Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Welke brandstof voor Volkswagen T-Cross?

Als u net een nieuwe auto heeft gekocht, er een heeft gehuurd voor een reis van welke aard dan ook, of u zich gewoon afvraagt, Wat is de beste brandstof voor uw Volkswagen T-Cross? Naar de benzinepomp gaan is voor de meesten van ons vaak een dilemma, daarom zullen we in dit artikel proberen je te helpen te weten welke brandstof kiest u voor uw Volkswagen T-Cross? Om dit te doen, zullen we eerst kijken naar de verschillende soorten brandstof voor Volkswagen T-Cross diesel, en ten tweede, welke brandstof te kiezen voor een Volkswagen T-Cross benzine .

Welke brandstof te gebruiken voor Volkswagen T-Cross-diesel?

Daarom richten we ons eerst op de brandstof voor de dieselaangedreven Volkswagen T-Cross. Het is belangrijk om te weten dat u in tegenstelling tot benzinemotoren geluk heeft, alle brandstoffen zijn compatibel met uw motor en u neemt geen risico om de ene brandstof boven de andere te verkiezen. Er zijn echter verschillen tussen de twee soorten diesel die je aan de benzinepomp vindt en we zullen nu ontdekken hoe ze verschillen.

Premium dieselbrandstof voor Volkswagen T-Cross of B7 diesel

Dus we beginnen met de premium dieselbrandstof voor Volkswagen T-Cross , deze diesel is degene die we vinden tegen de prijs van de goedkoopste , het is daarom noodzakelijkerwijs de meest populaire onder Volkswagen T-Cross-automobilisten . Naast zijn aantrekkelijke prijs, bestaat het uit additieven zoals corrosiewerende middelen of andere reinigingsmiddelen die dat wel zullen doen de levensduur van uw motoreenheid en uw opname te verbeteren . Het kan tot 7% ​​biobrandstof bevatten.

Weiterlesen:
Aarzeling bij acceleratie Volkswagen T-Cross

Uitstekende dieselbrandstof voor Volkswagen T-Cross of diesel B10

.

Excellium dieselbrandstof voor Volkswagen T-Cross of B10 is zo bekend als diesel voor extreme kou omdat tijdens de winter bepaalde additieven worden geïntegreerd om de wintertemperaturen tegen te gaan. Bovendien is het ontworpen om de eerste diesel te overtreffen, dus het bestaat uit: aanvullende toevoegingen die het mogelijk maken om de wrijving in de motoreenheid verder te verminderen en zo de prestaties te verbeteren.

Welke brandstof kiezen voor Volkswagen T-Cross benzine?

We gaan nu verder met het meer complexe deel van de brandstoffen voor Volkswagen T-Cross , in feite is het belangrijk om te weten dat u, afhankelijk van het jaar van uw Volkswagen T-Cross, niet alle brandstoffen aan de pomp kunt gebruiken, hier is de lijst met beschikbare brandstoffen voor Volkswagen T-Cross benzine en hun bijzonderheden.

SP95 E5 benzine brandstof voor Volkswagen T-Cross

De brandstof die het meest wordt gebruikt door eigenaren van Volkswagen T-Cross-benzine, komt overeen met de meeste benzineauto’s uitgebracht na 1991 , het is het goedkoopst en bestaat al uit voldoende toevoegingen om uw motorunit in goede staat te houden.

SP95 E10 brandstof voor Volkswagen T-Cross

Iets duurder dan zijn vorige versie, de SP95 E10 verschilt van de andere versie door de aanwezigheid van ethanol in een hoeveelheid van ongeveer 10% , wat het een lagere geeft diffusie van broeikasgassen , het is toch alleen bruikbaar door Volkswagen T-Cross uitgevonden na 2000. .

Brandstof SP98 E5 voor Volkswagen T-Cross

Het is DE brandstof bij uitstek voor Volkswagen T-Cross benzine , in feite maakt de samenstelling het mogelijk om tot 99% van de interne afzettingen te verwijderen die zijn verbonden met de verbranding van de motoreenheid , het is mogelijk om het te gebruiken voor alle auto’s die: dateren uit 1991, maar het is niettemin de duurste van alle beschikbare .

Weiterlesen:
Hoe Volkswagen T-Cross handmatig te vergrendelen?

E85 superethanol brandstof, E85

Laatste beschikbare brandstof voor uw Volkswagen T-Cross is E85 superethanol, het is samengesteld uit 85% bio-ethanol en slechts 15% SP95 , waardoor het de minder vervuilende brandstof, bovendien de goedkoopste dankzij fiscale voordelen. . Het kan echter wel worden gebruikt ALLEEN door Volkswagen T-Cross met het “Flex-Fuel” systeem , controleer voor gebruik of de jouwe compatibel is.

Indien u nog vragen heeft over de Volkswagen T-Cross, aarzel dan niet om onze categorie Volkswagen T-Cross te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector