Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Welke brandstof voor Volkswagen Tiguan?

Als u net een nieuw voertuig heeft gekocht, er een heeft gehuurd voor een reis van welke aard dan ook, of als u er gewoon aan denkt, Wat is de beste brandstof voor uw Volkswagen Tiguan? Naar de benzinepomp gaan is voor de meesten van ons vaak een dilemma, daarom zullen we in dit artikel proberen u te helpen te weten welke brandstof te kiezen voor uw Volkswagen Tiguan? Hiervoor zullen we eerst kijken naar de verschillende soorten brandstof voor Volkswagen Tiguan-diesel, en ten tweede: welke brandstof te kiezen voor een Volkswagen Tiguan benzine .

Welke brandstof te gebruiken voor Volkswagen Tiguan-diesel?

We concentreren ons daarom op brandstof voor de dieselaangedreven Volkswagen Tiguan. Het is essentieel om te weten dat in tegenstelling tot benzinemotoren u geluk heeft, alle brandstoffen compatibel zijn met uw motor en u geen risico neemt om de ene brandstof boven de andere te kiezen. Er zijn echter verschillen tussen de twee soorten diesel die u bij de benzinepomp aantreft en we zullen nu zien hoe ze verschillen.

Premium dieselbrandstof voor Volkswagen Tiguan of B7 diesel

Dus we beginnen met de premium dieselbrandstof voor Volkswagen Tiguan , deze diesel is degene die we vinden tegen de prijs van de goedkoopste , het is daarom noodzakelijkerwijs de beste onder Volkswagen Tiguan-rijders . Naast zijn aantrekkelijke prijs, is het samengesteld uit additieven zoals corrosiewerende middelen of andere reinigingsmiddelen die dat wel zullen doen de levensduur van uw motoreenheid en uw opname te verbeteren . Het kan tot 7% ​​biobrandstof bevatten.

Uitstekende dieselbrandstof voor Volkswagen Tiguan of diesel B10

.

Excellium dieselbrandstof voor Volkswagen Tiguan of B10 wordt ook wel genoemd diesel voor extreme kou omdat in de winter bepaalde toevoegingen zijn geïntegreerd om de wintertemperaturen tegen te gaan. Bovendien is hij ontwikkeld om verder te gaan dan de eerste diesel, dus hij bestaat uit aanvullende toevoegingen die het mogelijk maken om de wrijving in de motoreenheid verder te verminderen en zo de prestaties te verbeteren.

Weiterlesen:
Hoe Android Auto verbinden met Volkswagen Tiguan?

Welke brandstof kiezen voor Volkswagen Tiguan-benzine?

We gaan nu verder met het meer technische deel van de brandstoffen voor Volkswagen Tiguan , in werkelijkheid is het essentieel om te weten dat u op basis van het jaar van uw Volkswagen Tiguan niet alle brandstoffen die bij de pomp aanwezig zijn kunt gebruiken, hier is de lijst met beschikbare brandstoffen voor Volkswagen Tiguan-benzine en hun specifieke kenmerken.

SP95 E5 benzine voor Volkswagen Tiguan

De brandstof die het meest wordt gebruikt door bezitters van een Volkswagen Tiguan-benzine, komt overeen met de meeste benzineauto’s uitgebracht na 1991 , het is de goedkoopste en bevat al voldoende toevoegingen om uw motorunit in goede staat te houden.

SP95 E10 brandstof voor Volkswagen Tiguan

Iets duurder dan zijn vorige versie, de SP95 E10 verschilt van de andere versie door de aanwezigheid van ethanol in een hoeveelheid van ongeveer 10% , wat het een lagere geeft diffusie van broeikasgassen , het is echter alleen bruikbaar door Volkswagen Tiguan ontworpen na 2000. .

Brandstof SP98 E5 voor Volkswagen Tiguan

Het is DE brandstof bij uitstek voor Volkswagen Tiguan benzine , in werkelijkheid laat de samenstelling het toe om tot 99% van de interne afzettingen te verwijderen die verbonden zijn met de verbranding van de motoreenheid , het is mogelijk om het te gebruiken voor alle auto’s die: dateert uit 1991, maar is daarentegen wel de duurste van al die beschikbaar zijn .

E85 superethanol brandstof, E85

De laatste beschikbare brandstof voor uw Volkswagen Tiguan is E85 superethanol gemaakt van 85% bio-ethanol en slechts 15 van SP95 , waardoor het de minder vervuilende brandstof, bovendien de goedkoopste dankzij fiscale voordelen. . Het kan echter wel worden gebruikt ALLEEN door Volkswagen Tiguan met het «Flex-Fuel» -systeem , controleer voor gebruik of de jouwe compatibel is.

Weiterlesen:
Hoe zijspiegels op een Volkswagen Tiguan opvouwen?

Als je meer handleidingen over de Volkswagen Tiguan nodig hebt, ga dan naar onze Volkswagen Tiguan-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector