Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Wegligging problemen Volvo S60

Vandaag gaan we een probleem onderzoeken dat mogelijk onveilig blijkt te zijn. Als je er een ontdekt handling of grip problemen op uw Volvo S60 , is het noodzakelijk dat u voorzichtig rijdt en er redelijk snel voor zorgt. Ons team heeft deze inhoudspagina geplaatst om u te helpen deze op te lossen. Eerst kijken we vrij snel naar de belangrijkste elementen die voor een goede wegligging zorgen, daarna bekijken we waarom uw Volvo S60 de weg niet meer vasthoudt en tot slot kijken we hoe u uw gripcomplicaties kunt verhelpen. .

Wat zijn de belangrijkste elementen die zorgen voor een uitstekende wegligging en wegligging op een Volvo S60?

We beginnen dit artikel met vrij snel de belangrijkste elementen die voor een goede wegligging van uw Volvo S60 zorgen. Het is noodzakelijk om te weten dat de grip van een voertuig een wetenschap op zich is. Het zal daarom afhankelijk zijn van vele factoren, we zullen u hieronder de belangrijkste laten zien die kunnen worden beïnvloed:

 • Schokdempers: de belangrijkste elementen van uw weggedrag, ze zorgen voortdurend voor het contact tussen de wielen en de weg. Ze absorberen alle schokken en gaten op de weg.
 • Banden: dit zijn degenen die de grip van uw Volvo S60 op de weg verzekeren, hoe zachter ze zijn, hoe meer grip u heeft, maar hoe sneller ze kapot gaan, hoe harder ze zijn, hoe minder grip u heeft, maar de ze zijn resistenter. Temperatuur beïnvloedt hun slijtage. Hun formaat zal net zo goed spelen op grip, hoe breder ze zijn, hoe meer contact met de grond belangrijk zal zijn.
 • Het zwaartepunt: hoe hoger je auto zal zijn, hoe meer hij in de bochten zal hellen en bijgevolg de wegligging zal verliezen, daarom hebben sportwagens met een laag profiel beter grip dan zeer hoge 4 × 4’s
 • Wheel Alignment: Deze aanpassing stelt u in staat om de verticale hoek van de wielen van uw auto te regelen, het is dus van fundamenteel belang voor de grip van uw motorvoertuig en de slijtage van uw banden. Deze aanpassing is zeer nauwkeurig en moet worden uitgevoerd door professionals.
Weiterlesen:
Hoe parkeersensoren installeren op de Volvo S60?

.

Er zijn veel andere elementen waarmee rekening moet worden gehouden, zoals wielbasis, bodemvrijheid, chassisstijfheid, gewicht en aerodynamica …

Waarom heeft mijn Volvo S60 problemen met het weggedrag of de grip van mijn auto?

We gaan nu verder met het deel dat u het meest interesseert, waarom heeft mijn Volvo S60 handlingcomplicaties? Zoals we eerder vermeldden, zijn er veel elementen waarmee u rekening moet houden om uw auto een goede grip te geven, maar er zijn er maar weinig die in de loop van de tijd kunnen evolueren, de meeste zijn inherent aan de constructie van de auto, we zullen het goed zien weg van degenen die uw weggedrag en weg kunnen beïnvloeden, en waarom:

 • Zoals we eerder vermeldden, heeft het rubber van de banden een fundamentele functie in de goede wegligging van uw motorvoertuig, als uw banden dood zijn, heeft u mogelijk complicaties van wegligging op natte wegen in eerste instantie en wanneer u het «koord» bereikt, zelfs op droge wegen.
 • Dode schokdempers: Als uw schokdempers dood zijn, zal uw motorvoertuig de oneffenheden van de weg niet meer effectief kunnen absorberen en zal het vaak «zweven», wat resulteert in een slechte verdeling van de massa over de auto en het zwaartepunt verschuift. van de auto. U riskeert uitglijden in de bochten.
 • Het risico bij een verkeerde uitlijning is dat uw grondcontactgebied wordt verkleind door een te open of te gesloten wielhoek, dan heeft u gripcomplicaties.
 • Een stuurprobleem: Last but not least, het laatste fundamentele onderdeel voor een goede wegligging is dat alle elementen van je besturing in goede staat moeten zijn. Het meest klassieke geval is dat je stabilisatorstang of de stille blokken van je stuurdriehoeken dood zijn. Het resultaat is een vertraging in uw manier van veranderen.
Weiterlesen:
Hoe remblokken van mijn Volvo S60 vervangen?

Hoe lost u de behandelingscomplicaties op?

We gaan nu verder met de verschillende oplossingen voor los uw wegliggingscomplicaties op uw Volvo S60 op .

 • Banden: Niets is eenvoudiger, vervang gewoon uw banden, vergeet niet ze zorgvuldig te controleren en vervang ze wanneer u bij de visuele indicator in de groeven van uw banden komt. Over het algemeen is het verplicht om tussen de 100 en 200 euro te tellen voor een paar banden.
 • Schokdempers: Idem, dode schokdempers moeten worden vervangen, als je wilt weten wanneer je de schokdempers van een Volvo S60 moet vervangen, bekijk dan ons artikel over dit onderwerp. De prijs kan erg variëren, maar u moet minimaal 400 € rekenen
 • Wieluitlijning: u moet naar uw garage gaan om het te laten repareren, het kost u minder dan 100 €?
 • Besturing: Als u vanwege uw besturing problemen heeft met de bediening op de Volvo S60, kunnen er verschillende elementen betrokken zijn, in dat geval moet u deze elementen volledig controleren, het beste is om een ​​professional te bellen.

Mocht u nog vragen hebben over de Volvo S60, aarzel dan niet om onze Volvo S60 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector