Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Welke brandstof voor Volkswagen Passat 8 ?

Als je net een nieuwe auto hebt gekocht, er een hebt geleasd voor een reis van welke aard dan ook, of als je het gewoon wilt weten, Wat is de beste brandstof voor uw Volkswagen Passat 8? Naar de benzinepomp gaan is voor de meesten van ons vaak een dilemma, daarom zullen we vandaag proberen u te helpen weten welke brandstof kiezen voor uw Volkswagen Passat 8? Hiervoor zullen we eerst kijken naar de verschillende soorten brandstof voor Volkswagen Passat 8 diesel, en bovendien, welke brandstof te kiezen voor een Volkswagen Passat 8 benzine .

Welke brandstof te gebruiken voor Volkswagen Passat 8 diesel?

Daarom kijken we eerst naar de brandstof voor de Volkswagen Passat 8 met dieselmotor. Het is noodzakelijk om te weten dat je, in tegenstelling tot benzinemotoren, geluk hebt, alle brandstoffen passen bij jouw motor en je neemt geen risico om de ene brandstof boven de andere te verkiezen. Er zijn echter verschillen tussen de twee soorten diesel die u bij de benzinepomp vindt en we zullen nu ontdekken hoe ze verschillen.

Premium dieselbrandstof voor Volkswagen Passat 8 of B7 diesel

Dus we beginnen met de premium dieselbrandstof voor Volkswagen Passat 8 , deze diesel is degene die we vinden tegen de prijs van de goedkoopste , het is dan ook de meest populaire onder Volkswagen Passat 8-automobilisten . Naast zijn aantrekkelijke prijs bestaat het uit additieven zoals corrosiewerende middelen of andere reinigingsmiddelen die dat wel zullen doen verleng de levensduur van uw motor en uw opname . Het kan tot 7% ​​biobrandstof bevatten.

Weiterlesen:
Het indicatielampje van de veiligheidsgordel blijft branden op mijn Volkswagen Passat

Uitstekende dieselbrandstof voor Volkswagen Passat 8 of diesel B10

.

Excellium dieselbrandstof voor Volkswagen Passat 8 of B10 ook bekend als diesel voor extreme kou omdat in de winter bepaalde toevoegingen worden toegevoegd om de wintertemperaturen tegen te gaan. Bovendien is hij gemaakt om verder te gaan dan de eerste diesel, dus hij bestaat uit aanvullende toevoegingen die het mogelijk maken om de wrijving in de motor verder te verminderen en zo de prestaties te verbeteren.

Welke brandstof kiezen voor Volkswagen Passat 8 benzine?

We gaan nu verder met het meer technische deel van de brandstoffen voor Volkswagen Passat 8 , in werkelijkheid is het noodzakelijk om te weten dat u volgens het jaar van uw Volkswagen Passat 8 niet alle brandstoffen aan de pomp kunt gebruiken, hier is de lijst met beschikbare brandstoffen voor Volkswagen Passat 8-benzine en hun specifieke kenmerken.

SP95 E5 benzine brandstof voor Volkswagen Passat 8

De brandstof die het meest wordt gebruikt door Volkswagen Passat 8-benzinebezitters, komt overeen met de meeste benzineauto’s uitgebracht na 1991 , het is de goedkoopste en bestaat al uit voldoende toevoegingen om uw motor in goede staat te houden.

SP95 E10 brandstof voor Volkswagen Passat 8

Iets duurder dan zijn vorige versie, de SP95 E10 verschilt van de andere versie door de aanwezigheid van ethanol in een hoeveelheid van ongeveer 10% , wat het een lagere geeft diffusie van broeikasgassen , het is toch alleen bruikbaar door Volkswagen Passat 8 uitgevonden na 2000. .

Brandstof SP98 E5 voor Volkswagen Passat 8

Het is DE brandstof bij uitstek voor Volkswagen Passat 8 benzine , in werkelijkheid laat de samenstelling het toe om tot 99% van de interne afzettingen te verwijderen die verband houden met de verbranding van de motor , het is mogelijk om het te gebruiken voor alle auto’s die: dateren uit 1991, maar het is wel de duurste van alle beschikbare .

Weiterlesen:
Hoe de remblokken van mijn Volkswagen Passat 8 vervangen?

E85 superethanol brandstof, E85

Laatste beschikbare brandstof voor uw Volkswagen Passat 8 is E85 superethanol, het is gemaakt van 85% bio-ethanol en slechts 15 van SP95 , waardoor het de minder vervuilende brandstof, bovendien is het de goedkoopste dankzij fiscale voordelen. . Het kan echter wel worden gebruikt JUST by Volkswagen Passat 8 met het “Flex-Fuel” systeem , controleer voor gebruik of de jouwe geschikt is.

Mocht u nog vragen hebben over de Volkswagen Passat 8, aarzel dan niet om onze Volkswagen Passat 8 categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector