Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Welke brandstof voor Volvo S60?

Of je nu net een nieuwe auto hebt gekocht, er een hebt geleasd voor een reis van welke aard dan ook, of je je afvraagt, Wat is de beste brandstof voor uw Volvo S60? Naar de benzinepomp gaan is voor de meesten van ons vaak een dilemma, daarom zullen we vandaag proberen u te helpen te weten welke brandstof te kiezen voor uw Volvo S60? Hiervoor zullen we eerst kijken naar de verschillende soorten brandstof voor Volvo S60 diesel, en ten tweede: welke brandstof te kiezen voor een Volvo S60 benzine .

Welke brandstof te gebruiken voor Volvo S60 diesel?

Dus beginnen we met kijken naar brandstof voor de dieselaangedreven Volvo S60. Het is belangrijk om te weten dat in tegenstelling tot benzinemotoren je geluk hebt, alle brandstoffen bij je motor passen en je geen risico neemt bij het kiezen van de ene brandstof boven de andere. Desalniettemin zijn er verschillen tussen de twee soorten diesel die u bij de benzinepomp aantreft en we zullen nu zien hoe ze verschillen.

Premium dieselbrandstof voor Volvo S60 of B7 diesel

Dus we beginnen met de premium dieselbrandstof voor Volvo S60 , deze diesel is degene die we ontdekken tegen de prijs van de goedkoopste , het is daarom eigenlijk de beste onder Volvo S60-automobilisten . Naast zijn aantrekkelijke prijs, is het samengesteld uit additieven zoals corrosiewerende middelen of andere reinigingsmiddelen die dat wel zullen doen verleng de levensduur van uw motor en uw opname . Het kan tot 7% ​​biobrandstof bevatten.

Uitstekende dieselbrandstof voor Volvo S60 of diesel B10

.

Excellium dieselbrandstof voor Volvo S60 of B10 wordt ook wel genoemd diesel voor extreme kou omdat in de winter bepaalde toevoegingen worden toegevoegd om de wintertemperaturen te bestrijden. Daarnaast is hij geïntroduceerd om de eerste diesel in te halen, dus hij bestaat uit aanvullende toevoegingen die het mogelijk maken om de wrijving in de motor verder te verminderen en zo de prestaties te verbeteren.

Weiterlesen:
Probleem met automatische transmissie Volvo S60?

Welke brandstof moet ik kiezen voor Volvo S60-benzine?

We gaan nu verder met het meer complexe deel van de brandstoffen voor Volvo S60 het is zelfs belangrijk om te weten dat u volgens het jaar van uw Volvo S60 niet alle brandstoffen die bij de pomp aanwezig zijn kunt gebruiken, hier is de lijst met beschikbare brandstoffen voor Volvo S60-benzine en hun specifieke kenmerken.

SP95 E5 benzine voor Volvo S60

De brandstof die het meest wordt gebruikt door eigenaren van een Volvo S60-benzine, komt overeen met de meeste benzineauto’s uitgebracht na 1991 , het is het meest betaalbaar en bevat al voldoende toevoegingen om uw motor in goede staat te houden.

SP95 E10 brandstof voor Volvo S60

Iets duurder dan zijn vorige versie, de SP95 E10 verschilt van de andere versie door de aanwezigheid van ethanol in een hoeveelheid van ongeveer 10% , wat het een lagere geeft diffusie van broeikasgassen , het is toch alleen bruikbaar door Volvo S60 ontworpen na 2000. .

Brandstof SP98 E5 voor Volvo S60

Het is DE brandstof bij uitstek voor Volvo S60 benzine , in feite maakt de samenstelling het mogelijk om tot 99% van de interne afzettingen in verband met de verbranding van de motor te verwijderen , het is mogelijk om het te gebruiken voor alle auto’s die: dateren uit 1991, maar het is niettemin de duurste van alle beschikbare .

E85 superethanol brandstof, E85

De laatste beschikbare brandstof voor uw Volvo S60 is E85 superethanol gemaakt van 85% bio-ethanol en slechts 15 van SP95 , waardoor het de minder vervuilende brandstof, bovendien is het de goedkoopste dankzij fiscale voordelen. . Het kan echter wel worden gebruikt JUST door Volvo S60 met het «Flex-Fuel» -systeem , controleer voor gebruik of de jouwe geschikt is.

Als u meer handleidingen over de Volvo S60 wilt, gaat u naar onze Volvo S60-categorie.

Weiterlesen:
Hoe kan ik een olielek op mijn Volvo S60 repareren?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector