Automakeover.nl

Vragen en antwoorden
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Wat is dat nummer 01930100?

Is dit telefoonnummer serieus 01930100?

Daarom moet u zeker onthouden: bel het nummer 01930100 en neem op. Het is de SMS-centrale van Telekom die de SMS aflevert als het ontvangende apparaat geen SMS ondersteunt of de SMS-centrale niet zo is gedefinieerd dat SMS als tekst kan worden ontvangen en gelezen.

Wie zit er achter het nummer?

Websites zoals The Local, Reverse Lookup Phone Book of 11880.com bieden reverse lookup van telefoonnummers. Voer dus het onbekende nummer in op een van de websites en begin met zoeken. U krijgt dan te zien van wie het nummer is en hoe gerenommeerd en betrouwbaar het is.

Wat is dat telefoonnummer 01930100?

Telekom geeft informatie over wat je telefoon moet kunnen om te kunnen communiceren met de sms-dienst. Er staat: «Het nummer van de SMS-centrale van Deutsche Telekom moet in uw SMS-compatibele telefoon zijn ingesteld. Dit is: 0193010.

Van wie is het nummer 0049?

De landcode (LKz) van Duitsland is +49. Als u het telefoonnummer met een code kiest, laat u de eerste 0 van het Duitse telefoonnummer weg. Om bijvoorbeeld telefonische ondersteuning vanuit het buitenland te bereiken, belt u +49 22166966966.

A1 Oefening 5 De telefoonnummers || De telefoonnummers oefenen

33 gerelateerde vragen gevonden

Hoe krijg ik een onbekend nummer eruit?

Een mogelijkheid hiervoor is de zogenaamde reverse search, ook wel inverse search genoemd. U kunt controleren of het nummer dat u heeft gebeld, wordt vermeld op de websites «Das Örtliche», «11880» of «Das Telefonbuch».

Kunt u anonieme oproepen traceren?

Anonieme oproepen traceren: de beste apps voor Android en iOS. Er zijn verschillende apps in de Duitse «Play Store» voor Android en «App Store» voor iOS die beloven anonieme oproepen bloot te leggen. De beoordelingen en recensies van gebruikers zijn echter zeer gemengd.

Weiterlesen:
Waarom vintage blenden?

Hoe kan ik sms’jes van een vaste telefoon beluisteren?

Een voorgelezen SMS-bericht in de vaste lijn kan tijdens het voorlezen één keer worden herhaald door op het cijfer 1 te drukken. Bovendien is herbeluisteren niet mogelijk. We raden onze vaste klanten van Telekom aan om een ​​voicebox in te richten.

Welk netnummer is 0191?

– Netnummers die beginnen met 0191 waren netnummers voor het inbellen op internet of online diensten (Internet by Call, Dialer). Naast de 0191 zijn er ook de 0192, 0193 en 0194. Tegenwoordig kan alleen de 09009 worden gebruikt voor dialers, dus de 0191 wordt niet meer gebruikt bij normaal gebruik.

Wat is 0190?

0190-nummers worden gebruikt voor zogenaamde premium-kostendiensten: het ophalen van faxen, hotlines voor consumenten, maar ook sekstelefoons. Aansluitingen op deze nummers kosten tot 1,86 euro per minuut. Het netnummer 0190-0 kan nog duurder zijn. Er is hier geen vaste prijs.

Waarom word ik steeds gebeld door vreemde nummers?

Dit kan soms betekenen dat het een spam-oproep is. Als u hierdoor wordt gebombardeerd, kunt u dit melden bij platforms zoals Clever Dialer of tellows. Beide websites maken maandelijks een overzicht van welke spamnummers gebruikers het vaakst hebben geklaagd.

Hoe kan ik een telefoonnummer verifiëren?

Ontdek het mobiele telefoonnummer: hoe u het nummer kunt opzoeken

De eenvoudigste manier om de eigenaar van een mobiel nummer te achterhalen, is door omgekeerd in het telefoonboek te zoeken. Het enige dat u hoeft te doen, is het mobiele telefoonnummer of telefoonnummer invoeren in een telefoonboek-app met reverse lookup. Je kunt dan zien wie de eigenaar is van het nummer.

Weiterlesen:
Hoe werkt Lidl Internet?

