Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Welke brandstof voor Volkswagen Passat?

Als je net een nieuwe auto hebt gekocht, er een hebt geleasd voor een reis van welke aard dan ook, of als je je vraagtekens plaatst, Wat is de beste brandstof voor uw Volkswagen Passat? Naar de benzinepomp gaan is voor de meesten van ons vaak een dilemma, daarom zullen we in dit artikel proberen je te helpen te weten welke brandstof kiezen voor uw Volkswagen Passat ? Om dit te doen, zullen we eerst kijken naar de verschillende soorten brandstof voor Volkswagen Passat-diesel, en bovendien, welke brandstof te kiezen voor een Volkswagen Passat benzine .

Welke brandstof te gebruiken voor Volkswagen Passat diesel?

We beginnen dus met te kijken naar de brandstof voor de dieselaangedreven Volkswagen Passat. Het is essentieel om te weten dat u in tegenstelling tot benzinemotoren geluk heeft, alle brandstoffen passen bij uw motor en u neemt geen risico om de ene brandstof boven de andere te verkiezen. Desalniettemin zijn er verschillen tussen de twee soorten diesel die u aan de benzinepomp vindt en we zullen nu ontdekken hoe ze verschillen.

Premium dieselbrandstof voor Volkswagen Passat of B7 diesel

Dus we beginnen met de premium dieselbrandstof voor Volkswagen Passat , deze diesel is degene die we vinden tegen de prijs van de goedkoopste , het is daarom noodzakelijkerwijs het populairst onder Volkswagen Passat-rijders . Naast zijn aantrekkelijke prijs bestaat het uit additieven zoals corrosiewerende middelen of andere reinigingsmiddelen die dat wel zullen doen de levensduur van uw motoreenheid en uw opname te verbeteren . Het kan tot 7% ​​biobrandstof bevatten.

Weiterlesen:
Injectieprobleem Volkswagen Passat 8, wat te doen?

Uitstekende dieselbrandstof voor Volkswagen Passat of diesel B10

.

Excellium dieselbrandstof voor Volkswagen Passat of B10 wordt ook genoemd diesel voor extreme kou omdat in de winter specifieke toevoegingen zijn geïntegreerd om de wintertemperaturen tegen te gaan. Bovendien is het gemaakt om de eerste diesel te overtreffen, dus het is samengesteld uit aanvullende toevoegingen die het mogelijk maken om de wrijving in de motoreenheid verder te verminderen en zo de prestaties te verbeteren.

Welke brandstof kiezen voor Volkswagen Passat benzine?

We gaan nu verder met het meer technische deel van de brandstoffen voor Volkswagen Passat het is zelfs essentieel om te weten dat u, afhankelijk van het jaar van uw Volkswagen Passat, niet alle brandstoffen die bij de pomp aanwezig zijn kunt gebruiken, hier is de lijst met beschikbare brandstoffen voor Volkswagen Passat-benzine en hun specifieke kenmerken.

SP95 E5 benzine voor Volkswagen Passat

De brandstof die het meest wordt gebruikt door eigenaren van Volkswagen Passat-benzine, komt overeen met de meeste benzineauto’s uitgebracht na 1991 , het is het meest betaalbaar en bevat al voldoende toevoegingen om uw motorunit in goede staat te houden.

SP95 E10 brandstof voor Volkswagen Passat

Iets duurder dan zijn vorige versie, de SP95 E10 verschilt van de andere versie door de aanwezigheid van ethanol in een hoeveelheid van ongeveer 10% , wat het een lagere geeft diffusie van broeikasgassen , het is toch alleen bruikbaar door Volkswagen Passat uitgevonden na 2000. .

Brandstof SP98 E5 voor Volkswagen Passat

Het is DE brandstof bij uitstek voor Volkswagen Passat benzine in feite maakt de samenstelling het mogelijk om tot 99% van de interne afzettingen te verwijderen die verband houden met de verbranding van de motoreenheid , het is mogelijk om het te gebruiken voor alle auto’s die: dateren uit 1991, maar het is wel de duurste van alle beschikbare .

Weiterlesen:
Motorlampje blijft branden Volkswagen Passat 7

E85 superethanol brandstof, E85

De laatste beschikbare brandstof voor uw Volkswagen Passat is E85 superethanol samengesteld uit 85% bio-ethanol en slechts 15% SP95 , waardoor het de minder vervuilende brandstof, bovendien is het de goedkoopste dankzij fiscale voordelen. . Het kan echter wel worden gebruikt JUST by Volkswagen Passat met het “Flex-Fuel” systeem , controleer voor gebruik of de jouwe geschikt is.

Als u nog vragen heeft over de Volkswagen Passat, aarzel dan niet om onze categorie Volkswagen Passat te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector