Automakeover.nl

Garage
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Welke brandstof voor Volvo S90?

Als u net een nieuwe auto heeft gekocht, er een heeft gehuurd voor een reis van welke aard dan ook, of u zich gewoon afvraagt, Wat is de beste brandstof voor uw Volvo S90? Naar de benzinepomp gaan is voor de meesten van ons vaak een dilemma, daarom zullen we vandaag proberen u te helpen weten welke brandstof te kiezen voor uw Volvo S90? Om dit te doen, zullen we eerst kijken naar de verschillende soorten brandstof voor Volvo S90 diesel, en bovendien, welke brandstof te kiezen voor een Volvo S90 benzine .

Welke brandstof te gebruiken voor Volvo S90 diesel?

Daarom beginnen we ons te concentreren op brandstof voor de dieselaangedreven Volvo S90. Het is essentieel om te weten dat in tegenstelling tot benzinemotoren u geluk heeft, alle brandstoffen compatibel zijn met uw motor en u geen risico neemt bij het kiezen van de ene brandstof boven de andere. Er zijn echter verschillen tussen de twee soorten diesel die u bij de benzinepomp aantreft en we zullen nu zien hoe ze verschillen.

Premium dieselbrandstof voor Volvo S90 of B7 diesel

Dus we beginnen met de premium dieselbrandstof voor Volvo S90 , deze diesel is degene die we vinden tegen de prijs van de goedkoopste , het is daarom eigenlijk het meest populair onder Volvo S90-automobilisten . Naast zijn aantrekkelijke prijs, is het samengesteld uit additieven zoals corrosiewerende middelen of andere reinigingsmiddelen die dat wel zullen doen de levensduur van uw motoreenheid en uw opname te verbeteren . Het kan tot 7% ​​biobrandstof bevatten.

Uitstekende dieselbrandstof voor Volvo S90 of diesel B10

.

Excellium dieselbrandstof voor Volvo S90 of B10 is ook goed genoemd diesel voor extreme kou omdat tijdens de winter bepaalde toevoegingen worden geïntroduceerd om de wintertemperaturen te bestrijden. Bovendien is hij ontwikkeld om de eerste diesel in te halen, dus hij bestaat uit aanvullende toevoegingen die het mogelijk maken om de wrijving in de motoreenheid verder te verminderen en zo de prestaties te verbeteren.

Weiterlesen:
Hoe de handrem op de Volvo S90 afstellen?

Welke brandstof moet ik kiezen voor Volvo S90-benzine?

We gaan nu verder met het meer complexe deel van de brandstoffen voor Volvo S90 , in werkelijkheid is het essentieel om te weten dat u volgens het jaar van uw Volvo S90 niet alle brandstoffen die bij de pomp aanwezig zijn kunt gebruiken, hier is de lijst met beschikbare brandstoffen voor Volvo S90-benzine en hun specifieke kenmerken.

SP95 E5 benzine voor Volvo S90

De brandstof die het meest wordt gebruikt door bezitters van een Volvo S90-benzine, komt overeen met de meeste benzineauto’s uitgebracht na 1991 , het is het goedkoopste en bevat al voldoende toevoegingen om uw motorunit in goede staat te houden.

SP95 E10 brandstof voor Volvo S90

Iets duurder dan zijn vorige versie, de SP95 E10 verschilt van de andere versie door de aanwezigheid van ethanol in een hoeveelheid van ongeveer 10% , wat het een lagere geeft verspreiding van broeikasgassen , het is toch alleen bruikbaar door Volvo S90 ontworpen na 2000. .

Brandstof SP98 E5 voor Volvo S90

Het is DE brandstof bij uitstek voor Volvo S90 benzine , in werkelijkheid maakt de samenstelling het mogelijk om tot 99% van de interne afzettingen te verwijderen die verbonden zijn met de verbranding van de motoreenheid , het is mogelijk om het te gebruiken voor alle auto’s die: dateren uit 1991, maar het is wel de duurste van alle beschikbare .

E85 superethanol brandstof, E85

De laatste beschikbare brandstof voor uw Volvo S90 is E85 superethanol gemaakt van 85% bio-ethanol en slechts 15 van SP95 , waardoor het de minder vervuilende brandstof, bovendien is het de goedkoopste dankzij fiscale voordelen. . Toch kan het worden gebruikt ALLEEN door Volvo S90 met het «Flex-Fuel» -systeem , controleer voor gebruik of de uwe compatibel is.

Weiterlesen:
Hoe de kilometerteller op de Volvo S90 te resetten

Als je meer tutorials over de Volvo S90 nodig hebt, ga dan naar onze Volvo S90-categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector