Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Welke brandstof voor Volkswagen Routan?

Als u net een nieuw voertuig heeft gekocht, er een heeft geleasd voor een reis van welke aard dan ook, of als u het gewoon wilt weten, Wat is de beste brandstof voor uw Volkswagen Routan? Naar de benzinepomp gaan is voor de meesten van ons vaak een dilemma, daarom zullen we in dit artikel proberen je te helpen te weten welke brandstof te kiezen voor uw Volkswagen Routan? Om dit te doen, zullen we eerst kijken naar de verschillende soorten brandstof voor Volkswagen Routan diesel, en bovendien, welke brandstof te kiezen voor een Volkswagen Routan benzine .

Welke brandstof te gebruiken voor Volkswagen Routan diesel?

Daarom beginnen we met het focussen op brandstof voor de dieselaangedreven Volkswagen Routan. Het is essentieel om te weten dat in tegenstelling tot benzinemotoren u geluk heeft, alle brandstoffen compatibel zijn met uw motor en u geen risico neemt bij het kiezen van de ene brandstof boven de andere. Desalniettemin zijn er verschillen tussen de twee soorten diesel die u bij de benzinepomp aantreft en we zullen nu zien hoe ze verschillen.

Premium dieselbrandstof voor Volkswagen Routan of B7 diesel

Dus we beginnen met de premium dieselbrandstof voor Volkswagen Routan , deze diesel is degene die we ontdekken tegen de prijs van de goedkoopste , het is daarom noodzakelijkerwijs de beste onder Volkswagen Routan-rijders . Naast de aantrekkelijke prijs, is het gemaakt van additieven zoals corrosiewerende middelen of andere reinigingsmiddelen die dat wel zullen doen de levensduur van uw motoreenheid en uw opname te verbeteren . Het kan tot 7% ​​biobrandstof bevatten.

Weiterlesen:
Waar vind je een blinkerzekering op Volkswagen Routan?

Uitstekende dieselbrandstof voor Volkswagen Routan of diesel B10

.

Excellium dieselbrandstof voor Volkswagen Routan of B10 wordt ook genoemd diesel voor extreme kou omdat in de winter bepaalde toevoegingen worden toegevoegd om de wintertemperaturen tegen te gaan. Verder is hij ontwikkeld om de eerste diesel te overtreffen, dus hij bestaat uit aanvullende toevoegingen die het mogelijk maken om de wrijving in de motoreenheid verder te verminderen en zo de prestaties te verbeteren.

Welke brandstof moet ik kiezen voor Volkswagen Routan benzine?

We gaan nu verder met het meer technische deel van de brandstoffen voor Volkswagen Routan , in werkelijkheid is het essentieel om te weten dat u op basis van het jaar van uw Volkswagen Routan niet de mogelijkheid zult hebben om alle bij de pomp aanwezige brandstoffen te gebruiken, hier is de lijst met beschikbare brandstoffen voor Volkswagen Routan-benzine en hun specifieke kenmerken.

SP95 E5 benzine voor Volkswagen Routan

De brandstof die het meest wordt gebruikt door bezitters van Volkswagen Routan-benzine, komt overeen met de meeste benzinevoertuigen uitgebracht na 1991 , het is het meest betaalbaar en bestaat al uit voldoende toevoegingen om uw motorunit in goede staat te houden.

SP95 E10 brandstof voor Volkswagen Routan

Iets duurder dan zijn vorige versie, de SP95 E10 verschilt van de andere versie door de aanwezigheid van ethanol in een hoeveelheid van ongeveer 10% , wat het een lagere geeft diffusie van broeikasgassen , het is toch alleen bruikbaar door Volkswagen Routan uitgevonden na 2000. .

Brandstof SP98 E5 voor Volkswagen Routan

Het is DE brandstof bij uitstek voor Volkswagen Routan benzine , in werkelijkheid laat de samenstelling het toe om tot 99% van de interne afzettingen in verband met de verbranding van de motor te verwijderen , is het mogelijk om het te gebruiken voor alle voertuigen die dateert uit 1991, maar is daarentegen wel de duurste van al die beschikbaar zijn .

Weiterlesen:
Hoe de achterbank Volkswagen Routan verwijderen?

E85 superethanol brandstof, E85

De laatste beschikbare brandstof voor uw Volkswagen Routan is E85 superethanol gemaakt van 85% bio-ethanol en slechts 15 van SP95 , waardoor het de minder vervuilende brandstof, bovendien is het de goedkoopste dankzij fiscale voordelen. . Toch kan het worden gebruikt ALLEEN door Volkswagen Routan met het “Flex-Fuel” -systeem , controleer voor gebruik of de uwe compatibel is.

Voor meer tips over de Volkswagen Routan, neem een ​​kijkje in de categorie Volkswagen Routan.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector