Automakeover.nl

Vragen en antwoorden
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Wat is het duurste ter wereld?

Wat is het duurste medicijn ter wereld?

LSD — $ 67.000 per gram

Waarschijnlijk de duurste drug ter wereld is LSD. Een maximale dosis van 150 microgram is echter voldoende voor een enkele toepassing, dus verslaafden kopen het middel zelden per gram.

Wat is meer waard dan goud?

Palladium is de duurste van de belangrijkste verhandelbare edelmetalen. Markten geven er op dit moment de voorkeur aan boven goud, zilver en platina en zullen de palladiumprijzen blijven opdrijven. Palladium is het duurste edelmetaal op de beurs.

Hoeveel kost een gram plutonium?

Plaats 7: De splijtstof plutonium, die wordt geproduceerd uit uranium en wordt gebruikt in kerncentrales, heeft een enorme waarde. Het wordt geschat op 3.150 dollar per gram, het equivalent van ongeveer 2.806 euro.

Wat is het zeldzaamste ter wereld?

1e plaats: antimaterie. Het is slechts een theoretische waarde, maar één gram antimaterie zou tot wel 800 biljoen euro kosten.

Het kost miljarden jaren om het duurste ding ter wereld te maken

31 gerelateerde vragen gevonden

Wat is de duurste stof?

300 gram zijde, wat overeenkomt met ca. 1200 zijden cocons. En daarom is zijde een van de duurste vezels ter wereld.

Welke drugs zijn verslavend?

Het verslavingspotentieel van cocaïne wordt als zeer hoog beschouwd.

Wat is de meest schadelijke drug?

De Britse farmacoloog David Nutt heeft nieuwe, realistische criteria ontwikkeld om de schadelijke potentie van medicijnen te beoordelen. Op zijn schaal, die loopt van 0 (ongevaarlijk) tot 100, scoort crack 54 punten en staat daarmee op de derde plaats, na heroïne (3).

Is een diamant meer waard dan goud?

Diamanten zijn 583x meer waard dan goud. 1 gram goud kost momenteel 61 USD, voor 1 gram diamant (5 karaat) krijg je +35.519 USD meer. De grootste ooit gevonden diamant is The Golden Jubilee met 545,67 karaat.

Weiterlesen:
Wat is een thuisserver 1&1?

Is palladium magnetisch?

Palladium is een van de edelmetalen die niet magnetisch zijn. Als het sieraad dat je hebt nep is, kan het ijzer bevatten. Dat komt omdat ijzer een goedkoop metaal is dat relatief gemakkelijk te vormen is.

Hoe duur zal platina over 10 jaar zijn?

Als een ounce platina 1.100 dollar kost, dan is dat ongeveer. Er wordt 935 euro geïnvesteerd. Hetzelfde geldt voor de verkoop. De prijs wordt weer bepaald in Amerikaanse dollars.

Hoe duur zal goud over 10 jaar zijn?

De gemiddelde goudprijs in 2010 was 1.227,15 dollar per troy ounce of 935,31 euro per ounce. Tien jaar later, in 2020, was een troy ounce goud nu gemiddeld $ 1.769,82 waard.

Hoeveel euro is 90 ton goud?

90 ton is 90.000 kilogram en dit vermenigvuldigen met 51.000 geeft het volgende resultaat: 90 ton goud is ongeveer 4,59 miljard euro waard.

Wat is de duurste mobiele telefoon ter wereld?

Dit is de duurste mobiele telefoon ter wereld

De smartphone met de handige naam «Falcon SuperNova Pink Diamond iPhone 6» is in theorie de duurste mobiele telefoon ter wereld. Het kost naar verluidt slechts 32,5 miljoen dollar, wat overeenkomt met ongeveer 28 miljoen euro.

Wat is meer waard dan een diamant?

Tot nu toe is taaffeite alleen gevonden in Sri Lanka en Tanzania, waarbij de grootste exemplaren niet geschikt zijn voor verdere verwerking als edelstenen omdat ze niet gepolijst kunnen worden. Hierdoor wordt de edelsteen als 1 miljoen keer zeldzamer beschouwd dan de diamant.

Wat is de duurste film ter wereld?

1. Pirates of the Caribbean 4: On Stranger Tides (2011) Het vierde deel in de wereldberoemde piratensage kostte Disney 430 miljoen dollar.

Weiterlesen:
Heeft de Fritzbox een antwoordapparaat?
Vorige artikel

Moet je water uit de kraan drinken?

Volgende artikel

Wat heb ik nodig voor App Connect?

Ссылка на основную публикацию