Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Welke brandstof voor Volkswagen Multivan?

Of u nu net een nieuwe auto heeft gekocht, er een heeft geleasd voor een reis van welke aard dan ook, of gewoon aan Wat is de beste brandstof voor uw Volkswagen Multivan? Naar de benzinepomp gaan is voor de meesten van ons vaak een dilemma, daarom zullen we in dit artikel proberen u te helpen te weten welke brandstof kiezen voor uw Volkswagen Multivan? Om dit te doen, zullen we eerst kijken naar de verschillende soorten brandstof voor Volkswagen Multivan diesel, en bovendien, welke brandstof te kiezen voor een Volkswagen Multivan benzine .

Welke brandstof te gebruiken voor Volkswagen Multivan diesel?

Dus we beginnen met te kijken naar de brandstof voor de dieselaangedreven Volkswagen Multivan. Het is belangrijk om te weten dat u in tegenstelling tot benzinemotoren geluk heeft, alle brandstoffen passen bij uw motor en u neemt geen risico door de ene brandstof boven de andere te verkiezen. Desalniettemin zijn er verschillen tussen de twee soorten diesel die u bij de benzinepomp vindt en we zullen nu zien hoe ze verschillen.

Premium dieselbrandstof voor Volkswagen Multivan of B7 diesel

Dus we beginnen met de premium dieselbrandstof voor Volkswagen Multivan , deze diesel is degene die we ontdekken tegen de prijs van de goedkoopste , het is daarom noodzakelijkerwijs de meest populaire onder Volkswagen Multivan-automobilisten . Naast de aantrekkelijke prijs, bestaat het uit additieven zoals corrosiewerende middelen of andere reinigingsmiddelen die dat wel zullen doen verleng de levensduur van uw motor en uw opname . Het kan tot 7% ​​biobrandstof bevatten.

Uitstekende dieselbrandstof voor Volkswagen Multivan of diesel B10

.

Excellium dieselbrandstof voor Volkswagen Multivan of B10 Wordt ook genoemd diesel voor extreme kou omdat er in de winter bepaalde additieven worden toegevoegd om de wintertemperaturen tegen te gaan. Bovendien is het ontworpen om verder te gaan dan de eerste diesel, dus het bestaat uit: aanvullende toevoegingen die het mogelijk maken om de wrijving in de motor verder te verminderen en zo de prestaties te verbeteren.

Weiterlesen:
Indicatielampje veiligheidsgordel blijft branden op mijn Volkswagen Multivan

Welke brandstof kiezen voor Volkswagen Multivan benzine?

We gaan nu verder met het meer complexe deel van de brandstoffen voor Volkswagen Multivan , in werkelijkheid is het belangrijk om te weten dat u op basis van het jaar van uw Volkswagen Multivan niet alle brandstoffen aan de pomp kunt gebruiken, hier is de lijst met beschikbare brandstoffen voor Volkswagen Multivan-benzine en hun specifieke kenmerken.

SP95 E5 benzine brandstof voor Volkswagen Multivan

De brandstof die het meest wordt gebruikt door eigenaren van Volkswagen Multivan-benzine, komt overeen met de meeste benzineauto’s uitgebracht na 1991 , het is het goedkoopst en bevat al voldoende toevoegingen om uw motor in goede staat te houden.

SP95 E10 brandstof voor Volkswagen Multivan

Iets duurder dan zijn vorige versie, de SP95 E10 verschilt van de andere versie door de aanwezigheid van ethanol in een hoeveelheid van ongeveer 10% , wat het een lagere geeft verspreiding van broeikasgassen , het is echter alleen bruikbaar door Volkswagen Multivan ontworpen na 2000. .

Brandstof SP98 E5 voor Volkswagen Multivan

Het is DE brandstof bij uitstek voor Volkswagen Multivan benzine , in werkelijkheid maakt de samenstelling het mogelijk om tot 99% van de interne afzettingen in verband met de verbranding van de motor te verwijderen , het is mogelijk om het te gebruiken voor alle auto’s die: dateert uit 1991, maar is daarentegen wel de duurste van al die beschikbaar zijn .

E85 superethanol brandstof, E85

De laatste beschikbare brandstof voor uw Volkswagen Multivan is E85 superethanol, het is gemaakt van 85% bio-ethanol en slechts 15 van SP95 , waardoor het de minder vervuilende brandstof, bovendien de goedkoopste dankzij fiscale voordelen. . Het kan echter wel worden gebruikt ALLEEN door Volkswagen Multivan met het “Flex-Fuel” systeem , controleer voor gebruik of de jouwe geschikt is.

Weiterlesen:
Mijn Volkswagen Multivan trekt naar rechts, wat te doen?

Indien u nog vragen heeft over de Volkswagen Multivan, aarzel dan niet om onze Volkswagen Multivan categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector