Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Welke brandstof voor Volkswagen Passat 7 ?

Of u nu net een nieuw voertuig heeft gekocht, er een heeft geleasd voor een reis van welke aard dan ook, of u zich gewoon afvraagt, Wat is de beste brandstof voor uw Volkswagen Passat 7? Naar de benzinepomp gaan is voor de meesten van ons vaak een dilemma, daarom zullen we in dit artikel proberen je te helpen te weten welke brandstof kiezen voor uw Volkswagen Passat 7? Om dit te doen, zullen we eerst kijken naar de verschillende soorten brandstof voor Volkswagen Passat 7 diesel, en ten tweede, welke brandstof kies je voor een Volkswagen Passat 7 benzine .

Welke brandstof te gebruiken voor Volkswagen Passat 7 diesel?

Daarom richten we ons eerst op de brandstof voor de Volkswagen Passat 7 met dieselmotor. Het is essentieel om te weten dat u, in tegenstelling tot benzinemotoren, geluk heeft, dat alle brandstoffen compatibel zijn met uw motor en dat u geen risico neemt om de ene brandstof boven de andere te verkiezen. Er zijn echter verschillen tussen de twee soorten diesel die u bij de benzinepomp vindt en we zullen nu ontdekken hoe ze verschillen.

Premium dieselbrandstof voor Volkswagen Passat 7 of B7 diesel

Dus we beginnen met de premium dieselbrandstof voor Volkswagen Passat 7 , deze diesel is degene die we ontdekken tegen de prijs van de goedkoopste , het is dan ook eigenlijk de beste onder de Volkswagen Passat 7 automobilisten . Naast de aantrekkelijke prijs, is het gemaakt van additieven zoals corrosiewerende middelen of andere reinigingsmiddelen die dat wel zullen doen verleng de levensduur van uw motor en uw opname . Het kan tot 7% ​​biobrandstof bevatten.

Weiterlesen:
Volkswagen Passat DIE problemen met stationair draaien hebben

Uitstekende dieselbrandstof voor Volkswagen Passat 7 of diesel B10

.

Excellium dieselbrandstof voor Volkswagen Passat 7 of B10 ook bekend als diesel voor extreme kou omdat er in de winter specifieke additieven worden aangebracht om de wintertemperaturen tegen te gaan. Bovendien is het ontwikkeld om verder te gaan dan de eerste diesel, dus het is samengesteld uit: aanvullende toevoegingen die het mogelijk maken om de wrijving in de motoreenheid verder te verminderen en zo de prestaties te verbeteren.

Welke brandstof kiezen voor Volkswagen Passat 7 benzine?

We gaan nu verder met het meer complexe deel van de brandstoffen voor Volkswagen Passat 7 , in werkelijkheid is het essentieel om te weten dat u, afhankelijk van het jaar van uw Volkswagen Passat 7, niet alle brandstoffen aan de pomp kunt gebruiken, hier is de lijst met beschikbare brandstoffen voor Volkswagen Passat 7-benzine en hun specifieke kenmerken.

SP95 E5 benzine brandstof voor Volkswagen Passat 7

De brandstof die het meest wordt gebruikt door Volkswagen Passat 7-benzinebezitters, komt overeen met de meeste benzineauto’s uitgebracht na 1991 , het is het goedkoopst en bevat al voldoende toevoegingen om uw motor in goede staat te houden.

SP95 E10 brandstof voor Volkswagen Passat 7

Iets duurder dan zijn vorige versie, de SP95 E10 verschilt van de andere versie door de aanwezigheid van ethanol in een hoeveelheid van ongeveer 10% , wat het een lagere geeft verspreiding van broeikasgassen , het is toch alleen bruikbaar door Volkswagen Passat 7 ontworpen na 2000. .

Brandstof SP98 E5 voor Volkswagen Passat 7

Het is DE brandstof bij uitstek voor Volkswagen Passat 7 benzine , in werkelijkheid maakt de samenstelling het mogelijk om tot 99% van de interne afzettingen te verwijderen die zijn verbonden met de verbranding van de motoreenheid , het is mogelijk om het te gebruiken voor alle auto’s die: dateert uit 1991, maar is daarentegen wel de duurste van al die beschikbaar zijn .

Weiterlesen:
Hoe lees ik foutcode op Volkswagen Passat?

E85 superethanol brandstof, E85

Laatste beschikbare brandstof voor uw Volkswagen Passat 7 is E85 superethanol, het is gemaakt van 85% bio-ethanol en slechts 15 van SP95 , waardoor het de minder vervuilende brandstof, bovendien is het de goedkoopste dankzij fiscale voordelen. . Toch kan het worden gebruikt ALLEEN door Volkswagen Passat 7 met het “Flex-Fuel” systeem , controleer voor gebruik of de uwe compatibel is.

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Passat 7 in de categorie Volkswagen Passat 7.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector