Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Welke brandstof voor Volkswagen Scirocco?

Of u nu net een nieuwe auto heeft gekocht, er een heeft geleasd voor een reis van welke aard dan ook, of gewoon aan Wat is de beste brandstof voor uw Volkswagen Scirocco? Naar de benzinepomp gaan is voor de meesten van ons vaak een dilemma, daarom zullen we vandaag proberen u te helpen te weten welke brandstof kiezen voor uw Volkswagen Scirocco? Hiervoor zullen we eerst kijken naar de verschillende soorten brandstof voor Volkswagen Scirocco-diesel, en bovendien, welke brandstof kies je voor een Volkswagen Scirocco benzine .

Welke brandstof te gebruiken voor Volkswagen Scirocco diesel?

Dus we beginnen met te kijken naar de brandstof voor de diesel-aangedreven Volkswagen Scirocco. Het is essentieel om te weten dat u in tegenstelling tot benzinemotoren geluk heeft, alle brandstoffen passen bij uw motor en u neemt geen risico door de ene brandstof boven de andere te verkiezen. Desalniettemin zijn er verschillen tussen de twee soorten diesel die u bij de benzinepomp vindt en we zullen nu ontdekken hoe ze verschillen.

Premium dieselbrandstof voor Volkswagen Scirocco of B7 diesel

Dus we beginnen met de premium dieselbrandstof voor Volkswagen Scirocco , deze diesel is degene die we vinden tegen de prijs van de goedkoopste , het is dus eigenlijk de beste onder Volkswagen Scirocco-automobilisten . Naast zijn aantrekkelijke prijs, bestaat het uit additieven zoals corrosiewerende middelen of andere wasmiddelen die dat wel zullen doen verbeter de levensduur van uw motor en uw toelating . Het kan tot 7% ​​biobrandstof bevatten.

Uitstekende dieselbrandstof voor Volkswagen Scirocco of diesel B10

.

Excellium dieselbrandstof voor Volkswagen Scirocco of B10 is zo bekend als diesel voor extreme kou omdat er in de winter specifieke additieven worden aangebracht om de wintertemperaturen tegen te gaan. Bovendien is het geïntroduceerd om de eerste diesel in te halen, dus het bestaat uit: extra additieven die het mogelijk maken om de wrijving in de motor verder te verminderen en zo de prestaties te verbeteren.

Weiterlesen:
Hoe de kentekenplaatlamp Volkswagen Scirocco vervangen?

Welke brandstof kiezen voor Volkswagen Scirocco benzine?

We gaan nu verder met het meer complexe deel van de brandstoffen voor Volkswagen Scirocco , in werkelijkheid is het essentieel om te weten dat u op basis van het jaar van uw Volkswagen Scirocco niet alle brandstoffen aan de pomp kunt gebruiken, hier is de lijst met beschikbare brandstoffen voor Volkswagen Scirocco-benzine en hun specifieke kenmerken.

SP95 E5 benzine brandstof voor Volkswagen Scirocco

De brandstof die het meest wordt gebruikt door Volkswagen Scirocco-benzinebezitters, komt overeen met de meeste benzinevoertuigen uitgebracht na 1991 , het is het minst duur en bestaat al uit voldoende toevoegingen om uw motor in goede staat te houden.

SP95 E10 brandstof voor Volkswagen Scirocco

Iets duurder dan zijn vorige versie, de SP95 E10 verschilt van de andere versie door de aanwezigheid van ethanol in een hoeveelheid van ongeveer 10% , wat het een lagere geeft diffusie van broeikasgassen , het is toch alleen bruikbaar door Volkswagen Scirocco ontworpen na 2000. .

Brandstof SP98 E5 voor Volkswagen Scirocco

Het is DE brandstof bij uitstek voor Volkswagen Scirocco benzine , in werkelijkheid laat de samenstelling het toe om tot 99% van de interne afzettingen in verband met de verbranding van de motor te verwijderen , is het mogelijk om het te gebruiken voor alle voertuigen die dateren uit 1991, maar het is wel de duurste van alle beschikbare .

E85 superethanol brandstof, E85

Laatste beschikbare brandstof voor uw Volkswagen Scirocco is E85 superethanol, het is gemaakt van 85% bio-ethanol en slechts 15 van SP95 , waardoor het de minder vervuilende brandstof, bovendien is het de goedkoopste dankzij fiscale voordelen. . Toch kan het worden gebruikt ALLEEN door Volkswagen Scirocco met het “Flex-Fuel” systeem , controleer voor gebruik of de jouwe geschikt is.

Weiterlesen:
Hoe de airconditioning op een Volkswagen Scirocco aan te zetten?

Indien u nog bijkomende vragen heeft over de Volkswagen Scirocco, aarzel dan niet om onze Volkswagen Scirocco categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector