Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Welke brandstof voor Volkswagen Touareg ?

Of je nu net een nieuw voertuig hebt gekocht, er een hebt geleasd voor een reis van welke aard dan ook, of er gewoon aan denkt, Wat is de beste brandstof voor uw Volkswagen Touareg? Naar de benzinepomp gaan is voor de meesten van ons vaak een dilemma, daarom zullen we in dit artikel proberen u te helpen te weten welke brandstof kiezen voor uw Volkswagen Touareg? Hiervoor zullen we eerst kijken naar de verschillende soorten brandstof voor Volkswagen Touareg diesel, en ten tweede, welke brandstof kies je voor een Volkswagen Touareg benzine .

Welke brandstof te gebruiken voor Volkswagen Touareg-diesel?

We beginnen dus met te kijken naar de brandstof voor de dieselaangedreven Volkswagen Touareg. Het is belangrijk om te weten dat u in tegenstelling tot benzinemotoren geluk heeft, alle brandstoffen passen bij uw motor en u neemt geen risico om de ene brandstof boven de andere te verkiezen. Er zijn echter verschillen tussen de twee soorten diesel die je aan de benzinepomp vindt en we zullen nu ontdekken hoe ze verschillen.

Premium dieselbrandstof voor Volkswagen Touareg of B7 diesel

Dus we beginnen met de premium dieselbrandstof voor Volkswagen Touareg , deze diesel is degene die we ontdekken tegen de prijs van de goedkoopste , het is dan ook noodzakelijkerwijs de beste onder Volkswagen Touareg-automobilisten . Naast zijn aantrekkelijke prijs, is het gemaakt van additieven zoals corrosiewerende middelen of andere reinigingsmiddelen die dat wel zullen doen verleng de levensduur van uw motor en uw opname . Het kan tot 7% ​​biobrandstof bevatten.

Weiterlesen:
Hoe een Volkswagen Touareg vergrendelen met een lege batterij?

Uitstekende dieselbrandstof voor Volkswagen Touareg of diesel B10

.

Excellium dieselbrandstof voor Volkswagen Touareg of B10 wordt ook genoemd diesel voor extreme kou omdat er in de winter bepaalde additieven worden toegevoegd om de wintertemperaturen tegen te gaan. Bovendien is het ingevoerd om de eerste diesel in te halen, dus het bestaat uit: aanvullende toevoegingen die het mogelijk maken om de wrijving in de motoreenheid verder te verminderen en zo de prestaties te verbeteren.

Welke brandstof kiezen voor Volkswagen Touareg benzine?

We gaan nu verder met het meer technische deel van de brandstoffen voor Volkswagen Touareg , in feite is het belangrijk om te weten dat u, afhankelijk van het jaar van uw Volkswagen Touareg, niet alle brandstoffen aan de pomp kunt gebruiken, hier is de lijst met beschikbare brandstoffen voor Volkswagen Touareg-benzine en hun specifieke kenmerken.

SP95 E5 benzine brandstof voor Volkswagen Touareg

De brandstof die het meest wordt gebruikt door eigenaren van Volkswagen Touareg-benzine, komt overeen met de meeste benzineauto’s uitgebracht na 1991 , het is het goedkoopst en bevat al voldoende toevoegingen om uw motorunit in goede staat te houden.

SP95 E10 brandstof voor Volkswagen Touareg

Iets duurder dan zijn vorige versie, de SP95 E10 verschilt van de andere versie door de aanwezigheid van ethanol in een hoeveelheid van ongeveer 10% , wat het een lagere geeft verspreiding van broeikasgassen , het is toch alleen bruikbaar door Volkswagen Touareg ontworpen na 2000. .

Brandstof SP98 E5 voor Volkswagen Touareg

Het is DE brandstof bij uitstek voor Volkswagen Touareg benzine , in feite maakt de samenstelling het mogelijk om tot 99% van de interne afzettingen te verwijderen die zijn verbonden met de verbranding van de motoreenheid , is het mogelijk om het te gebruiken voor alle voertuigen die dateren uit 1991, maar het is wel de duurste van alle beschikbare .

Weiterlesen:
Versnellingstrillingen op Volkswagen Touareg, wat te doen ?

E85 superethanol brandstof, E85

De laatste beschikbare brandstof voor uw Volkswagen Touareg is E85 superethanol, het is samengesteld uit 85% bio-ethanol en slechts 15% SP95 , waardoor het de minder vervuilende brandstof, bovendien is het de goedkoopste dankzij fiscale voordelen. . Het kan echter wel worden gebruikt ALLEEN door Volkswagen Touareg met het “Flex-Fuel” systeem , controleer voor gebruik of de jouwe geschikt is.

Als u meer handleidingen over de Volkswagen Touareg wilt, ga dan naar onze categorie Volkswagen Touareg.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector