Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Welke brandstof voor Volkswagen T-roc ?

Als je net een nieuwe auto hebt gekocht, er een hebt gehuurd voor een reis van welke aard dan ook, of er gewoon aan denkt, Wat is de beste brandstof voor uw Volkswagen T-roc? Naar de benzinepomp gaan is over het algemeen een dilemma voor de meesten van ons, daarom zullen we in dit artikel proberen u te helpen te weten welke brandstof kiest u voor uw Volkswagen T-roc? Om dit te doen, zullen we eerst kijken naar de verschillende soorten brandstof voor Volkswagen T-roc diesel, en ten tweede, welke brandstof te kiezen voor een Volkswagen T-roc benzine .

Welke brandstof te gebruiken voor Volkswagen T-roc diesel?

Daarom richten we ons eerst op de brandstof voor de dieselaangedreven Volkswagen T-roc. Het is noodzakelijk om te weten dat u in tegenstelling tot benzinemotoren geluk heeft, alle brandstoffen passen bij uw motor en u neemt geen risico door de ene brandstof boven de andere te verkiezen. Desalniettemin zijn er verschillen tussen de twee soorten diesel die u bij de benzinepomp vindt en we zullen nu zien hoe ze verschillen.

Premium dieselbrandstof voor Volkswagen T-roc of B7 diesel

Dus we beginnen met de premium dieselbrandstof voor Volkswagen T-roc , deze diesel is degene die we vinden tegen de prijs van de goedkoopste , het is dus eigenlijk de beste onder Volkswagen T-roc-automobilisten . Naast zijn aantrekkelijke prijs, bestaat het uit additieven zoals corrosiewerende middelen of andere wasmiddelen die dat wel zullen doen verleng de levensduur van uw motor en uw opname . Het kan tot 7% ​​biobrandstof bevatten.

Weiterlesen:
Hoe de koplampen op Volkswagen T-roc afstellen?

Uitstekende dieselbrandstof voor Volkswagen T-roc of diesel B10

.

Excellium dieselbrandstof voor Volkswagen T-roc of B10 is zo bekend als diesel voor extreme kou omdat tijdens de winter bepaalde additieven worden geïntegreerd om de wintertemperaturen tegen te gaan. Bovendien is het geïntroduceerd om de eerste diesel te overtreffen, dus het bestaat uit: aanvullende toevoegingen die het mogelijk maken om de wrijving in de motoreenheid verder te verminderen en zo de prestaties te verbeteren.

Welke brandstof kiezen voor Volkswagen T-roc benzine?

We gaan nu verder met het meer complexe deel van de brandstoffen voor Volkswagen T-roc , in werkelijkheid is het noodzakelijk om te weten dat u volgens het jaar van uw Volkswagen T-roc niet in staat zult zijn om alle aanwezige brandstoffen aan de pomp te gebruiken, hier is de lijst met beschikbare brandstoffen voor Volkswagen T-roc benzine en hun bijzonderheden.

SP95 E5 benzine brandstof voor Volkswagen T-roc

De brandstof die het meest wordt gebruikt door eigenaren van Volkswagen T-roc-benzine, komt overeen met de meeste benzineauto’s uitgebracht na 1991 , het is de goedkoopste en bevat al voldoende toevoegingen om uw motorunit in goede staat te houden.

SP95 E10 brandstof voor Volkswagen T-roc

Iets duurder dan zijn vorige versie, de SP95 E10 verschilt van de andere versie door de aanwezigheid van ethanol in een hoeveelheid van ongeveer 10% , wat het een lagere geeft verspreiding van broeikasgassen , het is echter alleen bruikbaar door Volkswagen T-roc uitgevonden na 2000. .

Brandstof SP98 E5 voor Volkswagen T-roc

Het is DE brandstof bij uitstek voor Volkswagen T-roc benzine , in werkelijkheid maakt de samenstelling het mogelijk om tot 99% van de interne afzettingen in verband met de verbranding van de motor te verwijderen , het is mogelijk om het te gebruiken voor alle auto’s die: dateren uit 1991, maar het is niettemin de duurste van alle beschikbare .

Weiterlesen:
Wanneer het roetfilter van Volkswagen T-roc vervangen?

E85 superethanol brandstof, E85

De laatste beschikbare brandstof voor uw Volkswagen T-roc is E85 superethanol, het is gemaakt van 85% bio-ethanol en slechts 15 van SP95 , waardoor het de minder vervuilende brandstof, bovendien is het de goedkoopste dankzij fiscale voordelen. . Toch kan het worden gebruikt JUST by Volkswagen T-roc met het “Flex-Fuel” systeem , controleer voor gebruik of de jouwe geschikt is.

Indien u nog bijkomende vragen heeft over de Volkswagen T-roc, aarzel dan niet om onze Volkswagen T-roc categorie te raadplegen.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector