Automakeover.nl

Vragen en antwoorden
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Wat te doen als mijn HP printer niet wil afdrukken?

Eerste hulp: HP printer is gestopt met afdrukken
 1. In veel gevallen helpt een simpele herstart. …
 2. Zorg er nu voor dat de printer correct is aangesloten op de pc. …
 3. Gebruik een bekabelde verbinding, trek de stekker uit het stopcontact en steek de stekker er weer in. …
 4. Het vervangen van de inktpatronen kan ook helpen.

Wat te doen als de printer aan staat maar niet afdrukt?

Als uw printer niet wil afdrukken, moet u eerst controleren of het apparaat correct is aangesloten op de computer. Controleer bij bedrade printers eerst de connectoren en kabel. Verander ook de USB-aansluiting en verzend de printopdracht opnieuw.

Waarom drukt de printer niet af, ook al zijn de kleuren vol?

Als uw kleurenprinter niet meer in kleur afdrukt, zijn er verschillende mogelijke oorzaken voor het probleem. Afdrukinstellingen zijn de meest voorkomende oorzaak van het probleem, gevolgd door de printercartridges. Soms is defecte hardware zoals de printkop of de afbeeldingstrommel de reden dat er geen kleur wordt afgedrukt.

Waarom drukt mijn HP printer alleen blanco pagina’s af?

Een van de belangrijkste redenen waarom de printer of het kopieerapparaat blanco pagina’s afdrukt, is vaak dat de toner of inkt op is. Hoe lager het vulniveau van de tonercartridge(s), hoe minder pagina’s u kunt afdrukken.

Hoe krijg ik mijn HP printer weer online?

Selecteer «> Instellingen > Apparaten > Printers en scanners starten». Selecteer vervolgens de printer en selecteer vervolgens Wachtrij openen. Zorg ervoor dat Printer offline gebruiken onder Printer niet is geselecteerd.

Weiterlesen:
Waarom zure komkommer in de kerstboom?

Printer print niet — Tips om printen weer leuk te maken

25 gerelateerde vragen gevonden

Hoe kan ik mijn printer opnieuw activeren?

Selecteer «Apparaten en printers». Daar ziet u uw printer grijs omdat deze offline is. Klik met de rechtermuisknop op de printer en open «Printereigenschappen». Vink op het tabblad Beveiliging het vakje «Toestaan» aan.

Waarom is mijn HP printer offline?

Als uw HP-printer offline lijkt in Windows 10, ook al is deze verbonden, kan dit komen doordat de printer en de computer niet goed communiceren. De status van uw printer wijzigen om communicatieproblemen op te lossen: Controleer of uw printer is ingeschakeld.

Waarom drukt mijn printer alleen wit papier af?

Allereerst moet worden gecontroleerd of alle printercartridges of toner nog goed gevuld zijn. Als het inktniveau te laag is, kan dit al de oorzaak zijn van een foutmelding en drukt de printer alleen wit af. Via de instellingen op de printer kunt u het vulniveau van de printercartridges controleren.

Waarom drukt de printer geen tekst af?

Een intensieve reiniging helpt altijd. Als een printer niet alle regels of letters print, heeft dat niet altijd te maken met een ingewikkeld printerprobleem, maar kan het ook te maken hebben met de leeftijd van je toestel. Na verloop van tijd zullen vuil, stof of resterende toner en inkt zich in uw printer nestelen.

Hoe maak je een HP printkop schoon?

Schakel uw HP-printer in en zorg ervoor dat er voldoende papier in de lade zit. Open de instellingen en ga naar de optie «Extra’s». Hier beslist u over het onderwerp «Printkop reinigen». Je printer begint dan met het reinigen van de printkop en de printercartridges.

Weiterlesen:
Waarom was Steffi Graf zo goed?

Waarom drukt mijn HP printer niet af ondanks nieuwe cartridges?

Overigens is een verstopte printkop vaak de oorzaak als een HP printer niet goed print. De reden dat een HP printer ondanks nieuwe cartridges geen zwart (of geen kleuren) print kan ook zijn dat de cartridges niet goed geventileerd zijn.

Hoe stel ik mijn HP-printer in?

Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van uw printer ( ) en klik vervolgens op Voorkeursinstellingen voor afdrukken. Kies uw nieuwe standaardafdrukinstellingen (papierformaat, oriëntatie, enz.) en klik vervolgens op OK.

Hoe maak je de printer schoon?

Vul hiervoor een platte bak met wat reinigingsvloeistof (nozzle cleaner of gedestilleerd water) en plaats de printkop erin. De vervuilde plekken moeten enkele millimeters in de reinigingsvloeistof zitten. Na enkele uren kunt u de printkop met een doek afdeppen en laten drogen.

Waarom kan ik niet printen?

Als het bestand is beveiligd, kan uw printer de pdf niet afdrukken. Dit probleem wordt veroorzaakt door de vergrendelingen die bij het bewerken en dus ook bij het afdrukken met de beveiliging zijn ingesteld. Houd er rekening mee dat Acrobat Reader PDF-bestanden opent in de beveiligde modus met de standaardinstellingen.

Waarom staan ​​mijn printopdrachten vast in de wachtrij?

Als de printer offline is, blijven afdruktaken in de wachtrij staan ​​totdat de printer weer wordt geactiveerd. Open het venster Afdrukwachtrij en zorg ervoor dat Pauzeren of Printer offline gebruiken is geselecteerd.

Waarom print mijn printer niet meer via wifi?

Is je printer via wifi verbonden en wordt hij niet herkend, start dan eerst je router opnieuw op en daarna je printer en zet hem eventueel wat dichter bij de router. Het is zinvol om beide apparaten uit te rusten met de nieuwste firmware.

Weiterlesen:
Wat betekent F op Nikon?

Waarom drukt de printer niet in zwart af?

Printer drukt geen zwart af — dat kan de reden zijn

Als de printer lange tijd niet is gebruikt, kunnen er inktresten op indrogen. De inktuitlaat op de cartridge is dan verstopt en kan geen kleur meer doorlaten. Als dit gebeurt nadat de printer korte tijd inactief is geweest, kan het ook zijn dat hij op de verkeerde locatie staat.

Wat te doen als PDF niet kan worden afgedrukt?

Gebruik de nieuwste versie van Adobe Reader of Acrobat.
 1. Open Reader of Acrobat.
 2. Kies Help > Controleren op updates. Als er een nieuwe update beschikbaar is, wordt deze automatisch geïnstalleerd.
 3. Herstart de computer na de installatie.
 4. Druk het PDF-bestand opnieuw af.

Wat te doen als de printer alleen lege pagina’s Canon afdrukt?

Printer drukt alleen blanco pagina’s af
 1. Controleer de cartridge of cartridgeniveaus.
 2. Het bijwerken van de printerstuurprogramma’s kan helpen.
 3. Schone patronen.
 4. Druk een testpagina af en reinig de printkop.

Waarom drukt mijn Epson-printer niet af ondanks nieuwe cartridges?

De reden hiervoor kan zijn dat de inktcartridge niet goed wordt geventileerd. Een kleurencartridge wordt geventileerd door een kleine opening onder het lipje, die u moet verwijderen voordat u een nieuwe cartridge plaatst.

Wat kan ik doen als mijn printer de cartridge niet herkent?

Schakel de printer uit en ontkoppel zowel het netsnoer als de verbinding met de pc (USB) of het netwerk (LAN-kabel) van de printer. Wacht ongeveer 10-20 minuten. Sluit de printer weer aan op het elektriciteitsnet — plaats alle cartridges achter elkaar. Sluit de printer opnieuw aan op de pc en/of het netwerk.

Weiterlesen:
Hoe herken je botulisme bij honden?

Hoe kopiëren met HP Envy?

Open het menu Kopieerinstellingen vanaf het bedieningspaneel van de printer. Raak op het bedieningspaneel van de printer Kopiëren, Document kopiëren of Fotokopie aan.

Hoe reset ik mijn HP-printer?

Methode: Haal de stekker uit het stopcontact en wacht ongeveer 30 seconden. Druk vervolgens tegelijkertijd op de toetsen [#] en [3] en houd de toetsen ingedrukt totdat u de stekker weer in het stopcontact steekt. Wanneer de printer wordt ingeschakeld, kunt u de knoppen loslaten.

Hoe installeer ik mijn HP-printer opnieuw?

Open het configuratiescherm van de notebook en klik op «Apparaten en printers» en vervolgens op «Een printer toevoegen». Er wordt een extra venster geopend waarin u uw printer kunt selecteren. Volg de instructies van de driversoftware. Nu hebt u uw HP-printer geïnstalleerd en op uw notebook aangesloten.

Waarom is mijn draadloze printer altijd offline?

Printer offline: draadloze printer

Uw printer kan offline lijken omdat hij niet goed kan communiceren met de pc. Zorg ervoor dat zowel de printer als de router zijn ingeschakeld. Controleer nu of uw printer is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk als uw pc.

Vorige artikel

Wat doet Kim Marschner?

Volgende artikel

Waar kan ik een visvergunning krijgen in Bremen?

Ссылка на основную публикацию