Kan ik een sms sturen naar een vast nummer?

U maakt zoals gewoonlijk een sms aan. Voer het vaste nummer van de ontvanger in als bestemmingsnummer en verzend het bericht. Als de ontvanger geen sms-compatibele telefoon heeft, wordt het bericht omgezet in een spraakbericht en voorgelezen aan de ontvanger.

Wat is een servicenummer met toegevoegde waarde?

Servicenummers met toegevoegde waarde zijn telefoonnummers die extra gebruikskosten met zich meebrengen. Voor oproepen naar servicenummers met toegevoegde waarde zijn er extra kosten bovenop de gebruikelijke kosten voor het gebruik van uw mobiele abonnement in Zwitserland.

Wie is dit 08003302424?

08003302424 is het nummer van de voicemailbox van Telekom

Dit is een virtueel antwoordapparaat van Telekom. De voicemailbox maakt deel uit van uw vaste Telekom-aansluiting en is gratis.

Welke telefoonnummers beginnen met 019?

Er zijn nu drie 019-netnummers, waarvan de provider de kosten vrij kan bepalen. Dit zijn zowel 0 190 0 als 0 192 en 0 193. Deze nummers dient u alleen te bellen als u de kosten kent (let op de aankondiging, lees de advertentietekst goed) en de verwachte service echt nodig heeft.

Is het nummer betalend?

De betaalde diensten omvatten de volgende nummerreeksen:
  • 0180-servicenummers: servicediensten. …
  • 0900-servicenummers: premiumdiensten. …
  • 0137-servicenummers: openbaarvervoerdiensten.

Welke speciale telefoonnummers zijn betalend?

Dit zijn over het algemeen speciale nummers. Er wordt onderscheid gemaakt tussen betalende diensten, zoals informatiediensten 118xy en online diensten 0190xyz, en diensten die gratis of tegen het vaste nettarief zijn. Denk hierbij aan de kaartblokkeerdienst 116 116 of het meldpunt 115 van de overheid, maar ook de alarmnummers 110 en 112.

Weiterlesen:
Moet je je 4 keer laten vaccineren tegen Corona?

Hoe kan ik een sms beluisteren?

SMS ontvangen
  1. Open de Google Voice-app op uw Android-apparaat.
  2. Open het tabblad Berichten. Ongelezen sms-berichten worden vet weergegeven.

Kan Gigaset SMS-berichten ontvangen?

Wat zijn de vereisten voor het gebruik van de sms-functie? Met deze Gigaset-telefoons kunnen tekstberichten (SMS) worden verzonden en ontvangen. SMS kan alleen worden ontvangen met SMS-compatibele apparaten (mobiele telefoons, pc’s en andere telefoons).

Waarom belt iemand anoniem?

Als u een enkele anonieme oproep ontvangt, hoeft u zich in eerste instantie geen zorgen te maken. Zulke dingen zijn meestal onschuldige telefoongrappen zonder enige persoonlijke achtergrond. Reageer alleen als de oproepen vaker voorkomen.

Wat te doen met anonieme oproepen op mobiele telefoon?

Met deze truc kun je je telefoonnummer eenvoudig onzichtbaar maken voor het gesprek:
  1. Open de kiezer van uw telefoon.
  2. Voer de toetscombinatie #31# in.
  3. Voeg het nummer dat u wilt bellen toe aan de code.
  4. Compleet! Uw nummer verschijnt op het scherm van de beller als anoniem of onbekend.

Wat kost een sms bij Telekom?

Standaard SMS: U ontvangt de afzender, het onderwerp en de grootte als een standaard SMS. Prijs per sms € 0,19 (nadat het gratis quotum voor Mail M is opgebruikt).

Wat is SMS naar spraak?

Wat is sms-tekst-naar-spraak? In bepaalde situaties moeten bedrijven berichten verzenden die als spraakoproepen worden ontvangen. In plaats van een sms ontvangt de ontvanger de tekst in de vorm van een spraakbericht. De telefoon van de ontvanger wordt gebeld en bij het opnemen gaat het SMS-bericht luid over.

Vorige artikel

Waarom ruik je in polyester?

Volgende artikel

Weiterlesen:
Hoeveel kost de goedkoopste FritzBox?

Wat doet koffie na een maaltijd?

Ссылка на основную публикацию