Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Welke brandstof voor Volkswagen Touran?

Of je nu net een nieuwe auto hebt gekocht, er een hebt geleasd voor een reis van welke aard dan ook, of je je afvraagt, Wat is de beste brandstof voor uw Volkswagen Touran? Naar de benzinepomp gaan is voor de meesten van ons over het algemeen een dilemma, daarom zullen we vandaag proberen u te helpen weten welke brandstof kiezen voor uw Volkswagen Touran? Hiervoor zullen we eerst kijken naar de verschillende soorten brandstof voor Volkswagen Touran-diesel, en bovendien, welke brandstof te kiezen voor een Volkswagen Touran benzine .

Welke brandstof te gebruiken voor Volkswagen Touran-diesel?

Daarom richten we ons eerst op de brandstof voor de dieselaangedreven Volkswagen Touran. Het is essentieel om te weten dat u, in tegenstelling tot benzinemotoren, geluk heeft, dat alle brandstoffen compatibel zijn met uw motor en dat u geen risico neemt door de ene brandstof boven de andere te verkiezen. Desalniettemin zijn er verschillen tussen de twee soorten diesel die u bij de benzinepomp vindt en we zullen nu zien hoe ze verschillen.

Premium dieselbrandstof voor Volkswagen Touran of B7 diesel

Dus we beginnen met de premium dieselbrandstof voor Volkswagen Touran , deze diesel is degene die we ontdekken tegen de prijs van de goedkoopste , het is dan ook noodzakelijkerwijs de beste onder Volkswagen Touran-rijders . Naast de aantrekkelijke prijs, is het gemaakt van additieven zoals corrosiewerende middelen of andere reinigingsmiddelen die dat wel zullen doen verleng de levensduur van uw motor en uw opname . Het kan tot 7% ​​biobrandstof bevatten.

Uitstekende dieselbrandstof voor Volkswagen Touran of diesel B10

.

Excellium dieselbrandstof voor Volkswagen Touran of B10 wordt ook wel genoemd diesel voor extreme kou omdat er in de winter bepaalde additieven worden toegevoegd om de wintertemperaturen tegen te gaan. Bovendien is het ontwikkeld om de eerste diesel in te halen, dus het is samengesteld uit: extra additieven die het mogelijk maken om de wrijving in de motor verder te verminderen en zo de prestaties te verbeteren.

Weiterlesen:
Motor schudt op Volkswagen Touran 3, wat te doen ?

Welke brandstof kiezen voor Volkswagen Touran benzine?

We gaan nu verder met het meer technische deel van de brandstoffen voor Volkswagen Touran , in werkelijkheid is het essentieel om te weten dat u op basis van het jaar van uw Volkswagen Touran niet alle brandstoffen aan de pomp kunt gebruiken, hier is de lijst met beschikbare brandstoffen voor Volkswagen Touran-benzine en hun specifieke kenmerken.

SP95 E5 benzine brandstof voor Volkswagen Touran

De brandstof die het meest wordt gebruikt door eigenaren van Volkswagen Touran-benzine, komt overeen met de meeste benzineauto’s uitgebracht na 1991 , het is het meest betaalbaar en bevat al voldoende toevoegingen om uw motor in goede staat te houden.

SP95 E10 brandstof voor Volkswagen Touran

Iets duurder dan zijn vorige versie, de SP95 E10 verschilt van de andere versie door de aanwezigheid van ethanol in een hoeveelheid van ongeveer 10% , wat het een lagere geeft verspreiding van broeikasgassen , het is echter alleen bruikbaar door Volkswagen Touran ontworpen na 2000. .

Brandstof SP98 E5 voor Volkswagen Touran

Het is DE brandstof bij uitstek voor Volkswagen Touran benzine , in werkelijkheid laat de samenstelling het toe om tot 99% van de interne afzettingen in verband met de verbranding van de motor te verwijderen , is het mogelijk om het te gebruiken voor alle voertuigen die dateren uit 1991, maar het is wel de duurste van alle beschikbare .

E85 superethanol brandstof, E85

De laatste beschikbare brandstof voor uw Volkswagen Touran is E85 superethanol, het is samengesteld uit 85% bio-ethanol en slechts 15% SP95 , waardoor het de minder vervuilende brandstof, bovendien is het de goedkoopste dankzij fiscale voordelen. . Het kan echter wel worden gebruikt JUST by Volkswagen Touran met het “Flex-Fuel” systeem , controleer voor gebruik of de jouwe compatibel is.

Weiterlesen:
ABS-lampje blijft branden op Volkswagen Touran 3, wat te doen?

Kijk voor meer tips over de Volkswagen Touran in de categorie Volkswagen Touran.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector