Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Wat veroorzaakt oververhitting van mijn Volkswagen Rabbit?

Een van de meest lastige problemen die op een Volkswagen Rabbit kunnen voorkomen, is het zien stijgen van de temperatuurmeter. Eigenlijk is een meter die boven 90/100 ° uitkomt meestal een teken dat uw Volkswagen Rabbit warmt op. Als u zich in deze omstandigheid bevindt, heeft u er goed aan gedaan om deze webpagina te bezoeken, omdat we u zullen helpen de oorsprong te vinden en het motief te begrijpen. Om dit te bereiken, zullen we eerst kijken naar de redenen voor oververhitting van de motor en de risico’s die u loopt, en vervolgens welke oplossingen beschikbaar zijn om dit fenomeen te stoppen.

Waarom raakt mijn Volkswagen Rabbit oververhit? Wat zijn de risico’s?

Een Volkswagen Rabbit dat opwarmt, is een indicator van een ernstig probleem. Je moet niet denken dat je er later voor zult zorgen, want als je dat wel doet, loop je het risico onomkeerbaar de motor van je auto te verwonden. In feite, Als je Volkswagen Rabbit opwarmt en je blijft rijden, riskeer je in feite het breken van je automotor. Een verbrandingsmotor werkt door middel van verbranding, wat warmte veroorzaakt. Deze warmte moet worden beheerst omdat deze de motoronderdelen kan beschadigen. Als je witte rook uit je motor ziet komen en je voelt een verlies aan vermogen, je Volkswagen Rabbit warmt op en je verwondt je motor, moet je stoppen.

Wat zijn de oorzaken van het opwarmen van Volkswagen Rabbit?

 • Een lek in het koelsysteem

  Als u regelmatig zonder koelvloeistof komt te zitten en uw systeem regelmatig bijvult, is er mogelijk een lek, dus laat uw systeem op lekken controleren. Het is ook mogelijk dat uw cilinderkoppakking defect is. In dat geval vindt u “mayonaise” in het gebied van uw motoroliedop.

 • Een dode calorstat

  De rol van dit onderdeel is om de motorkoeling alleen in te schakelen als de motor op optimale temperatuur is, als deze kapot is, zal de koelvloeistof nooit de motor bereiken en zal uw Volkswagen Rabbit opwarmen. Controleer de staat.

 • Een geblokkeerde radiator

  Ondanks het feit dat deze situatie niet zo vaak voorkomt, zullen uw koelvinnen niet meer werken als uw radiator erg vuil is of verstopt is met onzuiverheden en op warme dagen kan uw Volkswagen Rabbit oververhit raken.

 • Een ventilator die niet meer functioneert

  Vergeet niet om de staat en de prestaties van uw ventilator te controleren, naast de lucht die wordt geproduceerd door de snelheid van uw Volkswagen Rabbit, het heeft een beslissende taak bij het koelen van uw motor wanneer het het relais moet zijn wanneer u langzamer rijdt. In het geval van een storing en reizen met lage snelheid, zal uw auto onvermijdelijk opwarmen.

 • Een beschadigde waterpomp

  Tenslotte is het mogelijk dat uw waterpomp aan het einde van zijn levensduur is. Het doel is eigenlijk om het koelmiddel door het circuit te laten stromen, in het geval van een probleem stopt deze operatie en wordt uw Volkswagen Rabbit warm. Dit kan worden veroorzaakt door een defecte riem die uw pomp heeft gebroken. Als dit het geval is, ga dan naar uw servicegarage.

Hoe kan ik het probleem van het opwarmen van Volkswagen Rabbit oplossen?

Bovendien moet u, nadat u alle auto-onderdelen hebt gecontroleerd die ervoor kunnen zorgen dat uw Volkswagen Rabbit opwarmt, de juiste oplossingen nemen om de risico’s te beperken in het geval uw auto warm wordt en u geen ander alternatief heeft dan naar huis te gaan, of om ga naar uw autotechnicus.

Hier zijn een enkele tips als uw auto oververhit raakt:

 • Verlaag uw motortoerental maar niet uw snelheid:

  Door uw motortoerental te verlagen, kunt u de door de motor vrijkomende warmte beperken. Probeer echter in de 5e versnelling te blijven met 70/80 km / u om een ​​grote natuurlijke luchtstroom te hebben om de verwarming van uw Volkswagen Rabbit te regelen.

 • Zet de motor van uw Volkswagen Rabbit stil als u de 100 ° overschrijdt:

  Wees niet gehaast, in een omstandigheid van oververhitting is het beter om pauzes te nemen en de motor te laten afkoelen in plaats van hem te duwen en het risico te lopen dat hij breekt.

 • Zet uw kachel aan:

  Als u de verwarming inschakelt, kunt u een deel van de warmte uit het motorblok afvoeren, het is een efficiënt antwoord. En omgekeerd, zet uw airconditioner uit die warmte genereert.

Als je nog vragen hebt over de Volkswagen Rabbit, aarzel dan niet om onze Volkswagen Rabbit-categorie te raadplegen.

Weiterlesen:
Waar vind ik een elektrische raamzekering op Volkswagen Rabbit?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector