Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Welke brandstof voor Volkswagen Up! ?

Als u net een nieuw voertuig heeft gekocht, er een heeft geleasd voor een reis van welke aard dan ook, of als u het gewoon wilt weten, Wat is de beste brandstof voor uw Volkswagen Up!? Naar de benzinepomp gaan is voor de meesten van ons vaak een dilemma, daarom zullen we vandaag proberen u te helpen te weten welke brandstof kiest u voor uw Volkswagen Up!? Om dit te doen, zullen we eerst kijken naar de verschillende soorten brandstof voor Volkswagen Up! diesel, en bovendien welke brandstof kies je voor een Volkswagen Up! benzine .

Welke brandstof moet Volkswagen Up! diesel?

Daarom concentreren we ons eerst op de brandstof voor de dieselaangedreven Volkswagen Up!. Het is noodzakelijk om te weten dat u in tegenstelling tot benzinemotoren geluk heeft, alle brandstoffen passen bij uw motor en u neemt geen risico om de ene brandstof boven de andere te verkiezen. Er zijn echter verschillen tussen de twee soorten diesel die u bij de benzinepomp vindt en we zullen nu zien hoe ze verschillen.

Premium dieselbrandstof voor Volkswagen Up! of B7 diesel

Dus we beginnen met de premium dieselbrandstof voor Volkswagen Up! , deze diesel is degene die we vinden tegen de prijs van de goedkoopste , het is dan ook noodzakelijkerwijs de meest populaire onder Volkswagen Up! automobilisten . Naast de aantrekkelijke prijs, is het gemaakt van additieven zoals corrosiewerende middelen of andere reinigingsmiddelen die dat wel zullen doen de levensduur van uw motoreenheid en uw opname te verbeteren . Het kan tot 7% ​​biobrandstof bevatten.

Uitstekende dieselbrandstof voor Volkswagen Up! of diesel B10

.

Excellium dieselbrandstof voor Volkswagen Up! of B10 wordt ook wel genoemd diesel voor extreme kou omdat er in de winter specifieke toevoegingen worden toegevoegd om de winterse temperaturen te bestrijden. Bovendien is hij ontwikkeld om de eerste diesel in te halen, dus hij bestaat uit aanvullende toevoegingen die het mogelijk maken om de wrijving in de motoreenheid verder te verminderen en zo de prestaties te verbeteren.

Weiterlesen:
Hoe het motorlampje Volkswagen Up! ?

Welke brandstof kiest u voor Volkswagen Up! benzine?

We gaan nu over naar het meer technische deel van de brandstoffen voor Volkswagen Up! , eigenlijk is het noodzakelijk om te weten dat afhankelijk van het bouwjaar van uw Volkswagen Up! u zult niet alle brandstoffen aan de pomp kunnen gebruiken, hier is de lijst met beschikbare brandstoffen voor Volkswagen Up! benzine en hun specifieke kenmerken.

SP95 E5 benzine brandstof voor Volkswagen Up!

De brandstof die het meest wordt gebruikt door Volkswagen Up! benzinebezitters, komt overeen met de meeste benzinevoertuigen uitgebracht na 1991 , het is het meest betaalbaar en bestaat al uit voldoende toevoegingen om uw motorunit in goede staat te houden.

SP95 E10 brandstof voor Volkswagen Up!

Iets duurder dan zijn vorige versie, de SP95 E10 verschilt van de andere versie door de aanwezigheid van ethanol in een hoeveelheid van ongeveer 10% , wat het een lagere geeft verspreiding van broeikasgassen , het is toch alleen bruikbaar voor Volkswagen Up! uitgevonden na 2000. .

Brandstof SP98 E5 voor Volkswagen Up!

Het is DE brandstof bij uitstek voor Volkswagen Up! benzine in feite maakt de samenstelling het mogelijk om tot 99% van de interne afzettingen in verband met de verbranding van de motor te verwijderen , is het mogelijk om het te gebruiken voor alle voertuigen die dateert uit 1991, maar is daarentegen wel de duurste van al die beschikbaar zijn .

E85 superethanol brandstof, E85

Laatste beschikbare brandstof voor uw Volkswagen Up! is E85 superethanol, het is gemaakt van 85% bio-ethanol en slechts 15 van SP95 , waardoor het de minder vervuilende brandstof, bovendien is het de goedkoopste dankzij fiscale voordelen. . Het kan echter wel worden gebruikt GEWOON door Volkswagen Up! met het “Flex-Fuel” systeem , controleer voor gebruik of de jouwe geschikt is.

Weiterlesen:
Kentekenverlichting vervangen Volkswagen Up! ?

Mocht je nog vragen hebben over de Volkswagen Up!, neem dan gerust contact op met onze Volkswagen Up! categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector