Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Welke brandstof voor Volkswagen Rabbit?

Of je nu net een nieuw voertuig hebt gekocht, er een hebt gehuurd voor een reis van welke aard dan ook, of je vraagtekens zet, Wat is de beste brandstof voor uw Volkswagen Rabbit? Naar de benzinepomp gaan is over het algemeen een dilemma voor de meesten van ons, daarom zullen we in dit artikel proberen u te helpen te weten welke brandstof te kiezen voor uw Volkswagen Rabbit? Hiervoor zullen we eerst kijken naar de verschillende soorten brandstof voor Volkswagen Rabbit diesel, en ten tweede: welke brandstof te kiezen voor een Volkswagen Rabbit benzine .

Welke brandstof te gebruiken voor Volkswagen Rabbit diesel?

Dus beginnen we met kijken naar brandstof voor de dieselaangedreven Volkswagen Rabbit. Het is noodzakelijk om te weten dat in tegenstelling tot benzinemotoren je geluk hebt, alle brandstoffen bij je motor passen en je geen risico neemt bij het kiezen van de ene brandstof boven de andere. Desalniettemin zijn er verschillen tussen de twee soorten diesel die je bij de benzinepomp aantreft en we gaan nu ontdekken hoe ze verschillen.

Premium dieselbrandstof voor Volkswagen Rabbit of B7 diesel

Dus we beginnen met de premium dieselbrandstof voor Volkswagen Rabbit , deze diesel is degene die we vinden tegen de prijs van de goedkoopste , het is daarom noodzakelijkerwijs de beste onder Volkswagen Rabbit-automobilisten . Naast zijn aantrekkelijke prijs, is het gemaakt van additieven zoals corrosiewerende middelen of andere reinigingsmiddelen die dat wel zullen doen verleng de levensduur van uw motor en uw opname . Het kan tot 7% ​​biobrandstof bevatten.

Weiterlesen:
Hoe klap ik de achterbank neer in mijn Volkswagen Rabbit?

Uitstekende dieselbrandstof voor Volkswagen Rabbit of diesel B10

.

Excellium dieselbrandstof voor Volkswagen Rabbit of B10 wordt ook genoemd diesel voor extreme kou omdat in de winter specifieke toevoegingen zijn geïntegreerd om de wintertemperaturen tegen te gaan. Bovendien is hij ontworpen om de eerste diesel te overtreffen, dus hij bestaat uit aanvullende toevoegingen die het mogelijk maken om de wrijving in de motor verder te verminderen en zo de prestaties te verbeteren.

Welke brandstof kiezen voor Volkswagen Rabbit benzine?

We gaan nu verder met het meer complexe deel van de brandstoffen voor Volkswagen Rabbit , in feite is het noodzakelijk om te weten dat u op basis van het jaar van uw Volkswagen Rabbit niet alle brandstoffen die bij de pomp aanwezig zijn kunt gebruiken, hier is de lijst met beschikbare brandstoffen voor Volkswagen Rabbit-benzine en hun specifieke kenmerken.

SP95 E5 benzine voor Volkswagen Rabbit

De brandstof die het meest wordt gebruikt door bezitters van een Volkswagen Rabbit-benzine, komt overeen met de meeste benzinevoertuigen uitgebracht na 1991 , het is de goedkoopste en bevat al voldoende toevoegingen om uw motor in goede staat te houden.

SP95 E10 brandstof voor Volkswagen Rabbit

Iets duurder dan zijn vorige versie, de SP95 E10 verschilt van de andere versie door de aanwezigheid van ethanol in een hoeveelheid van ongeveer 10% , wat het een lagere geeft verspreiding van broeikasgassen , het is echter alleen bruikbaar door Volkswagen Rabbit uitgevonden na 2000. .

Brandstof SP98 E5 voor Volkswagen Rabbit

Het is DE brandstof bij uitstek voor Volkswagen Rabbit benzine , in feite maakt de samenstelling het mogelijk om tot 99% van de interne afzettingen te verwijderen die verband houden met de verbranding van de motor , is het mogelijk om het te gebruiken voor alle voertuigen die dateert uit 1991, maar is daarentegen wel de duurste van al die beschikbaar zijn .

Weiterlesen:
Hoe koppel ik de batterij van mijn Volkswagen Rabbit los?

E85 superethanol brandstof, E85

De laatste beschikbare brandstof voor uw Volkswagen Rabbit is E85 superethanol gemaakt van 85% bio-ethanol en slechts 15 van SP95 , waardoor het de minder vervuilende brandstof, bovendien is het de goedkoopste dankzij fiscale voordelen. . Het kan echter wel worden gebruikt JUST by Volkswagen Rabbit met het «Flex-Fuel» -systeem , controleer voor gebruik of de jouwe geschikt is.

Als je nog vragen hebt over de Volkswagen Rabbit, aarzel dan niet om onze categorie Volkswagen Rabbit te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector