen voor een verslechtering van de montage van een schokdemper.
  • Controleer de slijtage van het loopvlak van de banden van uw Volkswagen Jetta. Als u iets abnormaals opmerkt aan de «zijwanden» van uw banden, kan dit een teken zijn van vermoeide schokken.
Weiterlesen:
Hoe versnellingsbakolie op Volkswagen Jetta vervangen?

Nu kent u de lijst met controlepunten die u moet kennen wanneer u de dempers van uw Volkswagen Jetta moet vervangen .

Prijs om schokdempers Volkswagen Jetta te veranderen

En om deze richtlijn af te sluiten, zullen we nu zien wat is de prijs van het vervangen van schokdempers op een Volkswagen Jetta . We gaan in twee auto-onderdelen scheiden, eerst de schokdempers vervangen bij een specialist, en dan de prijs van de schokdempers alleen als je ze door een vriend of jezelf wilt laten monteren, ontdek hieronder de twee simulaties:

  • Prijs van de schokdemperswissel op Volkswagen Jetta door een specialist: Als u de schokdempers van uw auto bij een specialist vervangt, raden we u aan om met een klein budget liever naar een autocentrum als Feu Vert te gaan, dat u prijzen zal aanbieden die veel goedkoper zijn dan de garage van uw Volkswagen Jetta-dealer. Niettemin, als je een Volkswagen Jetta hebt met een klassieke afwerking, moet je afhankelijk van het soort garage tussen de 400 en 700 euro rekenen en liever tussen de 700 en 1000 euro als het een sportmodel is.
  • Prijs van het kopen van schokdempers voor Volkswagen Jetta op een gespecialiseerde site: Tot slot, als u de verandering zelf wilt doen, kan het kopen van «generieke» schokdempers op gespecialiseerde sites zoals oscaro u in staat stellen om aanzienlijke besparingen te realiseren, voor een set schokdempers vooraan heeft u tussen de 50 en 150 euro nodig, denk niet twee keer na om het aanbod op Oscaro te bekijken, en als je de achterschokdempers wilt vervangen, ligt dat eerder tussen de 50 en 100 euro, idem, volg de link om de prijzen en de verschillende beschikbare modellen te krijgen.

    Als je nog vragen hebt over de Volkswagen Jetta, aarzel dan niet om onze Volkswagen Jetta-categorie te raadplegen.

Weiterlesen:
Stoel zit Volkswagen Jetta vast
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector