Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Wat veroorzaakt oververhitting van mijn Volkswagen Routan?

Een van de meest hinderlijke problemen die op een Volkswagen Routan kunnen voorkomen, is het zien stijgen van de temperatuurmeter. In werkelijkheid is een meter die boven 90/100 ° uitkomt meestal een indicatie dat uw Volkswagen Routan warmt op. Als je in dit geval bent, heb je de goede beslissing genomen om op deze webpagina te klikken, omdat we je zullen helpen de oorsprong te vinden en de induce te begrijpen. Om dit te bereiken, zullen we in het begin nagaan wat de oorzaken zijn van oververhitting van de motor en de gevolgen die u heeft, en ten tweede welke oplossingen voor u beschikbaar zijn om dit fenomeen te elimineren.

Waarom raakt mijn Volkswagen Routan oververhit? Wat zijn de risico’s?

Een Volkswagen Routan die opwarmt, is een teken van een groot probleem. Je moet niet denken dat je het in de toekomst gaat redden, want als je dat wel doet, loop je het risico onomkeerbare schade aan de motor van je auto. In werkelijkheid, Als uw Volkswagen Routan opwarmt en u blijft rijden, riskeert u in feite het breken van uw automotor. Een verbrandingsmotor werkt door middel van verbranding, wat warmte veroorzaakt. Deze warmte moet worden geminimaliseerd omdat deze de motoronderdelen kan aantasten. Als je witte rook ziet opkomen van je motor en je merkt dat je vermogen verliest, je Volkswagen Routan aan het opwarmen is en je motor beschadigd raakt, moet je stoppen.

Wat zijn de oorzaken van een opwarming van Volkswagen Routan?

 • Een lek in het koelsysteem

  Als u herhaaldelijk zonder koelvloeistof komt te zitten en uw systeem regelmatig bijvult, kan er een lek zijn, dus laat uw systeem op lekken controleren. Het is ook denkbaar dat het uw cilinderkoppakking is die defect is, in dat geval moet u “mayonaise” ontdekken in het gebied van uw motoroliedop.

 • Een dode calorstat

  De taak van dit onderdeel is om de motorkoeling alleen in te schakelen als de motor op optimale temperatuur is, als deze kapot is, komt de koelvloeistof nooit in de motor en zal je Volkswagen Routan opwarmen. Controleer de staat.

 • Een geblokkeerde radiator

  Ondanks het feit dat deze situatie minder vaak voorkomt, zullen uw koelribben hun rol niet meer vervullen als uw radiator erg vuil is of verstopt is met onzuiverheden en op warme dagen kan uw Volkswagen Routan oververhit raken.

 • Een fan die niet meer werkt

  Vergeet niet om de staat en prestaties van uw ventilator te controleren, naast de lucht die wordt geproduceerd door de snelheid van uw Volkswagen Routan, heeft deze een beslissende taak bij het koelen van uw motor wanneer dit het relais moet zijn wanneer u langzamer rijdt. In het geval van een storing en reizen met lage snelheid, zal uw auto zeker opwarmen.

 • Een beschadigde waterpomp

  Ten slotte is het denkbaar dat uw waterpomp aan het einde van zijn levensduur is. In werkelijkheid is het zijn taak om de koelvloeistof door het circuit te laten stromen, in geval van problemen stopt dit proces en wordt uw Volkswagen Routan warm. Dit kan het gevolg zijn van een defecte riem die uw pomp heeft beschadigd. Als dit het geval is, ga dan naar je werkplaats.

Hoe kan ik het probleem van een opwarming van de Volkswagen Routan oplossen?

Bovendien moet u, nadat u alle onderdelen hebt gecontroleerd die ervoor kunnen zorgen dat uw Volkswagen Routan opwarmt, de juiste maatregelen neemt om de risico’s te beperken als uw auto warm wordt en u geen andere oplossing heeft dan naar huis te gaan of te gaan naar uw reparatiewerkplaats.

Hier zijn een weinig suggesties als uw auto oververhit raakt:

 • Verlaag uw motortoerental maar niet uw snelheid:

  Door uw motortoerental te verlagen, kunt u de warmte van de motor beperken. Probeer echter in de 5e versnelling te blijven met 70/80 km / u om een ​​grote natuurlijke luchtstroom te hebben om de verwarming van uw Volkswagen Routan te beperken.

 • Stop de motor van uw Volkswagen Routan als u de 100 ° overschrijdt:

  Wees niet gehaast, in geval van oververhitting is het beter om pauzes te nemen en de motor te laten afkoelen in plaats van hem te duwen en het risico te lopen dat hij breekt.

 • Zet uw kachel aan:

  Als u de verwarming inschakelt, kunt u een deel van de warmte uit het motorblok verwijderen, het is een effectief middel. En omgekeerd, zet uw airconditioner uit die warmte produceert.

Als u nog vragen heeft over de Volkswagen Routan, aarzel dan niet om onze categorie Volkswagen Routan te raadplegen.

Weiterlesen:
Hoe kan ik een Volkswagen Routan vergrendelen met een lege batterij?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector